Telfort Internet Abonnement Vergelijk alle leveranciers en ontvang kortingen oplopend tot €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Let op: deze informatie is niet actueel. Telfort is opgegaan in het merk KPN. Klanten kunnen overstappen of kiezen voor een alternatief internetabonnement bij KPN.

Benieuwd naar de beste, goedkoopste of snelste internet abonnement van Telfort van april 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle abonnementen en aanbiedingen van bijvoorbeeld XS4ALL, T-Mobile, NLE op een plek. Vergelijk zonder problemen alle contracten en ontvang voordeel tot €83. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe dat werkt? Dat is erg gemakkelijk. Voer in de tool hierboven de postcode + het huisnummer in. Je ontdekt daarop direct relevante pakketten van Telfort. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Via extra opties als ‘soort verbinding’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ‘TV’ (betaalde zenders als Adult Channel of Playboy Channel, of regio-zenders zoals Focuz TV), en ’telefonie’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) stap je direct over naar jouw “droom” abonnement. Daarnaast kun je extra diensten zoals on demand films kijken, uitzending gemist, online tv kijken afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vergelijken? Via deze website lees je bruikbare info die het wat nog gemakkelijker maken. Verkrijgbaar in o.a. Amstelveen, Amersfoort en Tilburg.

Telfort internet pakket vergelijken (april 2024)

Deze website is onmisbaar voor mensen die willen overstappen naar een geschikt internet abonnement. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. In ons land vind je meer dan 14 populaire leveranciersElke aanbieder heeft een ruim aanbod aan pakketten. Maar wat is nu een pakket dat geknipt is voor mij? Misschien heb je ook nog producten nog als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Volg hiervoor de handige stappen hieronder. Telfort is door het hele land beschikbaar, denk aan Nieuwegein, Dordrecht en Emmen.

Doe de Telfort postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Je kunt eventueel ook voor TV en Telefonie kiezen.
 3. Selecteer het soort verbinding, aantal MB’s, abbo-termijn en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (begin gemist, extra zenderpakketten, uitzending gemist of TV-zenders als Ziggo Sport en Private Spice).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen in de EU, Bellen tegen vast tarief.
 6. Kies dan het gewenste (alles in 1) pakket en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een Telfort internet abonnement afsluiten is super eenvoudig (zie het stappenplan hiernaast). Dankzij de vergelijker is dit mogelijk bij Telfort, Online.nl, KPN, XS4ALL, Ziggo, Vodafone. Altijd de beste aanbiedingen van het aanbod van internet + tv. Twijfel niet, stap vandaag nog moeiteloos over. Dankzij de overstapservice razendsnel geregeld.

Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Internet en tv Telfort afsluiten

Overstappen naar het beste internet pakket van Telfort? Voor welke deal moet ik gaan? Dat verschilt enorm per situatie. Wil jij het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Dankzij de postcodecheck check je ogenblikkelijk de beste aanbieding die voor jullie situatie geschikt is.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Sleep je het balkje naar rechts? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In de top 5 tabel check je zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 50Mb
 • Telfort Alles-in-1 Snel 50Mb
 • Telfort Alles-in-1 Extra 100 Mb/s
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s
 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb DSL

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Op basis van ons zoekscript tref je onmiddellijk het snelste internetpakket van Telfort. De eerste stap is het invullen van de postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je bekijkt nu geschikte aanbiedingen met de gekozen snelheid. À la minute achterhalen hoeveel Megabit gehaald kan worden bij jou in de straat? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste internetsnelheid tref je nu als eerste. In de volgende opsomming bekijk je de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 200 Mb/s
 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb Glasvezel
 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb
 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb
 • Telfort Internet en TV Extra Snel Glasvezel 200 Mb
 • Telfort Internet Extra en Vast bellen 100 Mb/s
 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 100 Mb/s

Disclaimer: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is vereist je modem/router te voorzien van actuele software. Geschikte kabels voor UTP kunnen niet missen. Probeer zoveel mogelijk apparaten (smartphones en tablets zoals de Google Pixel of ook Samsung Galaxy Tab) via een internetkabel te connecten. Dit presteert beter dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een slecht WiFi bereik? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Bekijk actuele aanbiedingen van Telfort.