Internet Providers Rijswijk Vergelijk alle aanbieders en ontvang kortingen oplopend tot €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Rijswijk van mei 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle contracten en kortingsacties van aanbieders als Tele2, Youfone, NLE in een handig overzicht. Vergelijk gemakkelijker dan ooit alle aanbieders en bespaar tot wel €98. Overstappen is kinderspel. Hoe dat moet? Het is een fluitje van een cent. Voer in het bovenstaande veld de postcode en het huisnummer in. Je ontdekt in de volgende stap onmiddellijk de beschikbare internet aanbieders in Rijswijk. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Via bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘verbindingstype’ (Kabel, Glasvezel of ADSL), ’televisie’ (premium kanalen als Boomerang en/of Family7, of regionale zenders als WOS TV), en ’telefonie’ (gratis nummerbehoud) bestel je het abonnement dat past bij jouw wensen. Ook kun je extra services als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, begin gemist afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Met behulp van deze webpagina vind je nuttige adviezen die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de internet abonnementen Rijswijk vergelijken? Dat kan via de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Dat is niet alles! Op deze pagina vind jij adviezen en details over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Selecteer een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Rijswijk vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Rijswijk?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Rijswijk (mei 2024)

De vergelijker is onmisbaar voor consumenten die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar het ideale internet abonnement. Wellicht een pakket met bellen en TV. In Nederland stop het niet bij de 15 serieuze aanbieders. Elke aanbieder hanteert diverse 3-in-1 opties. Hoe vind je nu een abonnement dat bij mijn wensen past? Heb je ook nog zaken nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Volg de onderstaande stappen!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, aantal MB’s, abonnementsduur en geef als optie een leverancier op.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of premium kanalen als FOX of Star Plus).
 5. Kies ook voor belmogelijkheden zoals Onbeperkt bellen in de EU, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Kies nu het ideale (3-in-1) aanbod en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Rijswijk gaat sneller dan ooit (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Met behulp van onze tool stap je moeiteloos over op o.a. Tele2, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, KPN. Altijd de beste aanbiedingen van bundels met daarin televisie, internet + bellen. Dit is het moment: overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar KPN alles in 1.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Rijswijk? Eigenlijk heb je een drietal opties: glasvezel, kabel en ADSL. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Elke “soort” heeft voordelen en nadelen. De snelheid van het internet wisselt erg. Dat heeft te maken met de aanleg en de samenstelling van de bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Dan kan dit jou zeker helpen! Zoek ook naar internet pakket in Kreileroord afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad, samengesteld uit speciaal glas. Op glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Om en nabij dertig procent van de huishoudens zit op “glas”. Internet-services stunten met abonnementen met 500 – 750 Mb/s.

 • Veel aanbieders
 • Het snelste internet
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar in de meeste woningen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Los internet afnemen niet mogelijk
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL werkt via de koperen telefoonlijn. De locatie van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Goedkoop
 • Hoge keuzevrijheid
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Rijswijk?

Zoek jij naar de beste internetprovider in Rijswijk? Maar wat is nu de beste? Het antwoord is anders voor elke situatie. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of kies jij blind voor de snelste provider? Met behulp van het postcodescript vind jij ogenblikkelijk een voordelig aanbod die in jullie situatie aan te raden is. Nu ook online: Internet abonnement Boksum.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Verhoog je de snelheid? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In de tabel hieronder bekijk jij snel welke voordelige pakketten er nu beschikbaar zijn.

 • Telfort Alles-in-1 Extra 100 Mb/s. Kosten: €50.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + TV Start vanaf €47,5.
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Light 60 Mb vanaf ongeveer €40.
 • KPN Internet + Bellen 100 Mb. Prijs: €44,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Wil jij gewoon het snelste internet? Met behulp van onze zoekmachine check je razendsnel het snelste internet in Rijswijk. De eerste stap is het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je vindt nu verkrijgbare contracten met de ingevoerde snelheid. Direct weten wat de maximum snelheid is in jouw wijk? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste internetsnelheid vind je nu bovenaan. In onderstaande tabel bekijk je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb voor ongeveer €72,5.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb vanaf ongeveer €43,5.
 • Online.nl Alles-in-1 100 Mb/s voor ongeveer €42,5.
 • XS4ALL Basic + Televisie 20 Mb vanaf €53,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb. Kosten: €39,95.

Disclaimer: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is nodig actuele software voor de modem/router te hebben. Geschikte kabels voor UTP zijn onmisbaar. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (smartphones en tablets zoals de Nokia 5 of ook Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10) te connecten via geschikte kabels. Doorgaans sneller dan WiFi. Ervaar je storingen of een slecht WiFi bereik? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wens jij afgezien van een internet abonnement ook extra opties als digitale TV en eventueel vaste telefonie? Selecteer in dit geval een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De bijgaande totaalpakketten zijn zeer populair in Zuid-Holland:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Internet, bellen en digitale TV.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één provider. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en ontvangt elke maand 1 factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Bovendien is het veel voordeliger. En de oorzaak? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders aantrekkelijk combinatie korting. Daarbij laptops en tablets als forse welkomstkortingen. Onder andere de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Rijswijk afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extra’s voor televisie (live pauzeren, uitzending gemist, online tv kijken), betaalde zenders (Eredivisie live of Spotify) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Door onze onze tool signaleer jij direct het abonnement / pakket dat bij jou past.

 • Ziggo Internet & TV Start 40 Mb voor ongeveer €46,5.
 • NLE Alles-in-1 20 Mb/s voor ongeveer €39,95.
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Basis 50 Mb. Kosten: €47.
 • XS4ALL Alles-in-1 Plus Glasvezel 160 Mb vanaf +/- €77,5.
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s voor +/- €52,5.

Internet provider Rijswijk vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Rijswijk?

Ook een goede aanbieding gespot? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Rijswijk aanvragen is daadwerkelijk kinderspel. Waarom? Op landelijk niveau spannen providers samen, de zogenaamde overstapservice. Jouw nieuwe leverancier regelt alles. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Zo verloopt de overstap probleemloos, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Jullie TV + internetverbinding blijft gewoon actief. Onder andere T-Mobile, XS4ALL, Online.nl, KPN hebben de overstapservice in hun service opgenomen.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Gebruik de filters en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Je ontvangt een bevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. Jouw overstap wordt voltooid in 3 a 4 weken.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Rijswijk
Wil jij het snelste pakket? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verbazingwekkend snel en solide internet door de hele woning. Multiplayer spelletjes spelen als Rainbow Six 3, op het moment dat iemand anders Expeditie Robinson en Firefly kijkt op de Samsung Galaxy Tab S3 tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Ultimate Kaos luistert op de HTC One M8s. Je kunt alles doen wat je wilt, razendsnel en geen storingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Doorzoek het gehele aanbod in jouw gemeente Rijswijk.