Top 5 internet abonnementen

Wil jij overstappen naar een nieuwe internet provider? Misschien omdat je niet tevreden bent over je huidige pakket? Of misschien omdat je gaat verhuizen, en daarvoor een nieuwe provider zoekt? Met onze handige tool vind je razendsnel de top-5 internet abonnementen die passen bij jouw situatie. Vroeger was het vergelijken van internet pakketten, abonnementen en contracten vrij complex. Je moest alle informatie over abonnementen afzonderlijk opzoeken en naast elkaar zetten. Tegenwoordig gaat dat allemaal een stuk gemakkelijker. Graag lichten we jou toe hoe jij de top 5 internet pakketten kunt vinden en vergelijken, op basis van jouw locatie!

100% onafhankelijk vergelijken

Exclusieve actie aanbiedingen

Hulp bij zorgeloos overstappen

Afsluiten in 5 minuten geregeld


De beste internet pakketten vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe provider of een nieuw contract voor het internet, dan wil je een zo compleet mogelijke vergelijking. En je wilt alleen providers met elkaar vergelijken die ook daadwerkelijk beschikbaar zijn op jouw adres. Je hebt er natuurlijk niets aan om een pakket van Youfone of NLE mee te nemen in je vergelijking als deze helemaal niet levert op jouw postcode. Daarom lichten we je – aan de hand van het onderstaande stappenplan – graag toe hoe je eenvoudig de providers kunt vergelijken en jouw persoonlijke top 5 kunt samenstellen. 

  1. Start met de internet postcodecheck. Vul jouw postcode en huisnummer in en druk op “Check”
  2. Helemaal bovenaan vind je de kopjes “Internet”, “Televisie” en “Bellen”. Selecteer de diensten die je wilt afnemen. Let op: “Internet” is altijd verplicht (dat is ook logisch want we zijn immers internet abonnementen aan het vergelijken)
  3. Aan de linkerkant vind je alle mogelijke filters die je kunt gebruiken om jouw top-5 samen te stellen. Wat voor downloadsnelheid wil je, wil je extra’s voor je TV, en wil je bijvoorbeeld gratis kunnen bellen door heel Europa? Geef hier al je wensen door
  4. Je treft nu een overzicht met de top-aanbieders die én passen bij jouw wensen, én ook leverbaar zijn op het ingevoerde adres.
  5. Klik op de gewenste aanbieding en stap direct online over. Dankzij de overstapservice is dit vaak een kwestie van een aantal minuten.

Welke abonnementen zijn leverbaar op mijn adres?

Let op: zoals eerder genoemd is het belangrijk dat je eerst jouw adres (postcode en huisnummer) opgeeft. Pas dan zie je welke abonnementen daadwerkelijk beschikbaar zijn op jouw adres, bijvoorbeeld in Woerden, Zaandam, Rotterdam, Deventer of Utrecht. Het verschilt namelijk enorm per plaats welke abonnementen wel/niet beschikbaar zijn. In veel plaatsen ligt bijvoorbeeld geen glasvezel. En niet in alle buitengebieden heb je een kabelverbinding. Een pakket als Ziggo afsluiten wordt dat direct al een stuk lastiger. Op de meeste adressen is wel ADSL of VDSL (een snellere variant van ADSL) beschikbaar. Populaire top-pakketten zijn momenteel:

  1. KPN Internet, TV en bellen 100 Mb Glasvezel
  2. T-Mobile Internet, Bellen & TV 750 Mb Glasvezel
  3. Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb
  4. Telfort Glasvezel Alles- in- 1 50Mb
  5. Tele2 Internet Light en Bellen 20 Mb