Internet Providers Amsterdam Vergelijk alle pakketten en ontvang kortingen oplopend tot €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Amsterdam van mei 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle abonnementen en aanbiedingen van aanbieders als Telfort, Online.nl, Tele2 in een handig overzicht. Vergelijk zonder problemen alle contracten en ontvang bonussen tot €61. Overstappen is kinderspel. Hoe dat moet? Heel eenvoudig! Vul in het veld hierboven de postcode + het huisnummer in. Je ziet daarna rechtstreeks de beste internet aanbieders in Amsterdam. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Via bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘soort verbinding’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ’televisie’ (speciale zenders als Ons en/of Stingray Lite TV, of regionale zenders als Omroep RTM), en ’telefonie’ (gratis nummerbehoud) tref je het perfecte abonnement. Bovendien kun je extraatjes zoals online tv kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen afsluiten. Meer info nodig bij het afsluiten van een nieuw pakket? Geholpen door deze pagina tref je waardevolle adviezen waarmee je het ideale pakket zo gevonden hebt.

Inhoudsopgave
À la minute de populaire internet abonnementen Amsterdam vergelijken? Eigenlijk stelt dit niets meer voor via de internetvergelijker. Echter, dat is nog niet alles. Op deze pagina bekijk je adviezen en details over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Selecteer een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Amsterdam vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Amsterdam?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Amsterdam (mei 2024)

Deze website is onmisbaar voor personen die bezig zijn met het vinden van een passend internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In ons land werken inmiddels ruim 10 betrouwbare providers. Elke aanbieder heeft een breed assortiment abonnementen. Echter, wat is een deugdelijk contract? Heb je ook nog zaken nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, download snelheid, abonnementsduur en kies een favoriete aanbieder.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken of TV-zenders als Eredivisie live of ART Europe).
 5. Kies ook voor belmogelijkheden zoals Onbeperkt bellen wereldwijd, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Klik op het beste (alles in 1) pakket en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Amsterdam is kinderspel (zie het stappenplan hiernaast). Via de postcodecheck is dit mogelijk bij KPN, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone. Altijd de laagste prijzen van bundels met daarin internet en bellen. Dit is het moment: overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over Tele2 snelle verbinding.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Amsterdam? Globaal onderscheiden we een drietal opties: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft belangrijke voordelen en nadelen De snelheid van het internet varieert aanzienlijk. Dat komt door de aanleg van het netwerk, en het materiaal van de bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Dan kan dit jou zeker helpen! Ook interessant: internet pakket in Slappeterp afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad, gemaakt van glas. Bij glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Geschat wordt dat 25% van de huizen zit op “glas”. Leverancierslaten je pakketten bestellen die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Veel providers
 • Het snelste internet
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Het kabel-netwerk is inzetbaar op veel adressen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Verplicht televisie abonnement
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De ligging van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Goedkoop
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Kan zeer traag zijn
 • TV kijken snoept bandbreedte
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Amsterdam?

Sluit jij je aan bij de beste internetprovider in Amsterdam? Welk aanbod is voor mij geschikt? Het antwoord is anders voor elke situatie. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Middels onze website zoek jij in een ogenblik het abonnement die in jullie situatie aan te raden is. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Klijndijk.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Kies een lage downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Wil je meer snelheid? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. In de volgende lijst vind jij zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel 100 Mb/s voor €42,5.
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 100 Mb/s. Tarief: €48,5.
 • Tele2 Internet Light en TV Light 20 Mb voor +/- €33.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 200 Mb Glasvezel voor ongeveer €78,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf €42,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Geholpen door onze tool bekijk je gemakkelijk het snelste internet in Amsterdam. De eerste stap is het invullen van de postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je achterhaalt nu verkrijgbare contracten met de bewuste snelheid. Onmiddellijk weten wat de snelste provider is in jouw straat? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De contracten met de hoogste snelheid vind je bovenin de lijst. In de volgende lijst ontdek jij diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb voor ongeveer €51,5.
 • NLE Internet + Bellen 20 Mb / 1 Mb vanaf €32,45.
 • Online.nl Alles-in-1 50 Mb/s voor €41.
 • XS4ALL Internet Compact glasvezel 40 Mb. Kosten: €40.
 • Ziggo Internet Complete 200 Mb. Kosten: €51,5.

Disclaimer: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is nodig software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. De juiste UTP-kabels zijn onmisbaar. Probeer zoveel mogelijk apparaten (laptops en tables als Huawei Mate 10 Lite en bijv. Apple iPad Mini 3) te connecten via geschikte kabels. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Last van storingen of maar een beperkt WiFi bereik? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Blief jij buiten internet additieve mogelijkheden als interactieve televisie en eventueel vast bellen? Selecteer in dit geval een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan alles apart afsluiten De onderstaande totaalpakketten zijn mogelijk in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één bedrijf. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijft het ook helder voor jezelf. Evengoed zijn de prijzen voordeliger. De uitleg hiervan? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders scherpe kortingingen (combi-voordeel). Bovendien zien we bij deze totaalpakketten vaak enorme welkomstkortingen. Onder andere de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Amsterdam afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Denk aan een pakket met glasvezel internet, extra opties voor je TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken), speciale zenders (Fox Sports of Star Plus) of grenzeloos bellen binnen de EU. Via de postcodecheck vind jij nu welk abonnement voor jou beschikbaar is.

 • NLE Internet + Bellen 20 Mb / 1 Mb vanaf €32,45.
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb voor +/- €68,5.
 • Telfort Alles-in-1 Extra 100 Mb/s vanaf +/- €50.
 • KPN Internet, TV en bellen 80 Mb Glasvezel vanaf €60.
 • Tele2 Internet Basis en TV Light 60 Mb. Tarief: €38.

Internet provider Amsterdam vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Amsterdam?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Amsterdam aanvragen is gemakkelijker dan ooit. Waarom? De regering heeft goede afspraken gemaakt met providers, dit heet de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Geen stress, alles is actief op de afgesproken datum. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! Providers als Ziggo, Telfort, T-Mobile, Tele2 zijn actief in deze overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Selecteer de extra diensten en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Je ontvangt een bevestiging. Daarna heb je twee weken bedenktijd.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen een maand.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in Amsterdam
100% toekomstbestendig? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Sensationeel snel en degelijk internet voor het hele gezin. Online multiplayer games spelen als League of Legends, op hetzelfde moment dat een ander Project Orpheus en een serie zoals NCIS: Los Angeles kijkt op de Lenovo Tab 4 Plus tablet, en een ander gezinslid nummers van Anouk & Douwe Bob afspeelt op de HTC Hero. Het kan allemaal, snel en zonder dat het stoort.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Bekijk het aanbod overzicht voor gemeente Amsterdam.