Ziggo internet abonnement Vergelijk alle pakketten en krijg cashbacks tot €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil jij ook het snelste, goedkoopste of beste internet abonnement van Ziggo in mei 2024 afsluiten? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle internet pakketten en aanbiedingen van aanbieders als Telfort, XS4ALL, Ziggo in een vergelijker. Vergelijk probleemloos alle providers en maak aanspraak op voordeel tot €46. Overstappen is een eitje. Hoe dat moet? Het is zo klaar als een klontje. Vul hierboven jouw locatie in (postcode + huisnummer). Je treft in de volgende stap meteen de beschikbare internet pakketten van Ziggo. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Aan de hand van handige selectievakjes als ‘soort verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ’televisie’ (speciale zenders als Nick Jr. en Cartoon Network, of regionale zenders als Gelre TV), en ‘bellen’ (gratis nummerbehoud) achterhaal je jouw ideale abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook premium opties als extra zenderpakketten, vooruitkijken, uitzending gemist afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Geholpen door de info op deze pagina vind je waardevolle info die het wat nog gemakkelijker maken.

Ziggo internet pakket vergelijken (mei 2024)

Deze website is onmisbaar voor consumenten die aan het oriënteren zijn naar een geschikt internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In Nederland werken inmiddels ruim 10 betrouwbare providers. Elke maatschappij biedt vele verschillende contracten. Alleen, wat is voor jou een geschikt pakket? En heb je nog extra’s nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de Ziggo postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, aantal MB’s, contractduur en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of TV-zenders als Fox Sports en Samanyolu Avrupa).
 5. Selecteer opties voor bellen als Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in NL, Bellen tegen vast tarief.
 6. Kies het meest relevante internet contract en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een Ziggo internet abonnement afsluiten is werkelijk een eitje (neem daarvoor ons zes-stappenplan door). Dankzij onze website is dit mogelijk bij KPN, Vodafone, Ziggo, Telfort, Online.nl, Tele2. Altijd alle actuele acties contracten voor o.a. internetten, televisie en bellen. Treuzel niet, regel direct de overstap. Gepiept binnen een paar minuten. Bekijk ook Amsterdam, Apeldoorn en Wassenaar.

Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Internet en Telvisie Ziggo afsluiten?

Overstappen naar het beste internet abonnement van Ziggo? Wat voor optie past dan bij mij? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Aan de hand van de postcodecheck achterhaal je ogenblikkelijk de beste aanbieding die voor jullie situatie geschikt is. Andere regio? Check dan de opties in Rijswijk, Roermond en Arnhem.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Beperk de downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan gaan de prijzen flink omhoog. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. Hierna achterhaal je zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Start 40 Mb
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb
 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb
 • Ziggo Internet & TV Start 40 Mb
 • Ziggo Internet Start 40 Mb

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Middels onze vergelijker tref je à la minute het snelste internet en TV abonnement van Ziggo. Voer eerst je postcode en huisnummer in. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je bekijkt nu de beschikbare abonnementen die de snelheid halen die jij wilt. Gelijk achterhalen hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw straat? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste snelheid worden nu bovenaan getoond. In de volgende opsomming zoek je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Ziggo Alles-in-1 Complete 200 Mb
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb
 • Ziggo Connect & Play Max 400 Mb
 • Ziggo Internet Complete 200 Mb
 • Ziggo Internet Max 400 Mb

Disclaimer: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is vereist je modem/router te voorzien van actuele software. Ook kwalitatieve UTP kabels hebben hierop invloed. Het is de kunst om alle producten (laptops en tables als Samsung Galaxy A3 of ook Lenovo Tab 3 Essential) met een kabel te verbinden. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Ervaar je storingen of een matige WiFi snelheid? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Ontdek het totale aanbod van Ziggo