Internet Providers Hijum Vergelijk alle leveranciers en krijg cashbacks tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Een abonnement afsluiten bij de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in Hijum van april 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle pakketten en welkomstacties van organisaties zoals Ziggo, Caiway, KPN bij elkaar. Vergelijk in een paar stappen alle pakketten en maak aanspraak op voordeel tot €66. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Het stelt praktisch niets voor. Voer in de tool hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je ontdekt vervolgens meteen de beschikbare internet aanbieders in Hijum. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Middels handige selectievakjes als ’type verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ‘TV’ (exclusieve zenders als Stingray DJAZZ en ZDF, of lokale zenders als Gelre TV), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen NL) tref je het abonnement dat past bij jouw wensen. Bovendien kun je premium opties als vooruitkijken, online tv kijken, extra zenderpakketten afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Middels deze website tref je handige informatie die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Direct de meeste internet abonnementen Hijum vergelijken? Dit is werkelijk een eitje met behulp van de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Dat is niet alles! Hier vergaar je meer info betreffende het afsluiten van een internet abonnement. Selecteer een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Hijum vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?
 3. Wat is de beste internet provider in Hijum?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Hijum (april 2024)

Deze website is perfect voor huishoudens die op zoek zijn naar een internet abonnement dat past bij de wensen. Wellicht een pakket met bellen en TV. In Nederland vind je meer dan 15 serieuze aanbieders. Elke maatschappij heeft een ruim aanbod aan bundels. Maar wat is nu een geschikt pakket? Misschien heb je ook nog producten nog als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Kies verbindingstype download snelheid, contracttermijn en klik op de gewenste provider.
 4. Klik op extra services voor televisie (begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken of speciale zenders als PTV Prime en Meiden van Holland).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies nu het meest relevante (3-in-1) aanbod en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Hijum gaat razendsnel (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Met behulp van onze website kun je dit doen bij o.a. KPN, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Tele2, Telfort. Altijd de beste aanbiedingen van pakketten op basis van o.a. internet, tv en bellen. Dit is het moment: stap vandaag nog moeiteloos over. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu snelle verbinding Ziggo.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Overstappen naar een andere internetaansluiting in Hijum? Eigenlijk heb je 3 manieren van internet: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elk type verbinding heeft minpunten en pluspunten. De betrouwbaarheid van het netwerk verschilt nogal. Dit is te danken aan de aanleg van het netwerk, en het materiaal van de bedrading. Alle voor- en nadelen op een rijtje? Hieronder vind je een samenvatting. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Blokzijl afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel, ontwikkeld van glas. Op glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Geschat wordt dat dertig procent van de gezinnen beschikt over glasvezel. Internet-services verkopen tegenwoordig deals met 500 – 750 Mb/s.

 • Veel providers
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Het kabel-netwerk is inzetbaar voor heel veel huizen. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De ligging van de wijkcentrale bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Bij ADSL kun je reken op 50 Mb en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Goedkoop
 • Relatief veel providers
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Hijum?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Hijum? Welk aanbod is voor mij geschikt? Dat verschilt enorm per situatie. Ga jij voor het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of kies jij blind voor de snelste provider? Met behulp van de postcodecheck signaleer jij zonder moeite het abonnement passend bij jullie behoefte. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Sint Annen.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Wil je meer snelheid? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de lijst hierna bekijk jij snel welke voordelige pakketten er nu beschikbaar zijn.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s. Kosten: €52,5.
 • T-Mobile Internet + Bellen 20 Mb vanaf €29,5.
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb voor ongeveer €30.
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb. Tarief: €64,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Aan de hand van onze vergelijker signaleer je eenvoudig het snelste internet in Hijum. Begin met het invullen van jouw postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je checkt nu relevante aanbiedingen die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Meteen achterhalen wat de snelste provider is in jouw postcodegebied? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De contracten met de hoogste snelheid staan bovenin de zoekresultaten. Hieronder zoek je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb vanaf +/- €72,5.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s voor ongeveer €43,5.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 50 Mb/s. Prijs: €50,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb vanaf ongeveer €67,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb vanaf ongeveer €82,5.

Belangrijk: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is essentieel actuele software voor de modem/router te hebben. Ook goede kabels (UTP) zijn noodzakelijk. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (PC’s, Tablets & telefoons als Samsung Galaxy Note 8 en een Acer Iconia One 8) te connecten via geschikte kabels. Dat is sneller dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een matige WiFi snelheid? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wens jij afgezien van een internet abonnement ook extra diensten als interactieve televisie en eventueel vaste telefonie? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Zo’n totaalpakket is goedkoper dan alles apart afsluiten De onderstaande totaalpakketten behoren tot de opties in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

Bij een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één organisatie. Je communiceert met één bedrijf, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Je hebt 100% overzicht. Daarnaast valt dit vaak voordeliger uit. Wat is de reden? Voor de 3-in-1 pakketten bieden aanbieders aantrekkelijk combinatie korting. Daarbij ontvang je bij deze totaalpakketten vaak aantrekkelijke welkomstbonussen. Bijvoorbeeld 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Hijum afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Een extra snelle internetverbinding, extra modules voor je TV (uitzending gemist, vooruitkijken, on demand films kijken), exclusieve kanalen (Voetbalkanaal of Samanyolu Avrupa) of gratis wereldwijd bellen. Gebaseerd op onze zoekmachine detecteer je in luttele minuten wat voor abonnement we jou adviseren.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb. Prijs: €72,5.
 • Tele2 Internet Basis en TV Basis 60 Mb voor +/- €40.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb. Kosten: €67,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel vanaf €50.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 100 Mb voor €54,99.

Internet provider Hijum vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Hijum?

Heb je een keuze uit de aanbiedingen gemaakt? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Hijum aanvragen wordt steeds eenvoudiger. Waarom? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, dit heet de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Onder andere Ziggo, KPN, NLE, Tele2 hebben de overstapservice in hun service opgenomen.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Verfijn je keuze en kies het gewenste pakket.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De switch naar de nieuwe provider wordt afgehandeld binnen 3 – 4 weken.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Hijum
Wil jij het snelste pakket? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Merkwaardig snel en evenwichtig internet voor alle leden van het gezin. Online multiplayer games spelen als Star Wars Knights of the Old Republic II The Sith Lords, wanneer iemand anders weer Het Huis Anubis of Gossip Girl streamt op zijn of haar Onda V10 4G Phablet Champagne tablet en weer een ander muziek van Avril Lavigne afspeelt op de Motorola Moto Z Play. Het kan allemaal, rapen geen storingen.

Simpel internet en televisie afsluiten? Ontdek het gehele aanbod in jouw gemeente Leeuwarderadeel.