Internet Providers Ees Vergelijk abonnementen en ontvang voordeel tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Ees van juli 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle contracten en acties van organisaties zoals Online.nl, Telfort, NLE in een vergelijker. Vergelijk in een paar stappen alle contracten en ontvang kortingen oplopend tot €55. Overstappen is zo gepiept. Hoe kan ik vergelijken? Heel eenvoudig! Vul in het veld hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je vindt nadien onmiddellijk de beschikbare internet aanbieders in Ees. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Via optionele filters als ‘verbindingstype’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ‘TV’ (premium kanalen als VH1 Classic en Comedy Central Family, of streek kanalen als TV 6), en ‘bellen’ (gratis nummerbehoud) bekijk je jouw “droom” abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extraatjes zoals extra zenderpakketten, live pauzeren, tv programma’s opnemen afsluiten. Behoefte aan wat meer details bij het kiezen? Op basis van deze pagina vind je nuttige adviezen die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de meeste internet abonnementen Ees vergelijken? Dit is verrassend eenvoudig aan de hand van onze postcode-check. Echter, dat is nog niet alles. Op de site doorzoek jij verdere info en hulp bij het aangaan van een abonnement voor internet. Klik op een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Ees vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Ees?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Ees (juli 2024)

Deze pagina is een uitkomst voor consumenten die bezig zijn met het vinden van een passend internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. Binnen NL werken inmiddels ruim 12 landelijke bedrijven. Elke leveranciers een scala aan abonnementsvormen. Maar, wat is voor jullie een goede abonnementsvorm? Wil jij bijv. nog extra’s als wifi-versterkers, routers, modems? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, gewenste snelheid, contractduur en eventueel provider(s).
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (online tv kijken, vooruitkijken, on demand films kijken of exclusieve zenders als PTV Prime of TGRT EU).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Onbeperkt bellen in de EU, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Kies dan het best matchende internetabonnement en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Ees gaat sneller dan ooit (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Op basis van onze tool is dit mogelijk bij KPN, Online.nl, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Ziggo. Vind de scherpste prijzen voor het aanbod van internet + televisie. Wacht niet langer, regel direct de overstap. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar glasvezel Telfort korting.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Ees? Eigenlijk heb je 3 manieren van internet: glasvezel, ADSL en kabel. Het zijn de standaard vormen van breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De betrouwbaarheid van het netwerk wisselt best wel. Dat wordt veroorzaakt door de manier van aanleggen en het type bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Vind alles uit over internet pakket in Wittelte afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, van samengeperst glas. Door glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Geschat wordt dat 25% van de huizen beschikt over glasvezel. Aanbieders hanteren pakketten die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Groot aantal providers
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Deze kabel is voorhanden in de meeste woningen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Analoge en digitale kabel-tv signaal
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De ligging van de wijkcentrale beïnvloedt de snelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Zeer betaalbaar
 • Hoge keuzevrijheid
 • Relatief lage internetsnelheid
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Ees?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Ees? Welke moet ik dan kiezen? Dit is per geval geheel verschillend. Ga jij voor het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of wil jij perse de snelste provider? Via de vergelijker signaleer jij moeiteloos het abonnement die past bij jouw wensen. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Oldeberkoop.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Beperk de downloadsnelheid. Denk aan 10 – 20 Megabit. Verhoog je de snelheid? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In de top 5 tabel bekijk jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Alles-in-1 Snel 50Mb voor +/- €45.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 750 Mb Glasvezel voor +/- €67,5.
 • Tele2 Internet Basis en TV Basis 60 Mb voor +/- €40.
 • KPN Internet en TV Basis 40 Mb Glasvezel voor +/- €49.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor ongeveer €41,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Via de vergelijker ontdek je gemakkelijk het snelste internet in Ees. Start met het invullen van de postcode. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Dit kan tot 500 Mb/s. Je checkt nu de beschikbare aanbiedingen die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Ogenblikkelijk zien wat het snelste abonnement is in jouw postcodegebied? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste snelheid tref je nu als eerste. In de top 5 tabel vind je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb vanaf +/- €62,5.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 50 Mb voor €36.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 200 Mb/s voor +/- €65,5.
 • XS4ALL Compact + Bellen 40 Mb vanaf ongeveer €45.
 • Ziggo Internet Start 40 Mb vanaf €43,5.

Advies: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is constante snelheid een cruciaal element. Het is hoognodig software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook goede kabels (UTP) zijn noodzakelijk. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (telefoons en device als de Google Pixel 2 XL of een Apple iPad Air 2) te connecten via geschikte kabels. Dat is sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en een teleurstellend WiFi signaal? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Wil jij afgezien van internet aanvullende services als tv (interactief) en wellicht vast bellen? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De totaalpakketten hieronder behoren tot de opties in Drenthe:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Internet, bellen en digitale TV.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Bij een alles in 1 pakket wordt alles verzorgd door één aanbieder. Je hebt één aanspreekpunt, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Daarbij zijn de tarieven een stuk voordeliger. De reden daarvan? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten geven aanbieders hoge bundelkortingen. Daarbij horen bij deze totaalpakketten hoge welkomstkortingen. Een voorbeeld van zo’n actie is het eerste jaar 20% korting. Nu internet en tv Ees afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Internetpakketten van 200 Mb/s, extra modules voor je TV (uitzending gemist, live pauzeren, vooruitkijken), extra tv-zenders (Ziggo Sport of Planet Turk) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Door onze onze tool ontdek je eenvoudig wat voor abonnement we jou adviseren.

 • Telfort Internet Extra en Vast bellen 100 Mb/s. Kosten: €42,5.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 50 Mb vanaf ongeveer €36.
 • Online.nl Internet + Bellen 30 Mb/s vanaf €31.
 • XS4ALL Plus + Bellen glasvezel 160 Mb vanaf €60.
 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb. Tarief: €72,5.

Internet provider Ees vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Ees?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Ees aanvragen is vandaag de dag verrassend eenvoudig. Waarom? Providers en de overheid werken steeds beter samen, het betreft hier de overstapservice. Je nieuwe aanbieder handelt alles af. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Geen stress, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Zo zit je nooit zonder TV of internet. O.a. T-Mobile, Online.nl, Tele2, Telfort doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Gebruik de filters en kies het gewenste pakket.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen 20 werkdagen.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in Ees
Wil jij het snelste pakket? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verbluffend snel en stabiel internet door de hele woning. Multiplayer spelletjes spelen als Fallout 4, wanneer iemand anders weer A’dam – E.V.A. en NewsRadio kijkt op de Lenovo Yoga Tab 3 Plus tablet, en een derde persoon muziek van Outkast luistert op de Honor 5X. De mogelijkheden zijn grenzeloos, high-speed en geen storingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Doorzoek het volledige aanbod in jullie gemeente Borger-Odoorn.