Internet Providers De Knipe Vergelijk abonnementen en ontvang kortingen oplopend tot €91


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in De Knipe van april 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle contracten en welkomstacties van aanbieders als Youfone, Telfort, NLE netjes naast elkaar gezet. Vergelijk gemakkelijker dan ooit alle contracten en maak aanspraak op voordeel tot €81. Overstappen is een eitje. Hoe kan ik vergelijken? Eigenlijk stelt het niets voor. Vul in het veld hierboven jouw locatie in (postcode + huisnummer). Je ontdekt vervolgens meteen de beste internet aanbieders in De Knipe. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Geholpen door bruikbare filters als bijvoorbeeld ’type verbinding’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ’televisie’ (exclusieve zenders als Nick Music / MTV Brand New, of streek kanalen als RTV Noord), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) tref je het best passende abonnement. Daarnaast kun je extra diensten zoals vooruitkijken, extra zenderpakketten, online tv kijken afsluiten. Hulp nodig bij het kiezen? Met behulp van de info op deze pagina detecteer je handige adviezen die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
À la minute de meeste internet abonnementen De Knipe vergelijken? Praktisch stelt dit niets voor met behulp van de internetvergelijker. Maar er is meer. Op de site vergaar je adviezen en details over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Klik op een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in De Knipe vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in De Knipe?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken De Knipe (april 2024)

Deze website is ideaal voor huishoudens die willen overstappen naar een geschikt internet abonnement. Wellicht een pakket met bellen en TV. Binnen NL stop het niet bij de 10 grote providers. Elke leveranciers een scala aan alles-in-1 mogelijkheden. Echter, wat is een pakket dat geknipt is voor mij? En wat te denken van zaken als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Je kunt eventueel ook voor TV en Telefonie kiezen.
 3. Kies de gewenste verbinding, snelheid, termijnen kies een favoriete aanbieder.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (begin gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of betaalde kanalen als Fox Sports of TVBS).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies nu het ideale internet contract en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in De Knipe is zo gepiept (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Via onze zoekmachine stap je moeiteloos over op o.a. Tele2, KPN, Ziggo, Telfort, Online.nl, XS4ALL. Altijd de beste aanbiedingen van het aanbod van internet, bellen en tv. Twijfel niet, regel direct de overstap. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar abonnementen van Youfone.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in De Knipe? Eigenlijk heb je 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Allemaal vormen van breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De snelheid van het internet schommelt enorm. Dat komt door de manier van aanleggen en de samenstelling van de bedrading. Twijfel jij nog? Lees dan snel verder! Misschien vind je dit ook relevant: internet pakket in Waardenburg afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, samengesteld uit speciaal glas. Met glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Ruwweg 1/3e van de woningen zit op “glas”. Leveranciershanteren pakketten met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Vrije providerkeuze
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (ooit aangelegd voor de TV). Deze kabel is voorhanden op veel adressen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Beperkt aantal aanbieders
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De afstand tot de wijkcentrale beïnvloedt de snelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Zeer betaalbaar
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in De Knipe?

Benieuwd naar de beste internetprovider in De Knipe? Welk aanbod is voor mij geschikt? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Via onze tool signaleer jij in een ogenblik de betere deal aangepast aan jullie gezinssituatie. Nu ook online: Internet abonnement Munstergeleen.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. 25 – 30 Mb/s is vaak al afdoende. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. Onderstaand vind jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s. Tarief: €50.
 • T-Mobile Internet 50 Mb. Tarief: €28.
 • Tele2 Internet Basis en Bellen 60 Mb. Tarief: €32.
 • KPN Internet, TV Basis en Bellen 100 Mb Glasvezel. Kosten: €54,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb. Tarief: €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Via de vergelijkingstool ontdek je in een ogenblik het snelste internet in De Knipe. Begin met het invullen van jouw postcode. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. Dit kan tot 500 Mb/s. Je vindt nu relevante contracten die de snelheid halen die jij wilt. À la minute te weten komen hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw straat? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De contracten met de hoogste internetsnelheid vind je nu bovenaan. In het volgende overzicht check jij diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb. Tarief: €62,5.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 5 Mb voor ongeveer €32,45.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s vanaf ongeveer €63.
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb voor ongeveer €40.
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb vanaf ongeveer €39,95.

Tip: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is nodig de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Ook goede kabels (UTP) zijn aan te raden. Je moet altijd proberen geschikte spullen (PC’s, Tablets & telefoons als Samsung Galaxy S6 edge of een Apple iPad Pro 12.9) te connecten via geschikte kabels. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Ervaar je storingen of een matige WiFi snelheid? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wens jij afgezien van een internet abonnement additieve diensten als digitale TV en optioneel (onbeperkt) vast bellen? Stap dan over naar een alles in 1 pakket. Zo’n totaalpakket is goedkoper dan internet, bellen en TV los bestellen. De totaalpakketten hieronder zijn mogelijk in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Internet, bellen en digitale TV.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één organisatie. 1 vast aanspreekpunt, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo weet je precies wat je betaalt. Bovendien valt dit vaak voordeliger uit. En de oorzaak? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met aanzienlijk combinatievoordeel. Daarbij zien we bij deze totaalpakketten vaak aantrekkelijke welkomstbonussen. Bijvoorbeeld de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv De Knipe afsluiten?

Alles-in-één-pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extra’s voor televisie (online tv kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren), premium kanalen (Voetbalkanaal of X-MO) of gratis wereldwijd bellen. Gebaseerd op onze zoekmachine zoek jij direct een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • KPN Internet, TV en bellen 500 Mb Glasvezel voor +/- €72,99.
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Light 100 Mb voor ongeveer €55.
 • XS4ALL Compact + Bellen glasvezel 40 Mb voor ongeveer €45.
 • T-Mobile Internetten 100 Mb + Bellen Start vanaf +/- €38,5.
 • KPN Internet en TV Basis 100 Mb vanaf +/- €53,99.

Internet provider De Knipe vergelijken


Hoe moet ik overstappen van internet pakket in De Knipe?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor De Knipe aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt. Hoe dat komt? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, het betreft hier de overstapservice. Je nieuwe aanbieder doet voor jou alle administratieve dingen. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Zo verloopt de overstap probleemloos, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! Aanbieders zoals T-Mobile, Ziggo, KPN, NLE doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Verfijn je keuze en kies het gewenste pakket.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Je ontvangt een bevestiging. Na het afsluiten kan je binnen 2 weken annuleren.
 5. De overstap wordt geregeld binnen 20 werkdagen.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in De Knipe
Wil jij het snelste pakket? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onvoorstelbaar snel en solide internet voor alle leden van het gezin. Multiplayer spelletjes spelen als Left 4 Dead, wanneer iemand anders weer Dagboek Van Een Callgirl of series als Luther kijkt op de Lenovo Tab 3 Essential tablet, en een derde persoon muziek van Armin Van Buuren & Sharon Den Adel afspeelt op de Microsoft Lumia 650. Dit is allemaal mogelijk, snel en zonder haperingen.

Snel internet en televisie afsluiten? Ontdek het volledige aanbod in jullie gemeente Heerenveen.