Internet Providers Drachten Vergelijk pakketten en krijg cashbacks tot €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de beste, snelste of goedkoopste internetprovider in Drachten van juni 2024? Dan zit je hier goed! Alle abonnementen en acties van bijvoorbeeld Ziggo, Fiber, KPN netjes naast elkaar gezet. Vergelijk razendsnel alle aanbieders en krijg kortingen tot €62. Overstappen is kinderspel. Hoe dat werkt? Eigenlijk stelt het niets voor. Voer in het bovenstaande veld de postcode en het huisnummer in. Je vindt vervolgens meteen geschikte internet aanbieders in Drachten. Je kunt ook meteen pakketten inclusief TV + bellen vergelijken. Met behulp van optionele filters als ‘verbindingstype’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ’televisie’ (betaalde zenders als RTL Lounge en JimJam, of plaatselijke zenders als KempenTV), en ’telefonie’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) tref je jouw ideale abonnement. Daarnaast kun je extra producten als bijvoorbeeld tv programma’s opnemen, begin gemist, uitzending gemist afsluiten. Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Geholpen door deze pagina lees je nuttige info waarmee je het ideale pakket zo gevonden hebt.

Inhoudsopgave
Ogenblikkelijk de bekendste internet abonnementen Drachten vergelijken? Dit doe je binnen 2 minuten dankzij onze handige tool! Maar hier beperken we ons niet tot. Op de site lees je verdere info en hulp bij contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Selecteer een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Drachten vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Drachten?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Drachten (juni 2024)

De vergelijker is onmisbaar voor huishoudens die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar het ideale internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. Binnen NL stop het niet bij de 10 grote providers. Elke maatschappij heeft een ruim aanbod aan bundels. Hoe stap je over naar een pakket dat geknipt is voor mij? Heb je ook nog zaken nodig als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Volg de onderstaande stappen!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Kies het type verbinding, aantal MB’s, contracttermijn en geef als optie een leverancier op.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, uitzending gemist of premium kanalen als FOX of ART Europe).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen wereldwijd, Bellen tegen vast tarief.
 6. Kies dan het beste abonnement en stap online over.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Drachten is extreem gemakkelijk tegenwoordig (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Middels onze tool is dit snel geregeld bij bijv. Telfort, XS4ALL, Vodafone, Tele2, KPN, Online.nl. Altijd alle actuele acties bundels met daarin internet en bellen. Wacht niet langer, stap vandaag nog over. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu afsluiten internet pakket bij Ziggo.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Overstappen naar een andere internetaansluiting in Drachten? Globaal onderscheiden we 3 manieren van internet: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elk type verbinding beschikt over zijn eigen kenmerken. De kwaliteit van de verbinding verschilt aanzienlijk. Dit is te danken aan het aanleggen van de netwerken en materiaal dat is gebruikt (draad). Alle verbindingstypes vergelijken? Lees dan snel verder! Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Wetsens afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, ontwikkeld van glas. Op glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Bij benadering: 30% van de gezinnen heeft de beschikking over glasvezel. Internet-services stunten met abonnementen met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Groot aantal providers
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar in de meeste woningen. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Verplicht televisie abonnement
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL werkt via de koperen telefoonlijn. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt de snelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en op VDSL kun je tot max 100mb gaan.

 • Extra voordelig
 • Meerdere aanbieders
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Drachten?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Drachten? Voor welke deal moet ik gaan? Dit is per geval geheel verschillend. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Op basis van de vergelijker zoek jij simpel de provider die voor jullie situatie geschikt is. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Nijkerkerveen.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. Hierna vind jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s. Tarief: €52,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel. Kosten: €50.
 • Tele2 Internet Light en Bellen 20 Mb vanaf €27.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 100 Mb. Prijs: €54,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor €41,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Middels de vergelijkingstool ontdek je probleemloos het snelste internet in Drachten. Begin met het invullen van jouw postcode. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je ziet nu relevante providers die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Direct te weten komen wat de snelste provider is in jouw postcodegebied? Kies dan rechtsboven voor “Snelste eerst”. De contracten met de hoogste internetsnelheid vind je aan de top van de lijst. Hieronder check jij voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb vanaf +/- €51,5.
 • NLE Alles-in-1 50 Mb/s. Kosten: €39,95.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 100 Mb/s. Prijs: €55,5.
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb vanaf €68,5.
 • Ziggo Internet Max 400 Mb. Prijs: €60,45.

Belangrijk: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is nodig je modem/router te voorzien van actuele software. Ook kwalitatieve UTP kabels mogen niet ontbreken. Stel jezelf tot doel om te proberen alles (tablet en telefoons als een Lenovo P2 Grijs en ook Lenovo Yoga Tablet 2) via kabels aan te sluiten. Doorgaans sneller dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en geen krachtig WiFi signaal? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Wens jij behoudens internet ook extra producten als tv (interactief) en eventueel een vaste telefoon? Het meest aantrekkelijk is dan een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan alles apart afsluiten De onderstaande totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één bedrijf. Je hebt één aanspreekpunt, en ontvangt elke maand 1 factuur. Zo blijft het ook helder voor jezelf. Evengoed is het veel voordeliger. De uitleg hiervan? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten geven leveranciers aanzienlijk combinatievoordeel. Daarbij krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig aantrekkelijke welkomstkortingen. Een voorbeeld van zo’n actie is 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Drachten afsluiten?

Alles-in-één-pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Bijvoorbeeld met extra snel internet, extra opties voor je TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, begin gemist), betaalde zenders (Ziggo Sport of MAX) of grenzeloos bellen binnen de EU. Gebaseerd op het postcodescript signaleer jij binnen enkele minuten wat voor abonnement we jou adviseren.

 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb vanaf €57,5.
 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb vanaf ongeveer €60,5.
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 200 Mb. Kosten: €77,99.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb. Tarief: €43,5.
 • XS4ALL Basic + Bellen 20 Mb. Kosten: €41.

Internet provider Drachten vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Drachten?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Drachten aanvragen is daadwerkelijk kinderspel. Hoe dat komt? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, het gaat dan om de overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder draagt hier zorg voor. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Zo verloopt de overstap probleemloos, alles is actief op de afgesproken datum. Zo zit je nooit zonder TV of internet. O.a. XS4ALL, Online.nl, NLE, Tele2 kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Voer jouw postcode in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Selecteer de extra diensten en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld binnen een maand.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in Drachten
Wil jij het snelste pakket? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Ongelofelijk snel en bestendig internet door de hele woning. Multiplayer spelletjes spelen als Knights of the Old Republic 2, op hetzelfde moment dat een ander Danni Lowinski en bijvoorbeeld Lost streamt op de Dell Streak tablet en weer een ander muziek van Armin Van Buuren opzet op zijn/haar Samsung Galaxy S3. Dit is allemaal mogelijk, vliegensvlug en geen storingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Bezoek het gehele aanbod in jouw gemeente Smallingerland.