Internet Providers Iens Vergelijk leveranciers en krijg kortingen tot €43


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Iens van april 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle abonnementen en acties van providers als XS4ALL, Caiway, Online.nl netjes naast elkaar gezet. Vergelijk moeiteloos alle contracten en krijg cashbacks tot €81. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe pak ik dit aan? Eigenlijk stelt het niets voor. Vul in het formulier hierboven de postcode + het huisnummer in. Je ziet vervolgens meteen de beschikbare internet aanbieders in Iens. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Middels extra opties als ‘verbindingstype’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ’televisie’ (betaalde zenders als CI (Crime Investigation) of Pebble TV, of regio-zenders zoals Alkmaar Centraal), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen EU) detecteer je het perfecte abonnement. Ook kun je premium opties als vooruitkijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Via deze pagina ontdek je handige info die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de internet abonnementen Iens vergelijken? Dit is zo eenvoudig met behulp van de internetvergelijker. Echter, dat is nog niet alles. Hieronder lees je verdere info en hulp bij het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Selecteer een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Iens vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Iens?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Iens (april 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is een uitkomst voor consumenten die bezig zijn met het vinden van een passend internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In ons land hebben we ruim 10 grote providers. Elk internet-bedrijf heeft een ruim aanbod aan contracten. Hoe stap je over naar een goede abonnementsvorm? En heb je nog extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Je kunt eventueel ook voor TV en Telefonie kiezen.
 3. Kies het type verbinding, download snelheid, contractduur en geef als optie een leverancier op.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken of premium kanalen als Fox Sports of X-MO).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Klik op het best matchende pakket en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Iens gaat razendsnel (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Met behulp van onze zoekmachine is dit extra eenvoudig bij o.a. Tele2, KPN, Telfort, Ziggo, Online.nl, Vodafone. Bekijk de voordeligste deals voor abonnementen bestaande uit televisie, bellen & internet. Laat deze kans niet lopen, stap direct online over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar glasvezel pakket bij Youfone.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Overstappen naar een andere internetaansluiting in Iens? In dat geval zijn er ruwweg drie verbindingstypes: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elk type heeft minpunten en pluspunten. De kwaliteit van de verbinding fluctueert best wel. Dat komt mede door de aanleg en het materiaal van de bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Onderstaand tref je een korte uitleg. Mensen zochten ook naar: internet pakket in Burdaard afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel, gemaakt van glas. Bij glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. We schatten dat 25% van de gezinnen aangesloten is. Internet-bedrijven bieden al pakketten met 500 – 750 Mb/s.

 • Veel providers
 • Razendsnelle verbinding
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (ooit aangelegd voor de TV). Het kabel-netwerk is inzetbaar bij heel veel huishoudens. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Een stabiel TV-signaal tijdens het internetten-
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De afstand tot de wijkcentrale bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Goedkoop
 • Hoge keuzevrijheid
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Iens?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Iens? Welke moet ik dan kiezen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wil jij het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of kies jij blind voor de snelste provider? Met behulp van ons zoekscript ontdek je eenvoudig een voordelig aanbod aangepast aan jullie gezinssituatie. Nu ook online: Internet abonnement Steendam.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Selecteer een wat lagere downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In de tabel hieronder bekijk jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 200 Mb/s. Prijs: €57,5.
 • T-Mobile Internet + Bellen 100 Mb vanaf €33,5.
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Light 60 Mb vanaf ongeveer €40.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb. Kosten: €50.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor €42,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Wil jij gewoon het snelste internet? Geholpen door de vergelijker bekijk je meteen het snelste internet in Iens. De eerste stap is het invullen van de postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je bekijkt nu de beste providers met de gekozen snelheid. À la minute zien welke snelheid mogelijk is in jouw wijk? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De contracten met de hoogste snelheid worden als eerste weergegeven. Hierna ontdek jij een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb vanaf €48,5.
 • NLE Internet 50 Mb/s vanaf +/- €32,45.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s vanaf +/- €42,5.
 • XS4ALL Smart + Bellen glasvezel 80 Mb vanaf +/- €50.
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb. Tarief: €39,95.

Disclaimer: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is een must je modem/router te voorzien van actuele software. Geschikte kabels voor UTP zijn aan te raden. Je moet altijd proberen geschikte spullen (telefoons en device als de HTC One M8s of ook Hannspree 101 Hercules) aan te sluiten via de kabels. Dit presteert beter dan WiFi. Last van storingen of een matige WiFi snelheid? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Blief jij behoudens een internet abonnement additieve services als televisie (interactief) en optioneel een vaste telefoon? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan alles apart afsluiten De onderstaande totaalpakketten zijn tegenwoordig in trek in Friesland:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, internet en interactieve TV.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één organisatie. Je communiceert met één bedrijf, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Zo weet je precies wat je betaalt. En natuurlijk is het veel voordeliger. Hoe dat komt? In het geval van 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders en zogenaamde combivoordeel korting. En natuurlijk laptops en tablets als interessante welkomstkortingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Iens afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Een extra snelle internetverbinding, extra’s voor televisie (begin gemist, uitzending gemist, tv programma’s opnemen), speciale zenders (PTV Prime of Passie XXX) of onbeperkt bellen. Middels onze onze tool detecteer je in luttele minuten het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • Online.nl Alles-in-1 100 Mb/s voor +/- €42,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Complete 200 Mb voor ongeveer €62,5.
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb vanaf ongeveer €64,99.
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 500 Mb voor ongeveer €81,99.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s voor €42,5.

Internet provider Iens vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Iens?

Ook een goede aanbieding gespot? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Iens aanvragen stelt niets voor. Waarom? Op landelijk niveau spannen providers samen, we hebben het dan over de overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder helpt je bij alle benodigde stappen. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Jij hoeft je nergens druk om te maken, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Aanbieders zoals T-Mobile, XS4ALL, Ziggo, KPN kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Vul je postcode in en check de abonnementen.
 2. Kies extra opties en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen 3 – 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Iens
Wil jij het snelste pakket? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Supersnel en constant internet voor alle leden van het gezin. Multiplayer games spelen als Portal, op het moment dat iemand anders Vechtershart of bijv. Mike & Molly streamt op de Lenovo Tab 7 Essential tablet, en een derde persoon muziek van Lady Antebellum aanzet op een Huawei P10 Lite 4GB. De mogelijkheden zijn grenzeloos, high-speed en zonder vertragingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Ontdek het volledige aanbod in jullie gemeente Littenseradiel.