Internet Providers Enkhuizen Vergelijk alle aanbiedingen en ontvang kortingen oplopend tot €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de beste, snelste of goedkoopste internetprovider in Enkhuizen van juni 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle abonnementen en welkomstacties van organisaties zoals Caiway, Online.nl, Telfort netjes naast elkaar gezet. Vergelijk eenvoudig alle providers en bespaar gemakkelijk €45. Overstappen is kinderspel. Hoe dat werkt? Dat is erg gemakkelijk. Voer in het bovenstaande veld de postcode en het huisnummer in. Je bekijkt vervolgens gelijk relevante internet aanbieders in Enkhuizen. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Aan de hand van optionele filters als ’type verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ’televisie’ (exclusieve zenders als Horse & Country TV / VH-1, of plaatselijke zenders als Focuz TV), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) stap je direct over naar het abonnement dat past bij jouw wensen. Ook kun je extra producten als bijvoorbeeld uitzending gemist, vooruitkijken, extra zenderpakketten afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het afsluiten van een nieuw pakket? Middels de info op deze pagina bekijk je handige tips & tricks die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de top-internet abonnementen Enkhuizen vergelijken? Dat kan op basis van de internetvergelijker. Maar wij bieden meer! Op deze pagina vergaar je verdere info en hulp bij het afsluiten van een internet abonnement. Kies een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Enkhuizen vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Enkhuizen?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Enkhuizen (juni 2024)

De internet postcodecheck is ideaal voor personen die aan het oriënteren zijn naar een voordelig of snel internet abonnement. Wellicht een pakket met bellen en TV. In Holland hebben we ruim 10 betrouwbare providers. Elke maatschappij biedt ontzettend veel verschillende bundels. Alleen, wat is voor jou een abonnement dat bij mijn wensen past? Wil jij bijv. nog extra’s als data-kabels, routers, modems? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, download snelheid, contracttermijn en eventueel provider(s).
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, live pauzeren of speciale zenders als Voetbalkanaal of Dusk!).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies nu het best matchende abonnement en stap online over.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Enkhuizen doe je in 5 stappenzoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Dankzij de vergelijkingstool is dit extra eenvoudig bij o.a. Tele2, Online.nl, Vodafone, Ziggo, XS4ALL, KPN. Altijd alle actuele acties contracten voor o.a. bellen, tv en internet. Laat deze kans niet lopen, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar Ziggo.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Enkhuizen? Eigenlijk heb je 3 manieren van internet: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Het zijn de standaard vormen van breedbandinternet. Elk type heeft minpunten en pluspunten. De kwaliteit van de verbinding fluctueert best wel. Dat heeft te maken met de manier van aanleggen en het soort bedrading. Twijfel jij nog? Hieronder vind je een samenvatting. Bekijk ook de mogelijkheden voor: internet pakket in Zandpol afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, gemaakt van glas. Bij glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Ongeveer 25% van de woningen is aangesloten. Internet-services hanteren pakketten die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Vrije providerkeuze
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Deze kabel is voorhanden op veel adressen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De afstand tot de wijkcentrale beïnvloedt de snelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Goedkoop
 • Meerdere aanbieders
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Enkhuizen?

Zoek jij naar de beste internetprovider in Enkhuizen? Voor welke deal moet ik gaan? Dit is per geval geheel verschillend. Zoek jij het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of juist de snelste provider? Geholpen door onze website vind jij à la minute het abonnement aangepast aan jullie gezinssituatie. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Oosterwolde.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. Onderstaand achterhaal je zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s voor ongeveer €52,5.
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start voor €52,5.
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb. Prijs: €57.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 500 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €82,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Tarief: €41,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Via het postcodescript bekijk je probleemloos het snelste internet in Enkhuizen. Vul altijd eerst je locatie in. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je treft nu de beste aanbiedingen met de bewuste snelheid. Meteen ontdekken welke snelheid mogelijk is in jouw postcodegebied? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid vind je bovenin de lijst. In de volgende lijst check jij een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb voor ongeveer €62,5.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 10 Mb vanaf +/- €32,45.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 50 Mb/s voor ongeveer €48.
 • XS4ALL Internet Smart 80 Mb voor +/- €45.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb vanaf ongeveer €82,5.

Belangrijk: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is hoognodig software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook kwalitatieve UTP kabels hebben hierop invloed. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (tablet en telefoons als een HTC U11 en een Onda V10 4G Phablet Champagne) via een internetkabel te connecten. Vaak stabieler dan WiFi. Problemen met de router of een slecht WiFi bereik? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Wens jij buiten internet extra services als televisie (digitaal) en/of vaste telefonie? Het handigste is dan een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De volgende totaalpakketten worden steeds vaker gekozen in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Internet, digitale TV en vast bellen.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één bedrijf. Je hebt één aanspreekpunt, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Bovendien zijn de tarieven een stuk voordeliger. De reden daarvan? In het geval van 3-in-1 pakketten bieden leveranciers hoge bundelkortingen. Daarnaast krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig enorme welkomstkortingen. Onder andere de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Enkhuizen afsluiten?

Vandaag de dag zijn er tal van alles-in-één-pakketten. Internetpakketten van 200 Mb/s, extraatjes voor je televisie (uitzending gemist, vooruitkijken, online tv kijken), betaalde zenders (HBO of Spotify) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Door de vergelijkingstool achterhaal je vandaag een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • KPN Internet + Bellen 40 Mb. Kosten: €40.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb vanaf +/- €67,5.
 • T-Mobile Internet + Bellen 20 Mb. Kosten: €29,5.
 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb. Prijs: €47,5.
 • NLE Alles-in-1 50 Mb/s vanaf +/- €39,95.

Internet provider Enkhuizen vergelijken


Hoe moet ik overstappen van internet pakket in Enkhuizen?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Het principe overstappen komt dan aan bod. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor Enkhuizen aanvragen wordt steeds eenvoudiger. Waarom? Providers en de overheid werken steeds beter samen, we hebben het dan over de overstapservice. Je nieuwe aanbieder draagt hier zorg voor. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Zo verloopt de overstap probleemloos, alles is actief op de afgesproken datum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Onder andere Ziggo, Tele2, KPN, NLE zijn actief in deze overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Geef jouw wensen door en selecteer de “matchende” provider.
 3. Doorloop alle stappen om het pakket af te sluiten.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen 3 – 4 weken.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Enkhuizen
Zoek jij de beste oplossing? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Bizar snel en solide internet voor het hele gezin. Multiplayer games spelen als Burnout Paradise, terwijl iemand Van God Los en bijvoorbeeld Burn Notice streamt op zijn of haar Lenovo IdeaPad Miix 310 tablet, en iemand anders weer muziek van Wildstylez & Niels Geusebroek opzet op zijn/haar Honor 6 Plus LTE. Je kunt alles doen wat je wilt, flitsend-snel en geen beperkingen.

Simpel internet en televisie afsluiten? Bekijk het aanbod overzicht voor gemeente Enkhuizen.