Internet Providers Hoorn Vergelijk alle aanbieders en krijg welkomskortingen tot wel €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de beste, snelste of goedkoopste internetprovider in Hoorn van april 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle internet pakketten en aanbiedingen van aanbieders als KPN, Telfort, NLE netjes naast elkaar gezet. Vergelijk zonder problemen alle abonnementen en ontvang korting tot wel €58. Overstappen is kinderspel. Hoe dat moet? Het is zo klaar als een klontje. Voer in de tool hierboven jouw locatie in (postcode + huisnummer). Je treft in de volgende stap direct de beste internet aanbieders in Hoorn. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Aan de hand van extra opties als ‘soort verbinding’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ’televisie’ (premium kanalen als Comedy Central Extra of Playboy Channel, of lokale zenders als Podium.TV), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen NL) signaleer je jouw ideale abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extraatjes zoals online tv kijken, uitzending gemist, on demand films kijken afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Met behulp van internetprijzenvergelijken.nl ontdek je waardevolle tips die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de erkende internet abonnementen Hoorn vergelijken? Dat doe je in 3 stappen middels de internetvergelijker. Maar er is meer. Op de site doorzoek jij extra informatie over het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Klik op een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Hoorn vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?
 3. Wat is de beste internet provider in Hoorn?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Hoorn (april 2024)

De internet postcodecheck is perfect voor gezinnen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een internet abonnement dat past bij de wensen. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In ons land werken inmiddels ruim 12 landelijke bedrijven. Elke provider biedt vele verschillende pakketten. Hoe stap je over naar een deugdelijk contract? En wat te denken van zaken als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Kies het type verbinding, up- en download speed, contractduur en geef als optie een leverancier op.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken of speciale zenders als Film1 en Hustler TV).
 5. Selecteer opties voor bellen als Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies het gewenste (3-in-1) aanbod en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Hoorn is super eenvoudig (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Geholpen door de vergelijker is dit mogelijk bij Telfort, Tele2, XS4ALL, Vodafone, KPN, Ziggo. Altijd alle actuele acties contracten voor o.a. bellen, tv en internet. Laat deze kans niet lopen, stap vandaag nog over. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu abonnementen van T-Mobile.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Hoorn? In dat geval zijn er ruwweg 3 mogelijkheden: glasvezel, kabel en ADSL. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Elke “soort” heeft voordelen en nadelen. De snelheid van het internet fluctueert erg. Dat komt door de manier van aanleggen en het type bedrading. Alle voor- en nadelen op een rijtje? Lees dan snel verder! Bekijk ook de mogelijkheden voor: internet pakket in Broek in Waterland afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne draad, samengesteld uit speciaal glas. Via glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Geschat wordt dat dertig procent van de gezinnen is aangesloten. Internet-bedrijven laten je pakketten bestellen met 500 Mb/s – 1000 Mb/s.

 • Veel aanbieders
 • Toekomstbestendig
 • Constante kwaliteit

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Het kabel-netwerk is inzetbaar in de meeste woningen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Geen snelheidsverlies door TV-kijken
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De ligging van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Bij ADSL kun je reken op 50 Mb en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Zeer betaalbaar
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Verouderde techniek
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Hoorn?

Overstappen naar de beste internetprovider in Hoorn? Maar wat is nu de beste? Het antwoord is anders voor elke situatie. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Aan de hand van ons zoekscript achterhaal je onmiddellijk een scherp contract aangepast aan jullie gezinssituatie. Start nu ook met Internet abonnement Sonnega.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Beperk de downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In de opsomming hieronder detecteer je een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet Snel 50 Mb voor +/- €35.
 • T-Mobile Internet + Bellen 20 Mb. Tarief: €29,5.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Basis 100 Mb voor ongeveer €55.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 500 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €82,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Prijs: €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Wil jij gewoon het snelste internet? Met behulp van onze tool detecteer je probleemloos het snelste internet in Hoorn. Vul altijd eerst je locatie in. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je achterhaalt nu relevante providers die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Ogenblikkelijk zien wat de maximum snelheid is in jouw woning? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste snelheid tref je nu als eerste. In de tabel hieronder bekijk je diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Internet Glasvezel 150 Mb. Prijs: €39,95.
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb vanaf ongeveer €67,5.
 • Online.nl Internet 50 Mb/s. Prijs: €30.
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb voor +/- €68,5.
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb voor ongeveer €61,5.

Belangrijk: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen is constante snelheid een cruciaal element. Het is noodzakelijk je modem/router te voorzien van actuele software. De juiste UTP-kabels zijn erg belangrijk. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (tablet en telefoons als een Samsung Galaxy S6 en ook Microsoft Surface Pro 2) te connecten via geschikte kabels. Doorgaans sneller dan WiFi. Ervaar je storingen of een slecht WiFi bereik? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Wil jij buiten internet extra opties als televisie (interactief) en eventueel vast bellen? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De totaalpakketten hieronder worden steeds vaker gekozen in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Interactieve televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één organisatie. Je hebt 1 contactpersoon, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijft het ook helder voor jezelf. Daarnaast zijn de prijzen voordeliger. En de oorzaak? Voor de 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met aantrekkelijk combinatie korting. Daarnaast zien we bij deze totaalpakketten vaak forse welkomstkortingen. Bijvoorbeeld de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Hoorn afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), add-ons voor digitale televisie (online tv kijken, live pauzeren, uitzending gemist), premium kanalen (Eredivisie live of TGRT EU) of gratis wereldwijd bellen. Middels onze zoekmachine vind jij nu welk abonnement voor jou beschikbaar is.

 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb. Kosten: €67,5.
 • XS4ALL Smart + Bellen glasvezel 80 Mb. Kosten: €50.
 • Ziggo Connect & Play Max 400 Mb voor €81,5.
 • KPN Internet, TV Basis en Bellen 100 Mb Glasvezel vanaf +/- €54,99.
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb vanaf €60.

Internet provider Hoorn vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Hoorn?

Heb je een keuze uit de aanbiedingen gemaakt? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Hoorn aanvragen is daadwerkelijk kinderspel. Hoe dat komt? De overheid en internetproviders hebben afspraken gemaakt, het betreft hier de overstapservice. Je nieuwe aanbieder regelt alles. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Maak je niet druk, alles is actief op de afgesproken datum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. O.a. Tele2, Telfort, T-Mobile, XS4ALL kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Selecteer de extra diensten en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen 3 – 4 weken.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Hoorn
Wil jij het snelste pakket? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verbijsterend snel en stabiel internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online games spelen als GTA Double Pack, in de tijd dat weer iemand anders Johan: Logisch Is Anders en bijvoorbeeld The Bugs Bunny/Looney Tunes Comedy Hour kijkt op de Lenovo Yoga Book tablet, en iemand anders weer muziek van Naughty Boy & Beyoncé aanzet op een Honor 6 Plus LTE. Dit is allemaal mogelijk, vliegensvlug en zonder dat het stoort.

Wil jij ook internet + televisie afsluiten? Doorzoek het aanbod overzicht voor gemeente Hoorn.