Internet Providers Amersfoort Vergelijk alle aanbieders en ontvang kortingen oplopend tot €41


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Amersfoort van juni 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle internet-abonnementen en aanbiedingen van aanbieders als Youfone, Fiber, XS4ALL netjes naast elkaar gezet. Vergelijk zonder problemen alle aanbieders krijg welkomstkortingen tot wel €81. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe dat moet? Dat is kinderspel! Vul in het veld hierboven de postcode en het huisnummer in. Je detecteert vervolgens in een ogenblik relevante internet aanbieders in Amersfoort. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Middels optionele filters als ’type verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ’televisie’ (speciale zenders als CI (Crime Investigation) en/of Disney Junior, of regionale zenders als RTV Noord), en ’telefonie’ (gratis nummerbehoud) vind je het perfecte abonnement. Bovendien kun je premium opties als live pauzeren, vooruitkijken, begin gemist afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Aan de hand van internetprijzenvergelijken.nl ontdek je handige info die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Direct de top-internet abonnementen Amersfoort vergelijken? Dat kan geholpen door de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Dat is niet alles! Op deze website vergaar je meer info betreffende overstappen, bestellen en installeren van internet. Kies een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in Amersfoort vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Amersfoort?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Amersfoort (juni 2024)

Deze website is bedoeld voor gezinnen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een geschikt internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In ons land werken inmiddels ruim 10 betrouwbare providers. Elke provider heeft de wereld aan abonnementen. Hoe stap je over naar een goede abonnementsvorm? Misschien heb je ook nog producten nog als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies verbindingstype gewenste snelheid, termijnen geef als optie een leverancier op.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (live pauzeren, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of premium kanalen als Eredivisie live of Euro D).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies dan het ideale internet contract en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Amersfoort is niet ingewikkeld (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Dankzij onze website is dit snel geregeld bij bijv. Tele2, Ziggo, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Telfort. Altijd de beste aanbiedingen van abonnementen bestaande uit internet + tv. Wacht niet langer, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu KPN snelle verbinding.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Amersfoort? Eigenlijk heb je 3 soorten verbindingen: Kabel, ADSL en glasvezel. Allemaal vormen van breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft minpunten en pluspunten. De snelheid van het internet varieert best wel. Dit ligt voornamelijk aan de aanleg en het materiaal van de bedrading. Weet jij nog niet wat je kiest? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Sint-Oedenrode afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, van samengeperst glas. Via glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. We schatten dat 30% van de woningen aangesloten is. Providers verkopen tegenwoordig deals die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Groot aantal providers
 • Toekomstbestendig
 • Constante kwaliteit

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken (ooit aangelegd voor de TV). Het kabel-netwerk is inzetbaar in de meeste woningen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Beperkt aantal aanbieders
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De ligging van de wijkcentrale heeft invloed op de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Extra voordelig
 • Meerdere aanbieders
 • Kan zeer traag zijn
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Amersfoort?

Zoek jij naar de beste internetprovider in Amersfoort? Voor welke deal moet ik gaan? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of kies jij blind voor de snelste provider? Aan de hand van de vergelijker check je à la minute het abonnement die past bij jouw wensen. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Kinderdijk.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Sleep je het balkje naar rechts? Dan gaan de prijzen flink omhoog. Maak nu gebruik van de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In de lijst hierna signaleer jij voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet Extra en Vast bellen 100 Mb/s voor ongeveer €42,5.
 • T-Mobile Internet 50 Mb voor +/- €32,5.
 • Tele2 Internet Light 20 Mb. Prijs: €25.
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €64,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor ongeveer €42,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Middels ons zoekscript vergelijk je gelijk het snelste internet in Amersfoort. Voer eerst je postcode en huisnummer in. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je checkt nu geschikte aanbiedingen met de bewuste snelheid. Ogenblikkelijk te weten komen wat het snelste abonnement is bij jou in de straat? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste snelheid tref je nu als eerste. In de tabel hieronder detecteer jij actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb vanaf ongeveer €72,5.
 • NLE Internet + TV 20 Mb / 1 Mb voor ongeveer €39,95.
 • Online.nl Internet + Bellen 100 Mb/s vanaf ongeveer €34,5.
 • XS4ALL Smart + Bellen glasvezel 80 Mb vanaf €50.
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb voor €39,95.

Tip: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is vereist een model/router up-to-date te houden qua software. Ook sterke UTP kabels mogen niet ontbreken. Stel jezelf tot doel om te proberen alles (tablet en telefoons als een Motorola Moto X Style en een Apple iPad Pro 12.9) aan te sluiten via de kabels. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Ervaar je storingen of geen krachtig WiFi signaal? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Overweeg jij naast een internetaansluiting additionele diensten als televisie (interactief) en eventueel (onbeperkt) vast bellen? Het meest aantrekkelijk is dan een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De volgende totaalpakketten zijn zeer populair in Utrecht:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Interactieve televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één provider. Je hebt 1 contactpersoon, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Zo weet je precies wat je betaalt. Bovendien zijn de tarieven een stuk voordeliger. En de oorzaak? Als je een 3-in-1 pakket bestelt, dan stunten aanbieders met aantrekkelijk combinatie korting. Bovendien horen bij deze totaalpakketten interessante welkomstbonussen. Onder andere het eerste jaar 20% korting. Nu internet en tv Amersfoort afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Internetpakketten van 200 Mb/s, extraatjes voor je televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, live pauzeren), betaalde zenders (Fox Sports of TVBS) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Gebaseerd op ons zoekscript detecteer je nu een passend abonnement voor jouw situatie.

 • NLE Internet + TV 20 Mb / 1 Mb vanaf ongeveer €39,95.
 • XS4ALL Compact + Bellen 40 Mb voor +/- €45.
 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb voor €43,5.
 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb voor ongeveer €74,5.
 • NLE Internet + Bellen 20 Mb / 1 Mb vanaf ongeveer €32,45.

Internet provider Amersfoort vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Amersfoort?

Ook een goede aanbieding gespot? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor Amersfoort aanvragen stelt niets voor. Hoe dat komt? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, de zogenaamde overstapservice. Jouw nieuwe leverancier handelt alles af. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Jullie TV + internetverbinding blijft gewoon actief. O.a. XS4ALL, NLE, Tele2, Ziggo zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef je adres in en ontdek het actuele aanbod.
 2. Selecteer de extra diensten en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. Jouw overstap wordt voltooid binnen een maand.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Amersfoort
Wil jij het snelste pakket? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Sensationeel snel en bestendig internet voor alle leden van het gezin. Multiplayer games spelen als Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast, terwijl iemand Flikken Rotterdam en Happy Endings streamt op de Microsoft Surface Pro 3 tablet, en een ander gezinslid nummers van Black Eyed Peas & Justin Timberlake opzet op zijn/haar Motorola Moto G. Je kunt alles doen wat je wilt, snel en zonder vertragingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Doorzoek het totale aanbod in de gemeente Amersfoort.