Internet Providers De Bilt Vergelijk alle aanbieders en krijg welkomskortingen tot wel €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Een abonnement afsluiten bij de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in De Bilt van juli 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle internet pakketten en welkomstacties van providers als Online.nl, NLE, KPN in een handig overzicht. Vergelijk razendsnel alle providers en krijg cashbacks tot €70. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe gaat dit in z’n werk? Dat is erg gemakkelijk. Vul in het veld hierboven jouw locatie in (postcode + huisnummer). Je ontdekt daarna onmiddellijk de beste internet aanbieders in De Bilt. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Dankzij de filters zoals ’type verbinding’ (Kabel, Glasvezel of ADSL), ‘TV’ (premium kanalen als Comedy Central Extra en/of RTL Lounge, of plaatselijke zenders als IJsselland-TV), en ’telefonie’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) bekijk je jouw ideale abonnement. Als extra kun je extra services als begin gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vergelijken? Met behulp van internetprijzenvergelijken.nl ontdek je relevante tips die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de bekendste internet abonnementen De Bilt vergelijken? Dit is verrassend eenvoudig middels onze postcode-check. Maar hier beperken we ons niet tot. Op deze website lees je verdere info en hulp bij het afsluiten van een internet abonnement. Kies een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in De Bilt vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in De Bilt?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken De Bilt (juli 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is ideaal voor huishoudens die op zoek zijn naar een passend internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In ons land werken inmiddels ruim 10 grote providers. Elke provider hanteert diverse pakketten. Maar wat is nu een geschikt pakket? Misschien heb je ook nog producten nog als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Kies het type verbinding, aantal MB’s, abonnementsduur en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist of speciale zenders als HBO en Euro Star).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Selecteer het beste (alles in 1) pakket en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in De Bilt is zo gepiept (zie het stappenplan hiernaast). Via ons zoekscript is dit extra eenvoudig bij o.a. Telfort, KPN, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Vodafone. Vind de scherpste prijzen voor contracten voor o.a. internet + tv. Treuzel niet, stap vandaag nog moeiteloos over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar internetten via NLE.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Overstappen naar een andere internetaansluiting in De Bilt? Dan heb je grof gezegd 3 manieren van internet: glasvezel, kabel en ADSL. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft minpunten en pluspunten. De stabiliteit van de internetverbinding fluctueert best wel. Dit is te danken aan de aanleg en het type bedrading. Alle voor- en nadelen op een rijtje? Lees dan snel verder! Mensen zochten ook naar: internet pakket in Vriezenveen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel, ontwikkeld van glas. Bij glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Om en nabij dertig procent van de woningen is aangesloten. Internet-services bieden al pakketten met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Veel providers
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Kabel is beschikbaar voor heel veel huizen. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Geen snelheidsverlies door TV-kijken
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL werkt via de koperen telefoonlijn. De afstand tot de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Bij ADSL kun je reken op 50 Mb en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Extra voordelig
 • Meerdere aanbieders
 • Kan zeer traag zijn
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in De Bilt?

Sluit jij je aan bij de beste internetprovider in De Bilt? Welke moet ik dan kiezen? Dat verschilt enorm per situatie. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of kies jij blind voor de snelste provider? Middels onze website vind jij eenvoudig een voordelig aanbod aangepast aan jullie gezinssituatie. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Molkwerum.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Kies een lage downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Verhoog je de snelheid? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In het volgende overzicht bekijk jij voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 50Mb vanaf ongeveer €45.
 • T-Mobile Internet + TV 20 Mb vanaf €42.
 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Light 20 Mb. Kosten: €35.
 • KPN Internet + Bellen 40 Mb Glasvezel. Tarief: €40.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Aan de hand van onze website bekijk je in een ogenblik het snelste internet in De Bilt. De eerste stap is het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Dit kan tot 500 Mb/s. Je ziet nu de beste contracten met de ingevoerde snelheid. Meteen te weten komen wat de snelste provider is in jouw postcodegebied? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. In onze top 5 signaleer je de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb. Tarief: €62,5.
 • NLE Internet 100 Mb/s. Prijs: €43,5.
 • Online.nl Internet 20 Mb. Kosten: €27,5.
 • XS4ALL Smart + Televisie 80 Mb vanaf +/- €62,5.
 • Ziggo Internet Complete 200 Mb. Tarief: €51,5.

Tip: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is vereist je modem/router te voorzien van actuele software. Ook goede kabels (UTP) raden we aan. Je moet altijd proberen geschikte spullen (telefoons en device als de Motorola Moto G5S Plus of bijv. Apple iPad Pro 10.5) met een kabel te verbinden. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Ook regelmatig storing en maar een beperkt WiFi bereik? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wil jij in aanvulling op internet extra producten als tv (interactief) en wellicht een vaste telefoon? Wat dan bij jou past is een alles in 1 pakket. Zo’n totaalpakket is goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. Deze totaalpakketten zijn hierbij ’t populairst in Utrecht:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Digitale televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

Zodra je op zo’n alles in 1 pakket overstapt wordt alles verzorgd door één aanbieder. Je hebt 1 contactpersoon, wat betekent: alles op 1 factuur. Zo blijft het ook helder voor jezelf. Evengoed zijn de tarieven een stuk voordeliger. Wat is de reden? In het geval van 3-in-1 pakketten bieden leveranciers hoge bundelkortingen. Tevens laptops en tablets als forse welkomstbonussen. Denk aan de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv De Bilt afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Internetpakketten van 200 Mb/s, extra opties voor je TV (begin gemist, uitzending gemist, on demand films kijken), premium kanalen (FOX en MAX) of gratis wereldwijd bellen. Gebaseerd op ons zoekscript bekijk jij snel wat voor abonnement we jou adviseren.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb voor ongeveer €62,5.
 • Tele2 Internet Extra en TV Light 100 Mb. Prijs: €40.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb voor €67,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 100 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €53,5.
 • KPN Internet, TV en bellen 80 Mb. Tarief: €60.

Internet provider De Bilt vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in De Bilt?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor De Bilt aanvragen wordt steeds eenvoudiger. Hoe kan dat? Providers en de overheid werken steeds beter samen, we hebben het dan over de overstapservice. Je nieuwe aanbieder handelt alles af. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Jij hoeft je nergens druk om te maken, alles is actief op de afgesproken datum. Jullie TV + internetverbinding blijft gewoon actief. Onder andere Online.nl, T-Mobile, NLE, Tele2 doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Vul je postcode in en ontdek het actuele aanbod.
 2. Kies extra opties en selecteer de “matchende” provider.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Na het afsluiten kan je binnen 2 weken annuleren.
 5. De overstap wordt geregeld in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in De Bilt
100% toekomstbestendig? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verbijsterend snel en degelijk internet voor de hele familie. Online spelletjes spelen als Unreal Championship 2 The Liandri Conflict, terwijl iemand Odds of series als The Legend of Korra streamt op de Apple iPad Pro tablet, en een ander gezinslid nummers van Rihanna aanzet op een HP Elite x3. Je kunt alles doen wat je wilt, razendsnel en zonder haperingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Check het volledige aanbod in jullie gemeente De Bilt.