Internet Providers Breda Vergelijk leveranciers en krijg kortingen tot €76


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Een abonnement afsluiten bij de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in Breda van april 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle internet-abonnementen en kortingsacties van aanbieders als Online.nl, Youfone, Telfort op een plek. Vergelijk gemakkelijker dan ooit alle providers en bespaar tot wel €93. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe pak ik dit aan? Dat is erg gemakkelijk. Vul in het veld hierboven jouw locatie in (postcode + huisnummer). Je ontdekt aansluitend direct geschikte internet aanbieders in Breda. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Geholpen door extra opties als ‘soort verbinding’ (Kabel, Glasvezel of ADSL), ’televisie’ (extra zenders als Disney XD 24h / TV5 MONDE Europe, of regio-zenders zoals TV Gelderland), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen EU) bekijk je jouw ideale abonnement. Als extra kun je premium opties als live pauzeren, uitzending gemist, extra zenderpakketten afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het vergelijken? Aan de hand van deze webpagina bekijk je relevante tips die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Meteen de meeste internet abonnementen Breda vergelijken? Dat is kinderspel dankzij de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar er is meer. Hier vind jij verdere info en hulp bij contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Selecteer een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Breda vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Breda?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Breda (april 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is onmisbaar voor mensen die bezig zijn met het vinden van een passend internet abonnement. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. Binnen NL vind je meer dan 15 serieuze aanbieders. Elke maatschappij een scala aan alles-in-1 mogelijkheden. Echter, wat is een pakket dat geknipt is voor mij? Heb je ook nog zaken nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies het type verbinding, snelheid, contractduur en geef als optie een leverancier op.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, uitzending gemist of speciale zenders als FOX of Planet Turk).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Kies het beste (alles in 1) pakket en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Breda is super eenvoudig (zie het stappenplan hiernaast). Aan de hand van onze tool is dit extra eenvoudig bij o.a. KPN, Online.nl, XS4ALL, Tele2, Vodafone, Ziggo. Altijd de beste aanbiedingen van pakketten op basis van o.a. internet, bellen en tv. Dit is het moment: overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar internet abonnement Online.nl.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Breda? Eigenlijk heb je drie verbindingstypes: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Ieder type heeft minpunten en pluspunten. De kwaliteit van de verbinding schommelt aanzienlijk. Dat komt door de aanleg van het netwerk, en het type bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Hieronder vind je een samenvatting. Ook interessant: internet pakket in Valburg afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel, gemaakt van glas. Bij glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Om en nabij 3 op de 10 van de huishoudens is aangesloten. Internet-services hanteren pakketten die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Vrije providerkeuze
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar voor heel veel huizen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Een stabiel TV-signaal tijdens het internetten-
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De afstand tot wijkcentrale / straatkast heeft invloed op de snelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Zeer betaalbaar
 • Meerdere aanbieders
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Breda?

Zoek jij naar de beste internetprovider in Breda? Voor welke deal moet ik gaan? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Via het postcodescript detecteer je à la minute de betere deal passend bij jullie behoefte. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Mander.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de top 5 tabel zoek jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet Extra 100 Mb voor €40.
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb. Prijs: €46.
 • Tele2 Internet Extra en TV Basis 100 Mb voor €42.
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel voor €52,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Kosten: €41,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Wil jij gewoon het snelste internet? Met behulp van onze vergelijker ontdek je gemakkelijk het snelste internet in Breda. Start met het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je checkt nu geschikte pakketten die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Meteen zien wat het snelste abonnement is in jouw straat? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De contracten met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. In de tabel hieronder signaleer je voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb vanaf ongeveer €74,5.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s voor +/- €43,5.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 50 Mb/s voor €48.
 • XS4ALL Pro + Televisie 500 Mb vanaf €81.
 • Ziggo Internet Max 400 Mb voor ongeveer €60,45.

Disclaimer: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is noodzakelijk een model/router up-to-date te houden qua software. Geschikte kabels voor UTP zijn onmisbaar. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (laptops en tables als Samsung Galaxy J3 en ook Asus ZenPad C7) met een kabel te verbinden. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en maar een beperkt WiFi bereik? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Wens jij buiten een internetaansluiting additieve opties als tv (interactief) en wellicht vast bellen? Het handigste is dan een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan alles apart afsluiten De onderstaande totaalpakketten zijn zeer populair in Noord-Brabant:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Digitale televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Bij een alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één aanbieder. Je communiceert met één bedrijf, wat betekent: alles op 1 factuur. Zo weet je precies wat je betaalt. Daarbij zijn de tarieven een stuk voordeliger. Wat is de reden? In het geval van 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met en zogenaamde combivoordeel korting. Daarbij horen bij deze totaalpakketten hoge welkomstkortingen. Onder andere het eerste jaar 20% korting. Nu internet en tv Breda afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extra modules voor je TV (uitzending gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen), speciale zenders (Eredivisie live of Dusk!) of grenzeloos bellen binnen de EU. Via de vergelijker signaleer jij gemakkelijk het abonnement / pakket dat bij jou past.

 • Online.nl Internet + TV 50 Mb/s. Tarief: €41.
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb vanaf €61,5.
 • KPN Internet, TV en bellen 500 Mb Glasvezel. Kosten: €72,99.
 • KPN Internet + Bellen 200 Mb Glasvezel vanaf €48,99.
 • Online.nl Internet + Bellen 50 Mb/s voor +/- €32,5.

Internet provider Breda vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Breda?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Breda aanvragen is vandaag de dag verrassend eenvoudig. Hoe kan dat? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, we hebben het dan over de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier draagt hier zorg voor. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Zo verloopt de overstap probleemloos, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Partijen zoals Tele2, Online.nl, XS4ALL, Telfort doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en check de abonnementen.
 2. Gebruik de filters en selecteer de “matchende” provider.
 3. Doorloop alle stappen om het pakket af te sluiten.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Na het afsluiten kan je binnen 2 weken annuleren.
 5. De overstap wordt geregeld binnen 3 – 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Breda
Klaar zijn voor de toekomst? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Opzienbarend snel en stabiel internet voor het hele gezin. Online spelletjes spelen als FTL, terwijl iemand Danni Lowinski of Numb3rs kijkt op de HP X2 tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Liquido opzet op zijn/haar Apple iPhone 5c. De mogelijkheden zijn grenzeloos, vliegensvlug en zonder dat het stoort.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Check het aanbod overzicht voor gemeente Breda.