Internet Providers Haarlem Vergelijk alle aanbiedingen en krijg cashbacks tot €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Haarlem van mei 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle contracten en aanbiedingen van organisaties zoals KPN, Tele2, T-Mobile in een handig overzicht. Vergelijk zonder problemen alle pakketten en ontvang bonussen tot €71. Overstappen is zo gepiept. Hoe kan ik vergelijken? Het is zo klaar als een klontje. Voer in het bovenstaande veld de postcode + het huisnummer in. Je signaleert daarop acuut de beschikbare internet aanbieders in Haarlem. Je kunt ook meteen pakketten inclusief TV + bellen vergelijken. Via extra opties als ‘soort verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ‘TV’ (premium kanalen als Stingray DJAZZ of CNN International, of lokale zenders als TV Limburg), en ‘bellen’ (gratis nummerbehoud) bekijk je jouw ideale abonnement. Als extra kun je extra diensten zoals tv programma’s opnemen, live pauzeren, extra zenderpakketten afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vergelijken? Met behulp van internetprijzenvergelijken.nl tref je relevante tips & tricks waarmee je het ideale pakket zo gevonden hebt.

Inhoudsopgave
Meteen de internet abonnementen Haarlem vergelijken? Dit kan probleemloos en heel snel met behulp van de internetvergelijker. Maar er is meer. Op deze pagina doorzoek jij achtergrondinformatie over het afsluiten van een internet abonnement. Klik op een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Haarlem vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Haarlem?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Haarlem (mei 2024)

De internet postcodecheck is bedoeld voor mensen die bezig zijn met het vinden van een geschikt internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In Holland zijn er ruim 10 betrouwbare providers. Elke provider een scala aan 3-in-1 opties. Maar, wat is voor jullie een goede abonnementsvorm? Heb je ook nog zaken nodig als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, download snelheid, contractduur en klik op de gewenste provider.
 4. Kies extra’s voor je TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren of speciale zenders als PTV Prime en Planet Turk).
 5. Selecteer opties voor bellen als Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Kies nu het ideale (3-in-1) aanbod en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Haarlem is kinderspel (neem daarvoor ons zes-stappenplan door). Met behulp van de postcodecheck is dit extra eenvoudig bij o.a. Tele2, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, Telfort. Altijd de beste aanbiedingen van abonnementen bestaande uit internetten, televisie en bellen. Dit is het moment: stap vandaag nog moeiteloos over. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar KPN internet provider.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Overstappen naar een andere internetaansluiting in Haarlem? Eigenlijk heb je een drietal opties: Kabel, ADSL en glasvezel. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft minpunten en pluspunten. De capaciteit van de verbindingen varieert erg. Dat komt mede door de aanleg van het netwerk, en het soort bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Dan kan dit jou zeker helpen! Lees nu verder over internet pakket in Asch afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad, samengesteld uit speciaal glas. Via glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Bij benadering: 3 op de 10 van Nederland beschikt over glasvezel. Internet-services verkopen abonnementen met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Vrije providerkeuze
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Internet kan ook op de (coax) kabel (ooit aangelegd voor de TV). Deze kabel is voorhanden bij heel veel huishoudens. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. Snelheid ligt tussen de 25 – 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Analoge en digitale kabel-tv signaal
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De afstand tot de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Goedkoopste optie
 • Hoge keuzevrijheid
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Haarlem?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Haarlem? Wat voor optie past dan bij mij? Het antwoord is anders voor elke situatie. Ga jij voor het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Geholpen door ons zoekscript ontdek je binnen no-time de betere deal passend bij jullie behoefte. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Rijen.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Sleep je het balkje naar rechts? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In het volgende overzicht zoek jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet Extra en Vast bellen 100 Mb/s. Prijs: €42,5.
 • T-Mobile Internet 50 Mb vanaf +/- €32,5.
 • Tele2 Internet Light 20 Mb. Kosten: €25.
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb Glasvezel voor ongeveer €64,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor €42,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Op basis van de vergelijkingstool tref je meteen het snelste internet in Haarlem. Voer eerst je postcode en huisnummer in. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je ziet nu verkrijgbare providers die de snelheid halen die jij wilt. Ogenblikkelijk ontdekken wat de snelste provider is in jouw wijk? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. In de lijst hierna signaleer je de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb. Kosten: €74,5.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb. Prijs: €43,5.
 • Online.nl Internet + TV 30 Mb/s. Kosten: €39.
 • XS4ALL Compact + Bellen glasvezel 40 Mb voor €45.
 • Ziggo Internet Complete 200 Mb. Kosten: €51,5.

Tip: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is hoognodig actuele software voor de modem/router te hebben. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn noodzakelijk. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (smartphones en tablets zoals de Sony Xperia XZ1 of ook Apple iPad Mini 2017) via kabels aan te sluiten. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Last van storingen of een teleurstellend WiFi signaal? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Overweeg jij behalve een internet abonnement extra services als digitale TV en mogelijk ook een vaste telefoon? Het handigste is dan een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan alles apart afsluiten De totaalpakketten hieronder zijn interessant in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Internet, digitale TV en vast bellen.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket wordt alles verzorgd door één bedrijf. Je hebt één aanspreekpunt, en ontvangt elke maand 1 factuur. Je hebt 100% overzicht. Tevens is het veel voordeliger. De reden daarvan? Bij 3-in-1 pakketten bieden aanbieders hoge bundelkortingen. En natuurlijk laptops en tablets als hoge welkomstbonussen. Bijvoorbeeld de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Haarlem afsluiten?

Alles-in-één-pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Bijvoorbeeld met extra snel internet, add-ons voor digitale televisie (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, begin gemist), premium kanalen (Ziggo Sport of Hustler TV) of eindeloos bellen in Nederland. Door de vergelijkingstool vind jij snel het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • KPN Internet + Bellen 100 Mb voor ongeveer €44,99.
 • XS4ALL Alles-in-1 Plus 160 Mb vanaf €77,5.
 • T-Mobile Internet + Bellen 100 Mb vanaf €33,5.
 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb voor +/- €50.
 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s. Prijs: €39,95.

Internet provider Haarlem vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Haarlem?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor Haarlem aanvragen is gemakkelijker dan ooit. Hoe zit dit? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, we hebben het dan over de overstapservice. Het nieuwe internetbedrijf handelt alles af. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Geen stress, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Zo zit je nooit zonder TV of internet. Onder andere Online.nl, Tele2, Telfort, KPN zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en check de abonnementen.
 2. Gebruik de filters en kies het gewenste pakket.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt in gang gezet in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in Haarlem
Wil jij het snelste pakket? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Wonderlijk snel en evenwichtig internet voor het hele gezin. Online spelletjes spelen als Silent Hill 2, wanneer iemand anders weer Verliefd Op Ibiza of Mike & Molly streamt op zijn of haar Asus Transformer 3 Pro tablet, en een ander gezinslid nummers van Katy Perry afspeelt op de HTC Hero. Het kan allemaal, vliegensvlug en zonder haperingen.

Simpel internet en televisie afsluiten? Check het volledige aanbod in jullie gemeente Haarlem.