ADSL internet abonnement Vergelijk goedkoopste ADSL pakketten


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Veel mensen vragen zich af: Wat is een 3 in 1 internet abonnement? Het simpele antwoord daarop is; een totaalpakket voor alles internet, tv en telefonie services voor thuis. Je brengt alle diensten onder bij 1 aanbieder. Deze internetprovider zorgt er vervolgens voor dat je een snelle internetverbinding hebt (via adsl, kabel of glasvezel), er HD televisie gekeken kan worden (interactieve tv via internet) en dat de vaste telefoon werkt. Het alternatief is pakket met alleen internet of internet + TV.

Alles in 1 pakket vergelijken

Veel mensen willen eerste de prijzen van deze 3-in-1 bundels vergelijken voordat ze online gaan overstappen. Logisch ook want er is veel prijsverschil tussen de verschillende aanbieders. De providers verschillen niet alleen op het gebied van de goedkoopste prijs. Ook kan er worden vergeleken op basis van internetsnelheid, televisiepakketten (zender en premium-aanbod) en natuurlijk de verschillende bel-bundels voor telefonie. Op basis van je postcode kun je bekijken welke aanbieders een verbinding bij je kunnen leveren, wat de voorwaarden zijn en wie daar uiteindelijk de goedkoopste tarieven van juli 2024 voor rekent. Prijzen verschillen als je kiest voor ADSL of glasvezel.

Voordelen
Volgens het CBS had 95 procent van alle 12 tot 75 jarigen toegang tot internet in oktober 2018. Dit zijn erg veel mensen en bijna iedereen heeft thuis de beschikking over tv en telefonie. Vroeger had iedereen een telefonie abonnement bij KPN en keek men televisie via verschillende antennes die in de buurt stonden opgesteld. Toen internet zijn intrede maakte was het normaal dat er een los abonnement werd afgesloten. Waarom zou u drie losse abonnementen afsluiten bij drie verschillende aanbieders als het ook anders kan? Met een alles in 1 pakket zit uw tv, internet en telefonie bij slechts één aanbieder. Zo’n pakket kan voor u erg veel voordelen qua kosten en administratieve lasten hebben.

Nadelen
Natuurlijk kan het ook een nadeel zijn als u alle diensten heeft ondergebracht bij één aanbieder. Wanneer deze aanbieder storing heeft, kan het zijn dat u ineens zonder telefoon, internet en tv zit. Dit kan leiden tot grote frustraties aangezien mensen hedendaags erg op deze diensten zijn aangesteld. Een ander nadeel is, dat wanneer u een geschil heeft met uw aanbieder dit extra nadelig voor u kan zijn. U bent namelijk met drie belangrijke diensten aangesloten bij dit bedrijf. Als het bedrijf besluit u af te sluiten, zit u ineens zonder internet, tv en telefonie.

3-in-1 internetproviders

Bedrijven als KPN, XS4ALL, Tele2, Telfort en Ziggo bieden allemaal alles in 1 pakketten aan. Doordat de keuze in aanbieders zo groot is kunt u precies het abonnement kiezen waar u tevreden mee bent. Met veel reclame proberen ze u als klant te begroeten. Het is daarom belangrijk om eerst uit te zoeken of een alles in 1 pakket wel iets voor u is. Vervolgens moet u ook letten op de contractduur. Het kan zijn dat dit per aanbieder verschilt en voor u het weet zit u vast aan een veel te lang en nadelig contract. Een alles in 1 pakket is voor iedereen anders en daarom erg persoonlijk. Samen met een aanbieder kunt u een oplossing vinden om het abonnement precies aan uw gebruikerswensen aan te passen. Dat is een van de grote voordelen van het alles in 1 pakket voor telefonie, internet en tv.

Vindt het goedkoopste internet abonnement