Internet Providers Indijk Vergelijk leveranciers en ontvang kortingen oplopend tot €49


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in Indijk van juni 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle abonnementen en kortingsacties van aanbieders als NLE, Caiway, Tele2 op een plek. Vergelijk zonder problemen alle pakketten en krijg kortingen tot €78. Overstappen is een eitje. Hoe pak ik dit aan? Eigenlijk stelt het niets voor. Vul in het formulier hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je signaleert vervolgens gelijk relevante internet aanbieders in Indijk. Je kunt ook meteen pakketten inclusief TV + bellen vergelijken. Dankzij optionele filters als ‘soort verbinding’ (Glasvezel, ADSL of Kabel), ’televisie’ (betaalde zenders als Ons en/of MTV Rocks, of streek kanalen als TV Valkenburg), en ‘bellen’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) achterhaal je jouw ideale abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra producten als bijvoorbeeld begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vergelijken? Middels deze webpagina tref je praktische informatie die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Gelijk de bekendste internet abonnementen Indijk vergelijken? Dit kan probleemloos en heel snel op basis van de internetvergelijker. Maar er is meer. Hieronder vergaar je achtergrondinformatie over het afsluiten van een internet abonnement. Kies een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Indijk vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Indijk?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Indijk (juni 2024)

Deze pagina is ideaal voor personen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een geschikt internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. Binnen NL zijn er ruim 10 grote providers. Elke leveranciers biedt vele verschillende contracten. Echter, wat is een goed abonnement? En heb je nog extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies verbindingstype up- en download speed, contracttermijn en geef als optie een leverancier op.
 4. Kies extra’s voor je TV (on demand films kijken, vooruitkijken, live pauzeren of premium kanalen als Film1 en Passie XXX).
 5. Selecteer opties voor bellen als Bellen tegen vast tarief, Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies nu het gewenste (3-in-1) aanbod en stap online over.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Indijk is niet ingewikkeld (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Met behulp van de postcodecheck is dit mogelijk bij Tele2, KPN, Online.nl, Telfort, Ziggo, Vodafone. Vind de scherpste prijzen voor bundels met daarin televisie, bellen & internet. Twijfel niet, regel direct de overstap. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over 3-in-1 bij Youfone.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Indijk? Dan heb je grof gezegd 3 manieren van internet: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Elk type heeft belangrijke voordelen en nadelen De capaciteit van de verbindingen veranderd best wel. Dit is te danken aan het aanleggen van de netwerken en materiaal dat is gebruikt (draad). Alle voor- en nadelen op een rijtje? Dan kan dit jou zeker helpen! Zoek ook naar internet pakket in Cadier en Keer afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, samengesteld uit speciaal glas. Door glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Ongeveer 30% van Nederland is aangesloten. Leveranciershanteren pakketten die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Vrije keuze voor provider
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Kabel is beschikbaar in de meeste woningen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo biedt kabel landelijk aan

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De positie van de straatkast/wijkkast bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Goedkoopste optie
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Verouderde techniek
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Indijk?

Benieuwd naar de beste internetprovider in Indijk? Voor welke deal moet ik gaan? Het antwoord is anders voor elke situatie. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of kies jij blind voor de snelste provider? Middels onze tool detecteer je simpel de beste aanbieding die past bij jouw wensen. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Sterksel.

Goedkoopste abonnement

Wil jij vooral een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Beperk de downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In de lijst hierna vind jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s vanaf €50.
 • T-Mobile Internet 750 Mb vanaf €50.
 • Tele2 Internet Extra 100 Mb. Tarief: €32.
 • KPN Internet, TV en bellen 200 Mb Glasvezel voor €68,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb. Prijs: €42,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Op basis van onze vergelijker bekijk je ogenblikkelijk het snelste internet in Indijk. De eerste stap is het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je treft nu relevante abonnementen met de gekozen snelheid. Direct weten wat de maximum snelheid is bij jou in de straat? Selecteer dan de optie “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste snelheid vind je bovenin de lijst. In de volgende opsomming vind je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb. Kosten: €72,5.
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 5 Mb vanaf +/- €39,95.
 • Online.nl Internet 100 Mb/s voor ongeveer €32.
 • XS4ALL Internet Plus glasvezel 160 Mb vanaf ongeveer €55.
 • Ziggo Internet Complete 200 Mb voor €51,5.

Belangrijk: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten is constante snelheid een cruciaal element. Het is noodzakelijk de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn aan te raden. Probeer zoveel mogelijk apparaten (smartphones en tablets zoals de Samsung Galaxy S6 edge en ook HTC Flyer) met een kabel te verbinden. Doorgaans sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en een teleurstellend WiFi signaal? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Wil jij buiten internet aanvullende opties als televisie (digitaal) en/of (onbeperkt) vast bellen? Stap dan over naar een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De bijgaande totaalpakketten behoren tot de opties in Friesland:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Digitale televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één provider. Je hebt 1 contactpersoon, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Je hebt 100% overzicht. Evengoed is dat erg voordelig. De reden daarvan? In het geval van 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders aanzienlijk combinatievoordeel. Bovendien laptops en tablets als aantrekkelijke welkomstkortingen. Bijvoorbeeld de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Indijk afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Bijvoorbeeld met extra snel internet, add-ons voor digitale televisie (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, on demand films kijken), extra tv-zenders (Ziggo Sport en Zee Cinema) of gratis wereldwijd bellen. Gebaseerd op ons zoekscript achterhaal je snel het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • Online.nl Internet + Bellen 30 Mb/s. Kosten: €31.
 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s. Prijs: €52,5.
 • KPN Internet en TV Basis 40 Mb Glasvezel. Prijs: €49.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s voor +/- €43,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb vanaf +/- €67,5.

Internet provider Indijk vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Indijk?

Een interessante aanbieding gevonden? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Indijk aanvragen stelt niets voor. Hoe kan dat? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, de zogenaamde overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder doet voor jou alle administratieve dingen. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Zo zit je nooit zonder TV of internet. O.a. KPN, Ziggo, Online.nl, NLE kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Voer jouw postcode in en ontdek het actuele aanbod.
 2. Kies extra opties en selecteer de “matchende” provider.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De overstap wordt geregeld in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Indijk
Zoek jij de beste oplossing? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Bizar snel en standvastig internet door de hele woning. Online spelletjes spelen als Life is Strange, wanneer iemand anders weer Meisje van Plezier en bijvoorbeeld Flight of the Conchords streamt op de Microsoft Surface Pro 2 tablet, en een derde persoon muziek van Kelly Clarkson afspeelt op de Wiko Lenny 3. Het kan allemaal, high-speed en geen storingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Check het totale aanbod in de gemeente Súdwest-Fryslân.