Glasvezel abonnement Vergelijk glasvezel internet


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Het glasvezel alles in 1 pakket biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van telefonie, televisie en natuurlijk het internet. U doet dit via een glasvezelverbinding, een moderne communicatievorm die steeds meer in opkomst is. Op deze pagina lees je meer informatie over dit alternatief van ADSL/VDSL en kabel en kun je direct verschillende abonnementen vergelijken. Vul hierboven je postcode en huisnummer in en ga direct de goedkoopste glasvezel abonnementen vergelijken. Populaire aanbieders zijn Telfort en Tele2.

Voordeel van glasvezel

Het grote voordeel van glasvezel is dat er nauwelijks ‘verlies’ optreedt als het gevolg van uw afstand tot de centrale en het uploaden en downloaden met dezelfde snelheid gebeurt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de ADSL-verbinding, waar we tot op heden nog veel mee werken. Dankzij glasvezel is het mogelijk om bijvoorbeeld met 150 Mbps bestanden te uploaden, iets dat met ADSL maar moeilijk te evenaren valt. Ook het downloaden gaat over het algemeen een stuk sneller, waardoor u grote bestanden in enkele seconden tot maximaal een paar minuten van het internet af kunt halen.

Alles in 1 glasvezel abonnement

Wilt u gebruik maken van zowel televisie, telefonie als het internet? Dan is het verstandig om een alles in 1 pakket af te sluiten. U zorgt er op die manier namelijk niet alleen voor dat u flink op de kosten kunt besparen, u zorgt er daarnaast voor dat u de verschillende diensten eenvoudig aan kunt sluiten. Lukt er iets niet helemaal met een van de aansluitingen? Dan is het in ieder geval goed duidelijk met wie u contact op dient te nemen. Het eventuele nadeel van glasvezel met een alles in 1 abonnement is dat u geen gebruik kunt maken van geen van de de diensten, op het moment dat zich een grote storing voor zou doen.

Glasvezel vergelijken

Wilt u glasvezel pakketten met elkaar vergelijken, bijvoorbeeld om uit te komen bij de voor u meest interessante optie? Kijk in ieder geval goed naar de kosten per maand, maar zeker ook naar de snelheid waarmee u bijvoorbeeld kunt downloaden. Hoe is de service van de aanbieder, krijgt u een gratis HD-ontvanger om televisie te kijken en is er sprake van een aanbiedingsprijs? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke elementen, die ervoor zorgen dat u op een prettige manier gebruik kunt maken van uw glasvezel met het alles in 1 pakket. De pakketten zijn onder andere verkrijgbaar bij KPN, Tele2 en Telfort

Vindt het goedkoopste internet abonnement