Internet Providers Delfzijl Vergelijk alle leveranciers en maak aanspraak op voordeel tot €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Delfzijl van april 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle contracten en aanbiedingen van organisaties zoals NLE, KPN, Youfone bij elkaar. Vergelijk moeiteloos alle aanbieders krijg welkomstkortingen tot wel €86. Overstappen is zo gepiept. Hoe gaat dit in z’n werk? Heel eenvoudig! Vul in het veld hierboven de postcode en het huisnummer in. Je ontdekt in de volgende stap gelijk de beschikbare internet aanbieders in Delfzijl. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Aan de hand van de filters zoals ‘soort verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ‘TV’ (betaalde zenders als Food Network of TVE, of streek kanalen als TV Flevoland), en ‘bellen’ (onbeperkt Wereld) stap je over naar het abonnement dat past bij jouw wensen. Daarnaast kun je premium opties als vooruitkijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het kiezen? Op basis van de info op deze pagina detecteer je bruikbare info die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Direct de internet abonnementen Delfzijl vergelijken? Dat kan dankzij de vergelijker. Echter, dat is nog niet alles. Op deze pagina doorzoek jij extra informatie over het afsluiten van een internet abonnement. Selecteer een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Delfzijl vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Delfzijl?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Delfzijl (april 2024)

De internet postcodecheck is onmisbaar voor huishoudens die willen overstappen naar een passend internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In onze omgeving hebben we ruim 10 grote providers. Elke aanbieder hanteert diverse 3-in-1 opties. Alleen, wat is voor jou een geschikt pakket? Wil jij bijv. nog extra’s als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, download snelheid, abonnementsduur en kies een favoriete aanbieder.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (extra zenderpakketten, online tv kijken, uitzending gemist of speciale zenders als PTV Prime en TeVeSur).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Klik op het best matchende internet contract en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Delfzijl doe je binnen 2 minuten (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Via de vergelijker kun je dit doen bij o.a. KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Tele2, XS4ALL. Altijd de beste aanbiedingen van pakketten op basis van o.a. internet + bellen. Wacht niet langer, stap vandaag nog moeiteloos over. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over glasvezel pakket bij NLE.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Delfzijl? In de regel hebben we het over een drietal opties: glasvezel, kabel en ADSL. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Elke “soort” heeft zo zijn voor- en nadelen. De capaciteit van de verbindingen wisselt aanzienlijk. Dit ligt voornamelijk aan de aanleg van het netwerk, en het soort bedrading. Twijfel jij nog? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Zoek ook naar internet pakket in Wateringen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel, gemaakt van glas. Via glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Plus minus 25% van Nederland beschikt over glasvezel. Aanbieders laten je pakketten bestellen met 500 – 750 Mb/s.

 • Vrije keuze voor provider
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Kabel is beschikbaar in de meeste woningen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Niet afhankelijk van afstand wijkcentrale
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De ligging van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Extra voordelig
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Relatief lage internetsnelheid
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Delfzijl?

Benieuwd naar de beste internetprovider in Delfzijl? Welke moet ik dan kiezen? Dat verschilt enorm per situatie. Wil jij het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Op basis van de vergelijkingstool achterhaal je à la minute de betere deal aangepast aan jullie gezinssituatie. Nu ook online: Internet abonnement Nieuw-Buinen.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Beperk de downloadsnelheid. 25 – 30 Mb/s is vaak al afdoende. Wil je meer snelheid? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de lijst hierna bekijk jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 50 Mb/s vanaf +/- €37,5.
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 100 Mb/s voor €48,5.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Light 100 Mb vanaf +/- €53.
 • KPN Internet 40 Mbps vanaf +/- €39.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor ongeveer €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Dankzij onze tool vind je eenvoudig het snelste internet in Delfzijl. Begin met het invullen van jouw postcode. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. Dit kan tot 500 Mb/s. Je checkt nu verkrijgbare abonnementen die de snelheid halen die jij wilt. Onmiddellijk achterhalen wat het snelste abonnement is in jouw wijk? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid vind je aan de top van de lijst. Onderstaand zoek je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb vanaf ongeveer €74,5.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s voor +/- €51.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 50 Mb/s vanaf €48.
 • XS4ALL Internet Plus 160 Mb. Tarief: €55.
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb. Kosten: €39,95.

Belangrijk: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit is constante snelheid een cruciaal element. Het is vereist software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook sterke UTP kabels hebben hierop invloed. Je moet altijd proberen geschikte spullen (smartphones en tablets zoals de Fairphone 2 en ook Asus Transformer Book) via kabels aan te sluiten. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Ook regelmatig storing en een teleurstellend WiFi signaal? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Blief jij in aanvulling op een internet abonnement extra services als televisie (digitaal) en optioneel een vaste telefoon? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De totaalpakketten hieronder zijn interessant in Groningen:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, TV (digitaal) en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één provider. Je communiceert met één bedrijf, wat betekent: alles op 1 factuur. Zo weet je precies wat je betaalt. Bovendien is dat erg voordelig. De reden daarvan? In het geval van 3-in-1 pakketten bieden aanbieders en zogenaamde combivoordeel korting. En natuurlijk krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig enorme welkomstkortingen. Onder andere 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Delfzijl afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extraatjes voor je televisie (live pauzeren, tv programma’s opnemen, on demand films kijken), exclusieve kanalen (HBO en MAX) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Middels het postcodescript zoek jij eenvoudig het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • NLE Internet + TV 100 Mb / 100 Mb vanaf ongeveer €51.
 • XS4ALL Smart + Bellen 80 Mb voor €50.
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb voor ongeveer €61,5.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb Glasvezel. Tarief: €50.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb vanaf +/- €43,5.

Internet provider Delfzijl vergelijken


Hoe moet ik overstappen van internet pakket in Delfzijl?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Delfzijl aanvragen is gemakkelijker dan ooit. Hoe is dat mogelijk? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, het betreft hier de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider draagt hier zorg voor. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Geen stress, alles is actief op de afgesproken datum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. Providers als NLE, Tele2, Ziggo, T-Mobile kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Selecteer de extra diensten en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Na het afsluiten kan je binnen 2 weken annuleren.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen 20 werkdagen.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Delfzijl
Ga jij voor het hoogst haalbare? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Buitensporig snel en solide internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online spelletjes spelen als inks 2004, in de tijd dat weer iemand anders Ramses en bijvoorbeeld Shameless streamt op de Archos 70 Oxygen tablet en weer een ander muziek van Coldplay afspeelt op de Sony Xperia Z5. De mogelijkheden zijn grenzeloos, razendsnel en zonder vertragingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Bezoek het complete aanbod binnen de gemeente Delfzijl.