100% onafhankelijk vergelijken

Exclusieve actie aanbiedingen

Hulp bij zorgeloos overstappen

Afsluiten in 5 minuten geregeld


Internet abonnement aanbiedingen van juni 2024

In de vergelijker hierboven kun je direct de actuele aanbiedingen bekijken. Voer je postcode in en bekijk alle providers en pakketten. Wil je alleen internet of ook televisie en bellen? Misschien is een alles-in-1 aanbieding dan wat voor jou. Ook kun je korting krijgen op een internet + TV abonnement. Afgelopen maand maakten weer honderden mensen gebruik van onze zoekmachine. Het overstappen is zo geregeld. Wanneer je namelijk een geschikte internet aanbieding hebt gevonden klik je op “bekijk”. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de pagina op de website van de desbetreffende provider. Hier kun je nog wat extra info over de deal vinden en direct je persoonsgegevens invullen om het pakket af te sluiten. Binnen enkele weken kan het worden geleverd.

Extra pakket korting in juni 2024

Hoe meer snelheid en extra’s je besteld, hoe meer korting je krijgt. Vaak zit deze korting verwerkt in het maandbedrag. Soms is er ook sprake van een zogenaamde cashback-aanbieding. Of je nu woont in Zoetermeer en Zutphen maar ook Zwijndrecht, Zwolle
en natuurlijk Amsterdam; iedereen kan profiteren van deze korting. De goedkoopste pakketten zijn momenteel die van Telfort, Tele2 en NLE. Voor snelle pakketten kun je terecht bij Ziggo, Online.nl en Caiway. Maar ook provders als KPN, XS4ALL en Youfone hebben scherpe introductieaanbiedingen in juni 2024. Wacht niet langer en stap vandaag nog over!