Internet Providers Amsterdam Zuidoost Vergelijk alle leveranciers en ontvang kortingen oplopend tot €80


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Amsterdam Zuidoost van april 2024? Dan zit je hier goed! Alle internet-abonnementen en welkomstbonussen van organisaties zoals Caiway, NLE, Tele2 bij elkaar. Vergelijk moeiteloos alle aanbieders en bespaar tot wel €67. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe pak ik dit aan? Eigenlijk stelt het niets voor. Vul in het formulier hierboven de postcode + het huisnummer in. Je treft aansluitend rechtstreeks passende internet aanbieders in Amsterdam Zuidoost. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Via optionele filters als ‘soort verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ’televisie’ (exclusieve zenders als Disney Junior / RTL Crime, of regionale zenders als TV Valkenburg), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) bestel je jouw ideale abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra services als on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het afsluiten van een nieuw pakket? Middels de info op deze pagina tref je waardevolle informatie die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Direct de top-internet abonnementen Amsterdam Zuidoost vergelijken? Dit is een fluitje van een cent dankzij de vergelijker. Dat is niet alles! Op deze website bekijk je verdere info en hulp bij contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Kies een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Amsterdam Zuidoost vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Amsterdam Zuidoost?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Amsterdam Zuidoost (april 2024)

De vergelijker is bedoeld voor personen die bezig zijn met het vinden van een geschikt internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In ons land vind je meer dan 14 populaire leveranciersElke leveranciers biedt vele verschillende abonnementen. Maar, wat is voor jullie een geschikt pakket? Misschien heb je ook nog producten nog als modems, data-kabels, routers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, up- en download speed, abonnementsduur en eventueel provider(s).
 4. Kies extra’s voor je TV (vooruitkijken, live pauzeren, begin gemist of premium kanalen als FOX en Hustler TV).
 5. Selecteer opties voor bellen als Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Kies dan het gewenste internet contract en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Amsterdam Zuidoost doe je in 5 stappenvolg de 6 stappen onder de postcodecheck). Geholpen door de vergelijker is dit extra eenvoudig bij o.a. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Tele2. Vind de scherpste prijzen voor pakketten op basis van o.a. tv en internet. Laat deze kans niet lopen, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over XS4ALL snelle verbinding.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Amsterdam Zuidoost? Dan heb je grof gezegd een drietal opties: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Ieder type heeft zo zijn voor- en nadelen. De kwaliteit van de verbinding fluctueert best wel. Dat komt mede door het aanleggen van de netwerken en het materiaal van de bedrading. Weet jij nog niet wat je kiest? Onderstaand tref je een korte uitleg. Misschien vind je dit ook relevant: internet pakket in Sleen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, ontwikkeld van glas. Via glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Grofweg 3 op de 10 van de huizen is aangesloten. Providers verkopen abonnementen met 500 Mb/s – 1000 Mb/s.

 • Groot aantal providers
 • Razendsnelle verbinding
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Het kabel-netwerk is inzetbaar in de meeste woningen. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Lage keuzevrijheid
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De ligging van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Lage prijzen
 • Hoge keuzevrijheid
 • Relatief lage internetsnelheid
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Amsterdam Zuidoost?

Sluit jij je aan bij de beste internetprovider in Amsterdam Zuidoost? Voor welke deal moet ik gaan? Dat verschilt enorm per situatie. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of juist de snelste provider? Via ons zoekscript ontdek je simpel de betere deal die past bij jouw wensen. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Klimmen.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Kies een lage downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Wil je meer snelheid? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In de opsomming hieronder detecteer je snel welke voordelige pakketten er nu beschikbaar zijn.

 • Telfort Glasvezel 200 Mb/s. Prijs: €47,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel. Prijs: €50.
 • Tele2 internet Light en TV Basis 20 Mb vanaf +/- €35.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 500 Mb Glasvezel vanaf +/- €82,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor ongeveer €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Op basis van onze vergelijker signaleer je ogenblikkelijk het snelste internet in Amsterdam Zuidoost. Begin met het invullen van jouw postcode. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. Dit kan tot 500 Mb/s. Je treft nu relevante providers met de bewuste snelheid. Gelijk te weten komen hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw woning? Selecteer dan de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste internetsnelheid staan bovenin de zoekresultaten. Onderstaand achterhaal jij de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb. Prijs: €72,5.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 50 Mb vanaf +/- €36.
 • Online.nl Alles-in-1 100 Mb/s vanaf +/- €42,5.
 • XS4ALL Internet Smart 80 Mb vanaf +/- €45.
 • Ziggo Internet Max 400 Mb. Tarief: €60,45.

Belangrijk: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is noodzakelijk een model/router up-to-date te houden qua software. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn aan te raden. Stel jezelf tot doel om te proberen alles (tablet en telefoons als een Motorola Nexus 6 en ook Samsung Galaxy Tab S3) via kabels aan te sluiten. Vaak stabieler dan WiFi. Ook regelmatig storing en een teleurstellend WiFi signaal? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Wens jij in aanvulling op internet additionele opties als tv (digitaal) en wellicht vast bellen? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De totaalpakketten hieronder behoren tot de opties in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Internet, digitale TV en vast bellen.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één provider. Je hebt 1 contactpersoon, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Tevens is dat erg voordelig. En de oorzaak? Als je een 3-in-1 pakket bestelt, dan stunten aanbieders met en zogenaamde combivoordeel korting. Daarnaast laptops en tablets als aantrekkelijke welkomstkortingen. Onder andere de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Amsterdam Zuidoost afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Een extra snelle internetverbinding, add-ons voor digitale televisie (live pauzeren, uitzending gemist, vooruitkijken), exclusieve kanalen (Fox Sports of Passie XXX) of grenzeloos bellen binnen de EU. Aan de hand van onze zoekmachine detecteer je direct wat voor abonnement we jou adviseren.

 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 50 Mb vanaf €36.
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 50 Mb/s vanaf ongeveer €45,5.
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s. Tarief: €52,5.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 200 Mb Glasvezel. Tarief: €58,99.
 • Tele2 Internet Basis en TV Basis 60 Mb voor ongeveer €40.

Internet provider Amsterdam Zuidoost vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Amsterdam Zuidoost?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Het principe overstappen komt dan aan bod. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Amsterdam Zuidoost aanvragen wordt steeds eenvoudiger. Hoe is dat mogelijk? Op landelijk niveau spannen providers samen, dit heet de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier doet voor jou alle administratieve dingen. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Zo verloopt de overstap probleemloos, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. O.a. Online.nl, Telfort, XS4ALL, NLE kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Vul je postcode in en check de abonnementen.
 2. Selecteer de extra diensten en klik door naar een van de aanbiedingen.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Amsterdam Zuidoost
100% toekomstbestendig? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Opmerkelijk snel en degelijk internet voor de hele familie. Multiplayer games spelen als Fallout 4, op het moment dat iemand anders Gouden Bergen of bijv. Roswell streamt op zijn of haar Apple iPad Air 2 tablet, en een ander gezinslid nummers van Sam Hunt opzet op zijn/haar Motorola Moto E. De mogelijkheden zijn grenzeloos, razendsnel en geen storingen.

Wil jij ook internet + televisie afsluiten? Ontdek het volledige aanbod in jullie gemeente Amsterdam.