Internet Providers Huizen Vergelijk aanbieders en krijg kortingen tot €42


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de beste, snelste of goedkoopste internetprovider in Huizen van april 2024? Dan zit je hier goed! Alle abonnementen en aanbiedingen van providers als NLE, Caiway, KPN op een plek. Vergelijk probleemloos alle pakketten en ontvang kortingen oplopend tot €65. Overstappen is kinderspel. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Eigenlijk stelt het niets voor. Vul hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je vindt hierna onmiddellijk geschikte internet aanbieders in Huizen. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Via extra opties als ’type verbinding’ (Kabel, Glasvezel of ADSL), ’televisie’ (betaalde zenders als MTV Brand New en Penthouse, of lokale zenders als Oskar), en ‘bellen’ (gratis nummerbehoud) stap je over naar het perfecte abonnement. Tevens kan je online extra diensten zoals online tv kijken, vooruitkijken, on demand films kijken afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het vergelijken? Via de info op deze pagina lees je nuttige adviezen die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Direct de internet abonnementen Huizen vergelijken? Dat is super eenvoudig via de vergelijker. Maar er is meer. Op deze pagina vergaar je extra informatie over overstappen, bestellen en installeren van internet. Klik op een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Huizen vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Huizen?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Huizen (april 2024)

Deze pagina is een uitkomst voor gezinnen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een internet abonnement dat past bij de wensen. Wellicht een pakket met bellen en TV. Binnen NL stop het niet bij de 14 populaire leveranciersElke aanbieder biedt vele verschillende bundels. Maar, wat is voor jullie een deugdelijk contract? En heb je nog extra’s nodig als data-kabels, modems, routers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, aantal MB’s, termijnen maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (begin gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken of betaalde kanalen als Fox Sports en LBC Europe).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen in NL, Bellen tegen vast tarief, Gratis nummerbehoud.
 6. Kies nu het beste pakket en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Huizen gaat sneller dan ooit (zie het stappenplan hiernaast). Met behulp van ons zoekscript stap je moeiteloos over op o.a. KPN, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Tele2, XS4ALL. Altijd de laagste prijzen van pakketten op basis van o.a. bellen, tv en internet. Laat deze kans niet lopen, regel direct de overstap. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar contract bij XS4ALL.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Huizen? In dat geval zijn er ruwweg 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Elk type heeft voordelen en nadelen. De capaciteit van de verbindingen fluctueert enorm. Dat komt mede door het aanleggen van de netwerken en materiaal dat is gebruikt (draad). Heb je nog niet kunnen kiezen? Hieronder vind je een samenvatting. Vind alles uit over internet pakket in Bruinisse afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, samengesteld uit speciaal glas. Door glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Geschat wordt dat 30% van Nederland heeft de beschikking over glasvezel. Leveranciersbieden al pakketten die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Veel aanbieders
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Deze kabel is voorhanden in de meeste woningen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Verplicht televisie abonnement
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Geen snelheidsverlies door TV-kijken
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De positie van de straatkast/wijkkast bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Extra voordelig
 • Meerdere aanbieders
 • Verouderde techniek
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Huizen?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Huizen? Welk aanbod is voor mij geschikt? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of juist de snelste provider? Op basis van onze vergelijker vind jij onmiddellijk de beste aanbieding die in jullie situatie aan te raden is. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Spui.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. Denk aan 10 – 20 Megabit. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de volgende lijst bekijk jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Internet en TV Extra Snel Glasvezel 200 Mb voor ongeveer €55.
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 20 Mb/s. Prijs: €44,5.
 • Tele2 Internet Light en Bellen 20 Mb vanaf ongeveer €27.
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 100 Mb. Kosten: €73,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Tarief: €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Geholpen door de postcodecheck tref je probleemloos het snelste internet in Huizen. Voer eerst je postcode en huisnummer in. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je vindt nu relevante pakketten met de ingevoerde snelheid. Ogenblikkelijk weten welke snelheid mogelijk is in jouw woning? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste internetsnelheid worden als eerste weergegeven. In de volgende lijst check jij diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Internet Glasvezel 150 Mb vanaf +/- €39,95.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s vanaf +/- €43,5.
 • Online.nl Internet + Bellen 30 Mb/s vanaf +/- €31.
 • XS4ALL Alles-in-1 Plus 160 Mb vanaf ongeveer €77,5.
 • Ziggo Internet Start 40 Mb. Prijs: €43,5.

Disclaimer: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten is constante snelheid een cruciaal element. Het is nodig een model/router up-to-date te houden qua software. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn noodzakelijk. Je moet altijd proberen geschikte spullen (laptops en tables als LG V30 en ook Samsung Galaxy Tab 3 7.0) via kabels aan te sluiten. Vaak stabieler dan WiFi. Ervaar je storingen of maar een beperkt WiFi bereik? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Overweeg jij afgezien van een internetaansluiting additieve opties als interactieve TV en eventueel vast bellen? Selecteer in dit geval een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan internet, bellen en TV los bestellen. De bijgaande totaalpakketten worden steeds vaker gekozen in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één bedrijf. Je communiceert met één bedrijf, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Zo blijf je grip houden op de lasten. Bovendien zijn de prijzen voordeliger. En de oorzaak? In het geval van 3-in-1 pakketten geven aanbieders en zogenaamde combivoordeel korting. En natuurlijk ontvang je bij deze totaalpakketten vaak interessante welkomstbonussen. Een voorbeeld van zo’n actie is de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Huizen afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Een extra snelle internetverbinding, extra’s voor televisie (extra zenderpakketten, begin gemist, tv programma’s opnemen), premium kanalen (Voetbalkanaal of ART Europe) of grenzeloos bellen binnen de EU. Middels onze onze tool signaleer jij gemakkelijk wat voor abonnement we jou adviseren.

 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Basis 50 Mb. Tarief: €45.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + TV Start. Prijs: €47,5.
 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 100 Mb/s vanaf ongeveer €45.
 • KPN Internet en TV Basis 40 Mb voor €49.
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Basis 60 Mb. Prijs: €42.

Internet provider Huizen vergelijken


Hoe moet ik overstappen van internet pakket in Huizen?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Overstappen is het devies! Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Huizen aanvragen stelt niets voor. Waarom? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, we hebben het dan over de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider doet voor jou alle administratieve dingen. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Jullie TV + internetverbinding blijft gewoon actief. O.a. Telfort, T-Mobile, Tele2, Ziggo zijn actief in deze overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Kies extra opties en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Huizen
100% toekomstbestendig? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Opzienbarend snel en degelijk internet door de hele woning. Online games spelen als Saints Row 2, terwijl iemand De Lama’s of bijv. Daria bekijkt op zijn/haar Apple iPad mini 4 tablet, en een ander gezinslid nummers van Bangles afspeelt op de BlackBerry Priv. Dit is allemaal mogelijk, high-speed en zonder dat het stoort.

Snel internet en televisie afsluiten? Vergelijk het gehele aanbod in jouw gemeente Huizen.