Internet Providers De Waal Vergelijk alle contracten en ontvang voordeel tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in De Waal van april 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle internet-abonnementen en kortingsacties van bijvoorbeeld Ziggo, Online.nl, Tele2 in een handig overzicht. Vergelijk razendsnel alle pakketten en ontvang voordeel tot €54. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe pak ik dit aan? Het is eigenlijk zo gepiept. Vul in het veld hierboven de postcode en het huisnummer in. Je detecteert in de volgende stap in een ogenblik relevante internet aanbieders in De Waal. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Geholpen door handige selectievakjes als ‘soort verbinding’ (Glasvezel, ADSL of Kabel), ’televisie’ (speciale zenders als Shorts TV of NDR, of regio-zenders zoals TV Valkenburg), en ’telefonie’ (onbeperkt Wereld) stap je over naar het abonnement dat past bij jouw wensen. Bovendien kun je extra diensten zoals begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist afsluiten. Behoefte aan wat meer details bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Aan de hand van deze website detecteer je relevante tips & tricks die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Ogenblikkelijk de top-internet abonnementen De Waal vergelijken? Eigenlijk stelt dit niets meer voor aan de hand van de internetvergelijker. Maar wij bieden meer! Op de site vind jij achtergrondinformatie over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Kies een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in De Waal vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in De Waal?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken De Waal (april 2024)

De internet postcodecheck is onmisbaar voor gezinnen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een internet abonnement dat past bij de wensen. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. In ons land hebben we ruim 10 betrouwbare providers. Elke maatschappij heeft een breed assortiment bundels. Maar, wat is voor jullie een abonnement dat bij mijn wensen past? Misschien heb je ook nog producten nog als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies het type verbinding, up- en download speed, contractduur en klik op de gewenste provider.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (online tv kijken, live pauzeren, begin gemist of speciale zenders als FOX en PCNE).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Klik op het meest relevante (alles in 1) pakket en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in De Waal gaat sneller dan ooit (zie het stappenplan hiernaast). Dankzij onze tool is dit mogelijk bij Tele2, Vodafone, KPN, Ziggo, XS4ALL, Telfort. Bekijk de voordeligste deals voor pakketten op basis van o.a. tv en internet. Laat deze kans niet lopen, stap vandaag nog over. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over internetverbinding van Telfort.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in De Waal? Dan heb je grof gezegd een drietal opties: Kabel, glasvezel en ADSL. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Iedere verbindingstype onderscheidt zich op veel fronten. De stabiliteit van de internetverbinding schommelt aanzienlijk. Dat wordt veroorzaakt door de wijze van aanleg en materiaal dat is gebruikt (draad). Alle voor- en nadelen op een rijtje? Lees dan snel verder! Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Wapenveld afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, van glas. Via glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Ruwweg een derde van de huishoudens heeft de beschikking over glasvezel. Internet-services bieden al pakketten met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Vrije providerkeuze
 • Toekomstbestendig
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk (ooit aangelegd voor de TV). Het kabel-netwerk is inzetbaar in de meeste woningen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De afstand tot de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Goedkoop
 • Meerdere aanbieders
 • Kan zeer traag zijn
 • TV kijken snoept bandbreedte
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in De Waal?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in De Waal? Wat voor optie past dan bij mij? Het antwoord is anders voor elke situatie. Wil jij het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Geholpen door onze vergelijker signaleer jij zonder moeite een voordelig aanbod aangepast aan jullie gezinssituatie. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Nes-Heerenveen.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Beperk de downloadsnelheid. Denk aan 10 – 20 Megabit. Verhoog je de snelheid? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. Hieronder achterhaal je voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet Snel en vast bellen 50 Mb/s voor ongeveer €37,5.
 • T-Mobile Internetten 100 Mb + TV Start. Tarief: €51.
 • Tele2 Internet Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb voor €44.
 • KPN Internet en TV Basis 100 Mb Glasvezel voor €53,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Prijs: €41,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Via onze tool achterhaal je onmiddellijk het snelste internet in De Waal. Vul altijd eerst je locatie in. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je achterhaalt nu relevante abonnementen met de ingevoerde snelheid. Meteen zien wat de snelste provider is in jouw woning? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste internetsnelheid vind je nu bovenaan. In het volgende overzicht detecteer jij actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb voor +/- €48,5.
 • NLE Internet + TV 100 Mb / 10 Mb voor ongeveer €39,95.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 50 Mb/s voor ongeveer €48.
 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb voor €57,5.
 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb voor ongeveer €43,5.

Tip: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is een must actuele software voor de modem/router te hebben. Geschikte kabels voor UTP kunnen niet missen. Probeer zoveel mogelijk apparaten (telefoons en device als de Xiaomi Redmi Note 4 en ook Lenovo Yoga Tablet 2) aan te sluiten via de kabels. Doorgaans sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en een slecht WiFi bereik? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Verlang jij afgezien van een internet abonnement aanvullende diensten als digitale televisie en wellicht bellen met de vaste telefoon? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan internet, bellen en TV los bestellen. Deze totaalpakketten zijn hierbij ’t populairst in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Bij een alles in 1 pakket wordt alles verzorgd door één bedrijf. Je hebt 1 contactpersoon, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Zo blijft het ook helder voor jezelf. Evengoed is dat erg voordelig. De uitleg hiervan? In het geval van 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met aanzienlijk combinatievoordeel. Daarbij laptops en tablets als enorme welkomstkortingen. Denk aan 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv De Waal afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Denk aan een pakket met glasvezel internet, extra’s voor televisie (online tv kijken, vooruitkijken, live pauzeren), betaalde zenders (PTV Prime of Zee TV) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Op ons zoekscript detecteer je nu een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 100 Mb voor +/- €73,99.
 • XS4ALL Alles-in-1 Basic 20 Mb. Kosten: €58,5.
 • T-Mobile Internetten 100 Mb + TV Start voor ongeveer €51.
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s vanaf €52,5.
 • KPN Internet + Bellen 100 Mb Glasvezel. Tarief: €44,99.

Internet provider De Waal vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in De Waal?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor De Waal aanvragen is gemakkelijker dan ooit. Hoe kan dat? Providers en de overheid werken steeds beter samen, dit heet de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier handelt alles af. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Zo verloopt de overstap probleemloos, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Zo zit je nooit zonder TV of internet. Aanbieders zoals Online.nl, Telfort, XS4ALL, Tele2 doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Geef je adres in en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Kies extra opties en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De overstap wordt geregeld in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in De Waal
Ga jij voor het hoogst haalbare? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Opmerkelijk snel en degelijk internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online spelletjes spelen als Burnout 3 Takedown, wanneer iemand anders weer Hollands Hoop en een serie zoals Spartacus: Blood and Sand streamt op zijn of haar Apple iPad mini 4 tablet, en iemand anders weer muziek van Midnight Oil aanzet op een Wileyfox Swift. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, rapen zonder haperingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Doorzoek het complete aanbod binnen de gemeente Texel.