Internet Providers Ee Vergelijk aanbieders en maak aanspraak op voordeel tot €76


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Ee van juli 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle abonnementen en kortingsacties van organisaties zoals NLE, Tele2, Fiber bij elkaar. Vergelijk in 2 minuten alle abonnementen en bespaar tot wel €59. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Dat is kinderspel! Vul in het veld hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je vergelijkt hierna ogenblikkelijk de beste internet aanbieders in Ee. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Met behulp van bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘soort verbinding’ (Glasvezel, ADSL of Kabel), ‘TV’ (premium kanalen als Ziggo Sport / Cartoon Network, of streek kanalen als Omroep Zeeland TV), en ‘bellen’ (gratis nummerbehoud) stap je over naar het best passende abonnement. Ook kun je extraatjes zoals live pauzeren, begin gemist, vooruitkijken afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Dankzij internetprijzenvergelijken.nl ontdek je nuttige tips & tricks die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de top-internet abonnementen Ee vergelijken? Dit gaat razendsnel geholpen door de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar wij bieden meer! Hier lees je achtergrondinformatie over het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Kies een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Ee vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Ee?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Ee (juli 2024)

De vergelijker is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een internet abonnement dat past bij de wensen. Niet zelden gaat het om een 3-in-1 pakket met bellen en telefonie. In ons land werken inmiddels ruim 15 serieuze aanbieders. Elke aanbieder biedt ontzettend veel verschillende abonnementen. Maar wat is nu een goede abonnementsvorm? Wil jij bijv. nog extra’s als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies verbindingstype gewenste snelheid, termijnen klik op de gewenste provider.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken of premium kanalen als Fox Sports of Passie XXX).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen wereldwijd, Bellen tegen vast tarief.
 6. Kies dan het ideale pakket en stap online over.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Ee is kinderspel (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Geholpen door het postcodescript is dit mogelijk bij Telfort, XS4ALL, Ziggo, Tele2, KPN, Vodafone. Altijd de laagste prijzen van pakketten op basis van o.a. televisie, bellen & internet. Dit is het moment: stap direct online over. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar glasvezel internet bij Online.nl bestellen.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Ee? Eigenlijk heb je drie verbindingstypes: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Ieder type onderscheidt zich op veel fronten. De kwaliteit van de verbinding varieert enorm. Dit ligt voornamelijk aan de manier van aanleggen en het materiaal van de bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Dan kan dit jou zeker helpen! Bekijk ook de mogelijkheden voor: internet pakket in Brinkheurne afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, van samengeperst glas. Door glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Om en nabij dertig procent van de huizen heeft de beschikking over glasvezel. Providers laten je pakketten bestellen met 500 Mb/s – 1000 Mb/s.

 • Veel providers
 • Razendsnelle verbinding
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Deze kabel is voorhanden voor heel veel huizen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Beperkt aantal aanbieders
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Niet afhankelijk van afstand wijkcentrale
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De locatie van de wijkcentrale bepaalt hoe snel/langzaam het internet is. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Lage prijzen
 • Hoge keuzevrijheid
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Ee?

Benieuwd naar de beste internetprovider in Ee? Maar wat is nu de beste? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of kies jij blind voor de snelste provider? Dankzij de vergelijker bekijk jij binnen no-time de betere deal aangepast aan jullie gezinssituatie. Start nu ook met Internet abonnement Odoornerveen.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Beperk de downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. In onderstaande tabel detecteer je een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb. Kosten: €47,5.
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start vanaf +/- €52,5.
 • Tele2 Internet Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb vanaf +/- €44.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 100 Mb vanaf €54,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb vanaf ongeveer €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Op basis van onze tool vergelijk je direct het snelste internet in Ee. Voer eerst je postcode en huisnummer in. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je ziet nu passende abonnementen met de bewuste snelheid. Gelijk ontdekken welke snelheid mogelijk is in jouw postcodegebied? Selecteer dan de optie “snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid vind je aan de top van de lijst. In het volgende overzicht ontdek jij de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb. Prijs: €62,5.
 • NLE Alles-in-1 50 Mb/s voor ongeveer €39,95.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 100 Mb/s vanaf ongeveer €53.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb voor €67,5.
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb vanaf ongeveer €61,5.

Tip: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is vereist je modem/router te voorzien van actuele software. Geschikte kabels voor UTP mogen niet ontbreken. Probeer zoveel mogelijk apparaten (telefoons en device als de Apple iPhone 8 en ook Microsoft Surface Pro 2) via kabels aan te sluiten. Vaak stabieler dan WiFi. Last van storingen of een slecht WiFi bereik? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Blief jij afgezien van internet additionele services als digitale televisie en mogelijk ook (onbeperkt) vast bellen? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan losse diensten afnemen. De onderstaande totaalpakketten worden steeds vaker gekozen in Friesland:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Internet, bellen en digitale TV.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket wordt alles verzorgd door één organisatie. Je hebt 1 contactpersoon, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Je hebt 100% overzicht. Daarnaast is dat erg voordelig. Hoe dat komt? In het geval van 3-in-1 pakketten stunten leveranciers met hoge bundelkortingen. Daarbij horen bij deze totaalpakketten aantrekkelijke welkomstkortingen. Onder andere de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Ee afsluiten?

Alles-in-één-pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Internetpakketten van 200 Mb/s, extraatjes voor je televisie (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, online tv kijken), premium kanalen (FOX en PCNE) of grenzeloos bellen binnen de EU. Gebaseerd op onze zoekmachine zoek jij in luttele minuten het abonnement / pakket dat bij jou past.

 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb voor ongeveer €61,5.
 • NLE Alles-in-1 50 Mb/s voor ongeveer €39,95.
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Light 100 Mb vanaf +/- €55.
 • XS4ALL Alles-in-1 Pro Glasvezel 500 Mb vanaf ongeveer €86.
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 200 Mb/s. Kosten: €57,5.

Internet provider Ee vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Ee?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Ee aanvragen is gemakkelijker dan ooit. Hoe zit dit? De overheid en internetproviders hebben afspraken gemaakt, we hebben het dan over de overstapservice. Je nieuwe aanbieder regelt alles. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Jij hoeft je nergens druk om te maken, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! O.a. Tele2, Online.nl, NLE, T-Mobile hebben de overstapservice in hun service opgenomen.

 1. Voer jouw postcode in en check de abonnementen.
 2. Selecteer de extra diensten en klik door naar een van de aanbiedingen.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt geregeld in 3 a 4 weken.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Ee
Ga jij voor het hoogst haalbare? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Ongekend snel en solide internet voor alle leden van het gezin. Online spelletjes spelen als Spiral Knights, op hetzelfde moment dat een ander Bellicher en een serie zoals Boardwalk Empire streamt op zijn of haar Apple iPad Pro tablet, en een ander gezinslid nummers van The Calling luistert op de HTC Hero. Dit is allemaal mogelijk, snel en zonder haperingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Check het totale aanbod in de gemeente Dongeradeel.