100% onafhankelijk vergelijken

Exclusieve actie aanbiedingen

Hulp bij zorgeloos overstappen

Afsluiten in 5 minuten geregeld


Internet abonnement vergelijken

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw internet verbinding. Bent u op zoek naar een snelle ADSL / VDSL, glasvezel of kabel internet verbinding waarmee u tegen een vast bedrag onbeperkt gebruik kunt maken van internet (met televisie en/of bellen). Eventueel is uw internet aansluiting uitbreidbaar met voordelige extra’s. Wilt u een combinatiepakket via DSL, kabel of glasvezelinternet samen met telefonie en/of digitale televisie in één pakket? Een pakket met alles-in-1 is vaak goedkoper dan losse producten, biedt veel gemak en een helder overzicht van alle kosten op één factuur. Klik dan in onze vergelijker alles opties aan.

Internet postcodecheck

Vul hierboven uw postcode in en bekijk welke ADSL, glasvezel & kabel aanbieders en abonnementen op uw adres beschikbaar zijn, vergelijk alle prijzen en kies het pakket van uw voorkeur. Bij veel pakketten zijn speciale acties of kortingen beschikbaar. Vervolgens kunt u de abonnementen op basis van uw specifieke wensen verfijnen en sorteren en alle specificaties met elkaar vergelijken. Heeft u het abonnement naar uw keuze gevonden, bestel dit dan veilig, eenvoudig en zonder extra kosten direct online door te klikken op de ‘bestel’ knop.

Over de vergelijker van internetprijzenvergelijken.nl

Vergelijk de goedkoopste prijzen van de snelste en beste internet, telefonie en digitale TV aanbieders en abonnementen. Vind het beste en voordeligste pakket voor uw specifieke situatie. Profiteer van de hoogste kortingen en exclusieve acties en aanbiedingen en bestel direct kosteloos het gekozen abonnement via internet. Een uitgebreide product vergelijking met alle informatie van abonnementen, providers en de beoordelingen van andere klanten helpen u de juiste keuze maken. Natuurlijk volledig objectief. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Vergelijk internetproviders

Het is niet meer zoals vroeger dat je maar een paar internetproviders hebt. De laatste tijd zijn dit er steeds meer. Voorbeelden hiervan zijn Kpn, Tele2, Ziggo, Xs4all, T-Mobile en XS4ALL. Omdat er meer internetproviders zijn is de concurrentiestrijd veel meer. Dat is natuurlijk een groot voordeel voor consumenten. Providers kunnen nu niet zomaar veel geld vragen en een slechte klantenservice leveren. Anders zouden ze klanten verliezen aan de concurrenten. Veel providers hameren er in hun callcenter er erg op dat ze klantvriendelijk zijn. Al deze concurrentiestrijd komt dus ten goede van de consument. Een andere rede om hun prijzen zo laag mogelijk te houden is omdat op internet providers vergelijken makkelijk is.

Internet providers vergelijken wordt extra makkelijk gemaakt door de vergelijkingswebsites. Op deze sites kan je zien wat de verschillende snelheiden zijn, of ze adsl, glasvezel of kabel hebben, welke aanbieders er bij jou mogelijk zijn en of er telefonie met goedkoop bellen in een pakket bij kan. In Nederland heb je vaak genoeg keuze mogelijkheid qua providers, want de meeste zijn wel verkrijgbaar op jouw adres. Aanbieders van internet willen natuurlijk zoveel mogelijk klanten. En als klanten het niet kunnen krijgen dan zijn is er dus een klantengroep die zijn niet kunnen krijgen. Dit zou zonde zijn voor een bedrijf.

Een compleet internet pakket afsluiten

Naast het internet bieden providers vaak ook vaak andere diensten aan. Hierbij kan je denken aan telefonie of televisie. Door de techniek is het ook mogelijk geworden om te bellen en tv te kijken via de internetverbinding. Daarom zijn internetproviders ook begonnen met het uitbreiden van hun assortiment. Deze ontwikkelingen zijn voor ons alleen maar voordeliger. Het bellen via het internet is namelijk een stuk goedkoper. Hierdoor zullen je belkosten naar beneden gaan. Ook is het zo dat als je een pakket neemt je korting krijgt. Je zult minder hoeven te betalen dan wanneer je één product los koopt. Zo zie je maar dat wij heel erg blij moeten zijn dat de techniek zo snel vooruit gaat. Door het internet kan via het internet providers vergelijken en krijg je goedkopere diensten aangeboden dan een paar jaar geleden. Ook hoef je niet alles meet bij verschillende providers te namen, maar kan dit gewoon bij één provider.