Internet Providers Enschede Vergelijk alle contracten en ontvang voordeel tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in Enschede van april 2024? Dan zit je hier goed! Alle abonnementen en acties van aanbieders als Youfone, Tele2, NLE netjes naast elkaar gezet. Vergelijk zonder problemen alle providers krijg welkomstkortingen tot wel €42. Overstappen is een eitje. Hoe gaat dit in z’n werk? Het is zo klaar als een klontje. Vul in het formulier hierboven jouw locatie in (postcode + huisnummer). Je bekijkt daarop direct de beste internet aanbieders in Enschede. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Op basis van bruikbare filters als bijvoorbeeld ’type verbinding’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ‘TV’ (speciale zenders als Fine Living / MTV Brand New, of plaatselijke zenders als RTV West), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) tref je het best passende abonnement. Daarnaast kun je premium opties als online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het afsluiten van een nieuw pakket? Via deze website detecteer je bruikbare info die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Meteen de populaire internet abonnementen Enschede vergelijken? Dat doe je in 3 stappen middels de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar er is meer. Hieronder bekijk je extra informatie over het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Kies een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Enschede vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Enschede?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Enschede (april 2024)

De vergelijker is een uitkomst voor consumenten die bezig zijn met het vinden van een passend internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In ons land zijn er ruim 12 landelijke bedrijven. Elke provider biedt een wirwar aan abonnementsvormen. Hoe stap je over naar een abonnement dat bij mijn wensen past? Misschien heb je ook nog producten nog als modems, routers, wifi-versterkers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Selecteer het soort verbinding, snelheid, abbo-termijn en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, vooruitkijken of betaalde kanalen als Ziggo Sport en Euro Star).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in de EU, Gratis nummerbehoud.
 6. Kies het meest relevante pakket en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Enschede is super eenvoudig (neem daarvoor ons zes-stappenplan door). Middels de vergelijkingstool is dit mogelijk bij Telfort, Vodafone, Ziggo, Online.nl, KPN, XS4ALL. Vind de scherpste prijzen voor abonnementen bestaande uit internet + bellen. Laat deze kans niet lopen, stap vandaag nog moeiteloos over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar T-Mobile.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Enschede? In de regel hebben we het over 3 manieren van internet: glasvezel, ADSL en kabel. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Ieder type heeft zo zijn voor- en nadelen. De kwaliteit van de verbinding wisselt nogal. Dat wordt veroorzaakt door het aanleggen van de netwerken en het soort bedrading. Weet jij nog niet wat je kiest? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Ook interessant: internet pakket in Zeddam afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, van samengeperst glas. Door glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Geschat wordt dat 1/3e van Nederland beschikt over glasvezel. Internet-bedrijven verkopen abonnementen die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Veel aanbieders
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar in de meeste woningen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De ligging van de wijkcentrale beïnvloedt de snelheid. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Zeer betaalbaar
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Enschede?

Overstappen naar de beste internetprovider in Enschede? Maar wat is nu de beste? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Wil jij het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of kies jij blind voor de snelste provider? Middels onze tool zoek jij eenvoudig de betere deal die past bij jouw wensen. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Oosthem.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Selecteer een wat lagere downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Verhoog je de snelheid? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. Onderstaand vind jij voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb DSL. Kosten: €42,5.
 • T-Mobile Internet 20 Mb. Kosten: €27.
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb voor ongeveer €30.
 • KPN Internet en TV Basis 40 Mb Glasvezel vanaf €49.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor €41,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Dankzij onze zoekmachine vind je direct het snelste internet in Enschede. Vul altijd eerst je locatie in. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je checkt nu verkrijgbare abonnementen met de bewuste snelheid. À la minute achterhalen wat de maximum snelheid is in jouw wijk? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste internetsnelheid worden nu bovenaan getoond. In onze top 5 bekijk je voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Internet Glasvezel 150 Mb voor ongeveer €39,95.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 50 Mb. Kosten: €36.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s. Prijs: €63.
 • XS4ALL Internet Plus 160 Mb. Prijs: €55.
 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb. Kosten: €43,5.

Advies: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten is constante snelheid een cruciaal element. Het is noodzakelijk software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Geschikte kabels voor UTP kunnen niet missen. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (tablet en telefoons als een Samsung Galaxy J5 en ook Apple iPad Pro 12.9) te connecten via geschikte kabels. Dat is sneller dan WiFi. Last van storingen of een slecht WiFi bereik? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Wens jij behalve een internetaansluiting ook extra services als digitale TV en wellicht bellen met de vaste telefoon? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De bijgaande totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Overijssel:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

Bij een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één bedrijf. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Daarnaast zijn de tarieven een stuk voordeliger. De reden daarvan? Voor de 3-in-1 pakketten bieden leveranciers en zogenaamde combivoordeel korting. Daarnaast krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig interessante welkomstbonussen. Denk aan de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Enschede afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), add-ons voor digitale televisie (vooruitkijken, begin gemist, tv programma’s opnemen), betaalde zenders (HBO of Euro D) of grenzeloos bellen binnen de EU. Gebaseerd op onze website check je eenvoudig een passend abonnement voor jouw situatie.

 • KPN Internet + Bellen 100 Mb Glasvezel voor €44,99.
 • XS4ALL Alles-in-1 Plus Glasvezel 160 Mb. Tarief: €77,5.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start vanaf ongeveer €35.
 • Telfort Internet en TV Extra Snel Glasvezel 200 Mb vanaf ongeveer €55.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s. Kosten: €43,5.

Internet provider Enschede vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Enschede?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Enschede aanvragen stelt niets voor. Hoe is dat mogelijk? De overheid en internetproviders hebben afspraken gemaakt, het gaat dan om de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider handelt alles af. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Geen stress, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Zo zit je nooit zonder TV of internet. O.a. KPN, Telfort, Tele2, T-Mobile zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en ontdek het actuele aanbod.
 2. Gebruik de filters en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen een maand.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Enschede
Zoek jij de beste oplossing? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verrassend snel en stabiel internet door de hele woning. Online games spelen als Civilization 6, in de tijd dat weer iemand anders Suspects en bijvoorbeeld Damages kijkt op de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Rihanna & Calvin Harris opzet op zijn/haar Lenovo K6. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, razendsnel en zonder haperingen.

Snel internet en televisie afsluiten? Bekijk het aanbod overzicht voor gemeente Enschede.