Internet Providers Ede Vergelijk alle pakketten en krijg welkomskortingen tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Een abonnement afsluiten bij de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Ede van april 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle internet-abonnementen en welkomstbonussen van providers als Ziggo, Online.nl, Caiway bij elkaar. Vergelijk zonder problemen alle aanbieders en bespaar tot wel €87. Overstappen is een eitje. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Heel eenvoudig! Vul in het veld hierboven de postcode en het huisnummer in. Je detecteert daarop gelijk relevante internet aanbieders in Ede. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Dankzij handige selectievakjes als ‘soort verbinding’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ’televisie’ (betaalde zenders als TV Oranje of 192TV, of regio-zenders zoals WOS TV), en ‘bellen’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) detecteer je het best passende abonnement. Als extra kun je extraatjes zoals extra zenderpakketten, vooruitkijken, on demand films kijken afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Aan de hand van deze website detecteer je bruikbare info die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Ogenblikkelijk de erkende internet abonnementen Ede vergelijken? Dat doe je geholpen door onze handige tool! Maar hier beperken we ons niet tot. Op de site doorzoek jij meer info betreffende het afsluiten van een internet abonnement. Kies een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in Ede vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Ede?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Ede (april 2024)

Deze pagina is bedoeld voor personen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een voordelig of snel internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In onze omgeving zijn er ruim 10 grote providers. Elk internet-bedrijf hanteert diverse abonnementen. Alleen, wat is voor jou een goede abonnementsvorm? Wellicht heb je nog behoefte aan extra wifi-versterkers, routers, modems? Volg de onderstaande stappen!

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Je kunt eventueel ook voor TV en Telefonie kiezen.
 3. Kies verbindingstype up- en download speed, contracttermijn en kies een favoriete aanbieder.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren of TV-zenders als Eredivisie live of PCNE).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen wereldwijd, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies het gewenste pakket en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Ede is kinderspel (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Dankzij onze tool stap je moeiteloos over op o.a. Tele2, Telfort, Vodafone, KPN, XS4ALL, Ziggo. Vind de scherpste prijzen voor pakketten op basis van o.a. TV + internet. Wacht niet langer, regel direct de overstap. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar glasvezel internet bij T-Mobile bestellen.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Ede? In dat geval zijn er ruwweg drie verbindingstypes: glasvezel, kabel en ADSL. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Ieder type beschikt over zijn eigen kenmerken. De snelheid van het internet schommelt nogal. Dat komt mede door de manier van aanleggen en het type bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Lees dan snel verder! Vind alles uit over internet pakket in Wintelre afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, ontwikkeld van glas. Bij glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Geschat wordt dat een derde van Nederland aangesloten is. Internet-bedrijven verkopen abonnementen met 500 – 750 Mb/s.

 • Hoge keuzevrijheid
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Constante kwaliteit

Kabel

Internet kan ook op de (coax) kabel ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Er is een kabel-installatie te vinden in de meeste woningen. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Niet afhankelijk van afstand wijkcentrale
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De afstand tot de wijkcentrale heeft invloed op de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Extra voordelig
 • Relatief veel providers
 • Verouderde techniek
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Ede?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Ede? Welk aanbod is voor mij geschikt? Dat verschilt enorm per situatie. Wil jij het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of juist de snelste provider? Geholpen door onze zoekmachine signaleer jij in een ogenblik het abonnement aangepast aan jullie gezinssituatie. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Odiliapeel.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. Denk aan 10 – 20 Megabit. Wil je meer snelheid? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In de opsomming hieronder achterhaal je bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb DSL. Prijs: €42,5.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start vanaf ongeveer €35.
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Basis 60 Mb. Kosten: €42.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb Glasvezel vanaf +/- €50.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Prijs: €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Dankzij onze website check je probleemloos het snelste internet in Ede. Start met het invullen van de postcode. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Dit kan tot 500 Mb/s. Je bekijkt nu relevante providers met de bewuste snelheid. Direct achterhalen wat het snelste abonnement is bij jou in de straat? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De contracten met de hoogste internetsnelheid worden als eerste weergegeven. In de opsomming hieronder ontdek jij actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb voor €51,5.
 • NLE Internet 500 Mb/s vanaf €60.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s voor +/- €42,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Compact Glasvezel 40 Mb voor ongeveer €62,5.
 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb vanaf +/- €43,5.

Disclaimer: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is noodzakelijk software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Geschikte kabels voor UTP mogen niet ontbreken. Je moet altijd proberen geschikte spullen (tablet en telefoons als een Nokia 3 en een Asus ZenPad 10) te connecten via geschikte kabels. Vaak stabieler dan WiFi. Last van storingen of maar een beperkt WiFi bereik? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Overweeg jij behoudens een internet abonnement extra services als tv (digitaal) en wellicht vast bellen? Ga dan voor het gemak van een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De bijgaande totaalpakketten zijn hierbij ’t populairst in Gelderland:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Internet, digitale TV en vast bellen.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket breng je alles onder bij één bedrijf. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en elke maand één factuur. Zo weet je precies wat je betaalt. Daarbij zijn de tarieven een stuk voordeliger. Hoe dat komt? Bij 3-in-1 pakketten stunten leveranciers met aantrekkelijk combinatie korting. En natuurlijk krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig enorme welkomstbonussen. Onder andere 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Ede afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Bijvoorbeeld met extra snel internet, extra opties voor je TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken), betaalde zenders (Film1 of TVBS) of grenzeloos bellen binnen de EU. Aan de hand van ons zoekscript zoek jij snel het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb voor €43,5.
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel voor +/- €52,99.
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb. Kosten: €45.
 • XS4ALL Alles-in-1 Plus 160 Mb. Kosten: €77,5.
 • Telfort Alles-in-1 Extra 100 Mb/s vanaf ongeveer €50.

Internet provider Ede vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Ede?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en je nieuwe internet abonnement voor Ede aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt. Waarom? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, we hebben het dan over de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider doet voor jou alle administratieve dingen. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Jij hoeft je nergens druk om te maken, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Partijen zoals Ziggo, XS4ALL, KPN, NLE zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef je adres in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Gebruik de filters en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld in 3 a 4 weken.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Ede
Wil jij het snelste pakket? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Zeer snel en solide internet door de hele woning. Online games spelen als Bomberman Live, op het moment dat iemand anders Flikken Maastricht en een serie zoals Rules of Engagement streamt op de Apple iPad mini 4 tablet en weer een ander muziek van Maria Mena beluistert op een Honor 5C. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, razendsnel en zonder vertragingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Bezoek het complete aanbod binnen de gemeente Ede.