Internet Providers Deventer Vergelijk alle contracten en krijg cashbacks tot €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Deventer van juni 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle abonnementen en acties van organisaties zoals Online.nl, Youfone, Telfort op een plek. Vergelijk in 2 minuten alle providers en ontvang korting tot wel €77. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe dat moet? Dat is kinderspel! Vul in het formulier hierboven de postcode + het huisnummer in. Je ontdekt nadien onmiddellijk de beste internet aanbieders in Deventer. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Geholpen door bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘soort verbinding’ (Glasvezel, ADSL of Kabel), ‘TV’ (betaalde zenders als Fine Living of Euronews, of streek kanalen als TV&Co), en ‘bellen’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) bekijk je het best passende abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra services als online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten afsluiten. Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Aan de hand van deze webpagina bekijk je waardevolle info die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Meteen de meest bekende internet abonnementen Deventer vergelijken? Dit is werkelijk een eitje aan de hand van de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Echter, dat is nog niet alles. Hier lees je meer info betreffende het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Kies een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in Deventer vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?
 3. Wat is de beste internet provider in Deventer?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Deventer (juni 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is een uitkomst voor consumenten die willen overstappen naar een passend internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. Binnen NL vind je meer dan 14 populaire leveranciersElke leveranciers biedt een wirwar aan alles-in-1 mogelijkheden. Maar wat is nu een goed abonnement? Heb je ook nog zaken nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Je kunt eventueel ook voor TV en Telefonie kiezen.
 3. Kies verbindingstype up- en download speed, contracttermijn en kies een favoriete aanbieder.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (vooruitkijken, begin gemist, on demand films kijken of exclusieve zenders als PTV Prime en Haber Türk TV).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen in de EU, Bellen tegen vast tarief.
 6. Selecteer het meest relevante internetabonnement en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Deventer gaat razendsnel (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Dankzij onze website stap je moeiteloos over op o.a. KPN, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Ziggo, Telfort. Altijd de laagste prijzen van pakketten op basis van o.a. televisie, internet + bellen. Treuzel niet, stap direct online over. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar aanbiedingen van Tele2.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Deventer? Eigenlijk heb je 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Elk type verbinding heeft minpunten en pluspunten. De capaciteit van de verbindingen schommelt nogal. Dat wordt veroorzaakt door het aanleggen van de netwerken en het soort bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Onderstaand tref je een korte uitleg. Lees nu verder over internet pakket in Werkendam afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, samengesteld uit speciaal glas. Via glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Plus minus 25% van de huishoudens aangesloten is. Internet-services bieden al pakketten die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Veel providers
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Kabel is beschikbaar in de meeste woningen. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Verplicht televisie abonnement
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Tv-kijken heeft geen invloed op de internetsnelheid
 • Ziggo biedt kabel landelijk aan

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De afstand tot wijkcentrale / straatkast beïnvloedt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Extra voordelig
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Kan zeer traag zijn
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Deventer?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Deventer? Welke moet ik dan kiezen? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Middels de vergelijker signaleer jij gemakkelijk de beste aanbieding die voor jullie situatie geschikt is. Nu ook online: Internet abonnement Nieuwendijk.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Beperk de downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Wil je meer snelheid? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. In de opsomming hieronder achterhaal je voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb vanaf ongeveer €50.
 • T-Mobile Internetten 500 Mb + Bellen Start. Prijs: €52,5.
 • Tele2 Internet Light en TV Light 20 Mb voor ongeveer €33.
 • KPN Internet, TV en bellen 500 Mb Glasvezel voor +/- €72,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb. Kosten: €42,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Op basis van ons zoekscript bekijk je à la minute het snelste internet in Deventer. Vul altijd eerst je locatie in. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je treft nu de beschikbare providers met de gekozen snelheid. Meteen zien welke snelheid mogelijk is in jouw postcodegebied? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De providers met de hoogste internetsnelheid vind je aan de top van de lijst. Hieronder bekijk je de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb voor ongeveer €51,5.
 • NLE Alles-in-1 20 Mb/s vanaf +/- €39,95.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s voor €42,5.
 • XS4ALL Plus + Televisie glasvezel 160 Mb vanaf +/- €72,5.
 • Ziggo Internet & TV Start 40 Mb. Prijs: €46,5.

Belangrijk: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is essentieel actuele software voor de modem/router te hebben. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn aan te raden. Je moet altijd proberen geschikte spullen (PC’s, Tablets & telefoons als Motorola Moto E4 Plus en een Samsung Galaxy Tab) met een kabel te verbinden. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een matige WiFi snelheid? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Overweeg jij buiten internet extra producten als interactieve TV en wellicht bellen met de vaste telefoon? Ga dan voor het gemak van een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De volgende totaalpakketten zijn tegenwoordig in trek in Overijssel:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Interactieve TV, telefonie en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket wordt alles verzorgd door één bedrijf. 1 vast aanspreekpunt, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Zo weet je precies wat je betaalt. Tevens valt dit vaak voordeliger uit. Wat is de reden? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten bieden leveranciers aanzienlijk combinatievoordeel. En natuurlijk krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig hoge welkomstbonussen. Bijvoorbeeld de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Deventer afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Denk aan een pakket met glasvezel internet, extra’s voor televisie (on demand films kijken, uitzending gemist, vooruitkijken), speciale zenders (Film1 en Passie XXX) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Aan de hand van de postcodecheck check je eenvoudig een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Light 20 Mb voor €35.
 • T-Mobile Internetten 500 Mb + TV Start voor +/- €65.
 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb vanaf €60,5.
 • KPN Internet en TV Basis 100 Mb Glasvezel. Tarief: €53,99.
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb. Prijs: €45.

Internet provider Deventer vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Deventer?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Deventer aanvragen is vandaag de dag verrassend eenvoudig. Hoe kan dat? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, dit heet de overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder helpt je bij alle benodigde stappen. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Geen stress, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! O.a. Ziggo, Online.nl, NLE, T-Mobile hebben de overstapservice in hun service opgenomen.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Kies extra opties en kies het gewenste pakket.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld binnen 20 werkdagen.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Deventer
Klaar zijn voor de toekomst? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verbijsterend snel en betrouwbaar internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online games spelen als Crysis, wanneer iemand anders weer Penoza of bijv. Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex streamt op de Apple iPad Retina tablet, en iemand anders weer muziek van Daft Punk luistert op de Samsung Galaxy S3. Je kunt alles doen wat je wilt, flitsend-snel en geen storingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Bekijk het totale aanbod in de gemeente Deventer.