Internet Providers Bilthoven Vergelijk pakketten en ontvang voordeel tot €40


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Bilthoven van april 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle abonnementen en acties van aanbieders als T-Mobile, Online.nl, Tele2 bij elkaar. Vergelijk moeiteloos alle providers en bespaar tot wel €82. Overstappen is een eitje. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Het is zo klaar als een klontje. Vul in het veld hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je signaleert nadien rechtstreeks relevante internet aanbieders in Bilthoven. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Dankzij handige selectievakjes als ‘soort verbinding’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ‘TV’ (betaalde zenders als Ons en/of MTV Hits, of regionale zenders als Nijmegen1 Radio & TV), en ’telefonie’ (onbeperkt Wereld) stap je over naar jouw ideale abonnement. Daarnaast kun je premium opties als online tv kijken, uitzending gemist, vooruitkijken afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Met behulp van deze webpagina vind je nuttige adviezen die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Meteen de bekendste internet abonnementen Bilthoven vergelijken? Dit kan bijzonder gemakkelijk via de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Dat is niet alles! Op de site vergaar je verdere info en hulp bij het afsluiten van een internet abonnement. Klik op een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Bilthoven vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Bilthoven?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Bilthoven (april 2024)

De internet postcodecheck is onmisbaar voor personen die op zoek zijn naar een voordelig of snel internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In Holland hebben we ruim 12 landelijke bedrijven. Elke aanbieder een scala aan bundels. Maar, wat is voor jullie een goed abonnement? Misschien heb je ook nog producten nog als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Kies het type verbinding, aantal MB’s, abbo-termijn en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (uitzending gemist, extra zenderpakketten, begin gemist of betaalde kanalen als Ziggo Sport en X-MO).
 5. Selecteer opties voor bellen als Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen in NL, Bellen tegen vast tarief.
 6. Kies dan het gewenste (3-in-1) aanbod en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Bilthoven is kinderspel (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Middels de vergelijkingstool kun je dit doen bij o.a. Online.nl, KPN, Vodafone, Tele2, XS4ALL, Ziggo. Vind de scherpste prijzen voor abonnementen bestaande uit internet, tv en bellen. Twijfel niet, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar glasvezel van NLE.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Bilthoven? In de regel hebben we het over 3 manieren van internet: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elk type verbinding beschikt over zijn eigen kenmerken. De betrouwbaarheid van het netwerk veranderd aanzienlijk. Dat komt mede door de manier van aanleggen en materiaal dat is gebruikt (draad). Alle voor- en nadelen op een rijtje? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Lees nu verder over internet pakket in Tinte afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, ontwikkeld van glas. Op glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Zo’n 3 op de 10 van de huizen beschikt over glasvezel. Internet-bedrijven hanteren pakketten met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Veel providers
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (ooit aangelegd voor de TV). Deze kabel is voorhanden in de meeste woningen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Beperkt aantal aanbieders
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Een stabiel TV-signaal tijdens het internetten-
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De locatie van de wijkcentrale bepaalt hoe snel/langzaam het internet is. ADSL gaat tot 50 Mb/s en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Zeer betaalbaar
 • Meerdere aanbieders
 • Verouderde techniek
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Bilthoven?

Sluit jij je aan bij de beste internetprovider in Bilthoven? Welke moet ik dan kiezen? Dit is per geval geheel verschillend. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Via onze zoekmachine vind jij in een ogenblik het abonnement die in jullie situatie aan te raden is. Je treft hier ook uitgebreide info over Internet abonnement Lisserbroek.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. 25 – 30 Mb/s is vaak al afdoende. Sleep je het balkje naar rechts? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de tabel hieronder ontdek je een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 50Mb voor ongeveer €45.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 100 Mb Glasvezel vanaf €53,5.
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Light 60 Mb voor €40.
 • KPN Internet en TV 100 Mb Glasvezel voor ongeveer €63,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf +/- €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Dankzij de postcodecheck detecteer je onmiddellijk het snelste internet in Bilthoven. De eerste stap is het invullen van de postcode. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. Dit kan tot 500 Mb/s. Je checkt nu de beschikbare contracten met de bewuste snelheid. À la minute achterhalen hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw straat? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste snelheid vind je bovenin de lijst. Onderstaand detecteer jij diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb voor +/- €62,5.
 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s voor €39,95.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 100 Mb/s voor ongeveer €53.
 • XS4ALL Basic + Bellen 20 Mb. Tarief: €41.
 • Ziggo Connect & Play Max 400 Mb voor ongeveer €81,5.

Tip: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten is constante snelheid een cruciaal element. Het is nodig een model/router up-to-date te houden qua software. Geschikte kabels voor UTP mogen niet ontbreken. Probeer zoveel mogelijk apparaten (PC’s, Tablets & telefoons als Xiaomi Mi 6 64GB of ook Apple iPad Pro) met een kabel te verbinden. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een teleurstellend WiFi signaal? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Overweeg jij buiten een internet abonnement extra mogelijkheden als interactieve televisie en eventueel vaste telefonie? Selecteer in dit geval een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan internet, bellen en TV los bestellen. De bijgaande totaalpakketten zijn zeer populair in Utrecht:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één maatschappij. Je hebt te maken met slechts 1 provider, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Zo weet je precies wat je betaalt. Bovendien zijn de prijzen voordeliger. Wat is de reden? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten geven aanbieders aanzienlijk combinatievoordeel. Bovendien krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig interessante welkomstkortingen. Denk aan de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Bilthoven afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Denk aan een pakket met glasvezel internet, add-ons voor digitale televisie (on demand films kijken, vooruitkijken, live pauzeren), extra tv-zenders (Ziggo Sport en TeVeSur) of eindeloos bellen in Nederland. Gebaseerd op de postcodecheck bekijk jij eenvoudig een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • KPN Internet en TV 200 Mb Glasvezel vanaf €67,99.
 • Online.nl Internet + Bellen 30 Mb/s vanaf ongeveer €31.
 • T-Mobile Internet + TV 20 Mb vanaf +/- €42.
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 50Mb voor +/- €45.
 • KPN Internet + Bellen 40 Mb Glasvezel. Tarief: €40.

Internet provider Bilthoven vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Bilthoven?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Overstappen is het devies! Overstappen en je nieuwe internet abonnement voor Bilthoven aanvragen is echt zo gepiept. Hoe kan dat? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, het gaat dan om de overstapservice. Je nieuwe aanbieder zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Jij hoeft je nergens druk om te maken, alles is actief op de afgesproken datum. Jullie TV + internetverbinding blijft gewoon actief. O.a. Online.nl, KPN, NLE, Tele2 zijn actief in deze overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en ontdek het actuele aanbod.
 2. Selecteer de extra diensten en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. Jouw overstap wordt voltooid binnen een maand.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Bilthoven
Wil jij het snelste pakket? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Opzienbarend snel en degelijk internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online multiplayer games spelen als Dungeon Defenders, terwijl iemand Petticoat en Black Adder the Third streamt op zijn of haar Apple iPad Pro tablet, en een ander gezinslid nummers van Stromae afspeelt op de Apple iPhone 8. Het kan allemaal, flitsend-snel en zonder haperingen.

Snel internet en televisie afsluiten? Ontdek het volledige aanbod in jullie gemeente De Bilt.