Internet Providers Itens Vergelijk pakketten en ontvang voordeel tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Itens van april 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle contracten en acties van providers als NLE, Caiway, Ziggo op een plek. Vergelijk binnen mum van tijd alle abonnementen en profiteer van welkomstbonussen tot €94. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe kan ik vergelijken? Het is eigenlijk zo gepiept. Voer in het bovenstaande veld een geldige postcode + huisnummer in. Je ziet daaropvolgend onmiddellijk geschikte internet aanbieders in Itens. Je kunt ook meteen pakketten inclusief TV + bellen vergelijken. Dankzij bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘soort verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ‘TV’ (betaalde zenders als CI (Crime Investigation) of MTV Brand New, of streek kanalen als Graafschap TV), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen NL) bekijk je het perfecte abonnement. Ook kun je extra services als online tv kijken, on demand films kijken, begin gemist afsluiten. Meer info nodig bij het kiezen? Op basis van internetprijzenvergelijken.nl detecteer je nuttige tips die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Meteen de populaire internet abonnementen Itens vergelijken? Dit gaat moeiteloos dankzij de vergelijker. Dat is niet alles! Op de site bekijk je adviezen en details over het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Selecteer een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Itens vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Itens?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Itens (april 2024)

De vergelijker is perfect voor personen die bezig zijn met het vinden van een geschikt internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In Holland zijn er ruim 15 serieuze aanbieders. Elke leveranciers hanteert diverse bundels. Maar, wat is voor jullie een deugdelijk contract? Wil jij bijv. nog extra’s als routers, modems, wifi-versterkers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies type verbinding, aantal MB’s, termijnen kies een favoriete aanbieder.
 4. Kies extra’s voor je TV (on demand films kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of premium kanalen als FOX en X-MO).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen wereldwijd, Gratis nummerbehoud.
 6. Kies dan het best matchende abonnement en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Itens is werkelijk een eitje (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Dankzij onze zoekmachine kun je dit doen bij o.a. Tele2, Ziggo, Online.nl, KPN, Telfort, Vodafone. Vind de scherpste prijzen voor pakketten op basis van o.a. internet + bellen. Wacht niet langer, stap vandaag nog moeiteloos over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar 3-in-1 bij XS4ALL.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Itens? In de regel hebben we het over een drietal opties: Kabel, glasvezel en ADSL. Het zijn de standaard vormen van breedbandinternet. Elk type verbinding heeft belangrijke voordelen en nadelen De capaciteit van de verbindingen varieert best wel. Dat heeft te maken met de manier van aanleggen en de samenstelling van de bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Castenray afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, ontwikkeld van glas. Met glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Om en nabij een derde van de huishoudens beschikt over glasvezel. Internet-bedrijven laten je pakketten bestellen met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Veel providers
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Er is een kabel-installatie te vinden voor heel veel huizen. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Geen snelheidsverlies door TV-kijken
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL werkt via de koperen telefoonlijn. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Goedkoopste optie
 • Hoge keuzevrijheid
 • Snelheid valt vaak tegen
 • TV kijken snoept bandbreedte
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Itens?

Benieuwd naar de beste internetprovider in Itens? Voor welke deal moet ik gaan? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Geholpen door onze tool vind jij onmiddellijk het abonnement aangepast aan jullie gezinssituatie. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Stitswerd.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij naar een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. Denk aan 10 – 20 Megabit. Verhoog je de snelheid? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de opsomming hieronder bekijk jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel 200 Mb/s. Kosten: €47,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel. Kosten: €50.
 • Tele2 internet Light en TV Basis 20 Mb voor ongeveer €35.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 500 Mb Glasvezel. Kosten: €82,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor ongeveer €41,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Met behulp van onze vergelijker ontdek je in een ogenblik het snelste internet in Itens. De eerste stap is het invullen van de postcode. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je treft nu relevante pakketten met de ingevoerde snelheid. À la minute ontdekken welke snelheid mogelijk is in jouw wijk? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste snelheid vind je aan de top van de lijst. In de tabel hieronder signaleer je diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb vanaf ongeveer €60,5.
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb vanaf ongeveer €67,5.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 100 Mb/s voor +/- €55,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb. Prijs: €67,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb vanaf €82,5.

Details: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit is constante snelheid een cruciaal element. Het is hoognodig een model/router up-to-date te houden qua software. De juiste UTP-kabels kunnen niet missen. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (telefoons en device als de BlackBerry Q10 of ook Apple iPad Mini 2017) aan te sluiten via de kabels. Dat is sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en een slecht WiFi bereik? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Wil jij naast een internetaansluiting aanvullende producten als televisie (digitaal) en/of een vaste telefoon? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De onderstaande totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket wordt alles verzorgd door één aanbieder. 1 vast aanspreekpunt, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Zo blijft het ook helder voor jezelf. En natuurlijk is dat erg voordelig. En de oorzaak? Voor de 3-in-1 pakketten geven aanbieders aanzienlijk combinatievoordeel. Bovendien laptops en tablets als forse welkomstbonussen. Een voorbeeld van zo’n actie is de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Itens afsluiten?

Vandaag de dag zijn er tal van alles-in-één-pakketten. Denk aan een pakket met glasvezel internet, extra modules voor je TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, begin gemist), exclusieve kanalen (FOX of X-MO) of grenzeloos bellen binnen de EU. Aan de hand van onze website achterhaal je in luttele minuten welk abonnement voor jou beschikbaar is.

 • XS4ALL Alles-in-1 Compact 40 Mb voor ongeveer €62,5.
 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb vanaf +/- €50.
 • KPN Internet en TV Basis 200 Mb Glasvezel. Prijs: €57,99.
 • NLE Internet + TV 20 Mb / 1 Mb vanaf €39,95.
 • XS4ALL Basic + Televisie 20 Mb vanaf +/- €53,5.

Internet provider Itens vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Itens?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en je nieuwe internet abonnement voor Itens aanvragen is echt zo gepiept. Hoe is dat mogelijk? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, dit heet de overstapservice. Je nieuwe aanbieder zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Geen stress, alles is actief op de afgesproken datum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Providers als Ziggo, T-Mobile, XS4ALL, Telfort zijn actief in deze overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Selecteer de extra diensten en klik door naar een van de aanbiedingen.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De switch naar de nieuwe provider wordt afgehandeld binnen 20 werkdagen.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Itens
100% toekomstbestendig? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Opzienbarend snel en stabiel internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online multiplayer games spelen als BIA Road to Hill 30, terwijl iemand Het Huis Anubis of series als The Muppet Show afspeelt op de Lenovo Xiaoxin TB-8804F tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Laura Pausini afspeelt op de BlackBerry Priv. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, high-speed en zonder vertragingen.

Simpel internet en televisie afsluiten? Vergelijk het totale aanbod in de gemeente Littenseradiel.