Internet Providers Jirnsum Vergelijk alle aanbieders en krijg welkomskortingen tot wel €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Jirnsum van juni 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle internet pakketten en acties van bijvoorbeeld Fiber, Youfone, XS4ALL op een plek. Vergelijk moeiteloos alle providers en ontvang bonussen tot €64. Overstappen is kinderspel. Hoe kan ik vergelijken? Dat is erg gemakkelijk. Vul in het veld hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je signaleert daaropvolgend onmiddellijk de beste internet aanbieders in Jirnsum. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Op basis van extra opties als ‘soort verbinding’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ’televisie’ (speciale zenders als Discovery Science of Extreme Sports, of regionale zenders als Podium.TV), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) achterhaal je jouw “droom” abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra producten als bijvoorbeeld begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken afsluiten. Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Op basis van deze pagina bekijk je bruikbare adviezen die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
À la minute de populaire internet abonnementen Jirnsum vergelijken? Dit gaat razendsnel via de vergelijker. Dat is niet alles! Op de site lees je verdere info en hulp bij het aangaan van een abonnement voor internet. Kies een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Jirnsum vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Jirnsum?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Jirnsum (juni 2024)

De internet postcodecheck is perfect voor gezinnen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een passend internet abonnement. Wellicht een pakket met bellen en TV. In Nederland stop het niet bij de 14 populaire leveranciersElk internet-bedrijf biedt ontzettend veel verschillende contracten. Maar wat is nu een goed abonnement? Misschien heb je ook nog producten nog als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies het type verbinding, gewenste snelheid, abbo-termijn en eventueel provider(s).
 4. Kies extra’s voor je TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of TV-zenders als HBO of Show TV).
 5. Kies ook voor belmogelijkheden zoals Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Selecteer het best matchende (3-in-1) aanbod en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Jirnsum doe je binnen 2 minuten (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Via onze website is dit extra eenvoudig bij o.a. KPN, Tele2, Online.nl, XS4ALL, Telfort, Ziggo. Altijd de beste aanbiedingen van het aanbod van televisie, internet + bellen. Twijfel niet, regel direct de overstap. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over aanbiedingen van Caiway.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Jirnsum? Dan heb je grof gezegd 3 mogelijkheden: Kabel, ADSL en glasvezel. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Elk type verbinding onderscheidt zich op veel fronten. De kwaliteit van de verbinding schommelt erg. Dat heeft te maken met de aanleg en materiaal dat is gebruikt (draad). Weet jij nog niet wat je kiest? Lees dan snel verder! Misschien vind je dit ook relevant: internet pakket in Collendoorn afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne draad, van samengeperst glas. Via glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. We schatten dat 25% van de gezinnen is aangesloten. Leverancierslaten je pakketten bestellen met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Hoge keuzevrijheid
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Kabel is beschikbaar op veel adressen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Los internet afnemen niet mogelijk
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Analoge en digitale kabel-tv signaal
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Lage prijzen
 • Meerdere aanbieders
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Jirnsum?

Sluit jij je aan bij de beste internetprovider in Jirnsum? Wat voor optie past dan bij mij? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Wil jij het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Op basis van de vergelijkingstool vind jij onmiddellijk een scherp contract aangepast aan jullie gezinssituatie. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Striep.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. 25 Mb/s is een prima snelheid. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. In de top 5 tabel bekijk jij voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb Glasvezel voor €42,5.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + TV Start voor ongeveer €47,5.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Light 100 Mb voor +/- €53.
 • KPN Internet en TV Basis 200 Mb Glasvezel voor +/- €57,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor +/- €42,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Met behulp van onze tool achterhaal je probleemloos het snelste internet in Jirnsum. De eerste stap is het invullen van de postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je ziet nu geschikte contracten die de snelheid halen die jij wilt. Gelijk ontdekken hoeveel Megabit gehaald kan worden bij jou in de straat? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De providers met de hoogste internetsnelheid staan bovenin de zoekresultaten. In het volgende overzicht signaleer je diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb vanaf +/- €60,5.
 • NLE Internet 50 Mb/s voor €32,45.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s voor +/- €63.
 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb. Prijs: €57,5.
 • Ziggo Internet Complete 200 Mb. Tarief: €51,5.

Disclaimer: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is constante snelheid een cruciaal element. Het is een must de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Ook goede kabels (UTP) kunnen niet missen. Stel jezelf tot doel om te proberen alles (tablet en telefoons als een BlackBerry Z30 en een Acer Iconia One 8) te connecten via geschikte kabels. Dit presteert beter dan WiFi. Ook regelmatig storing en een teleurstellend WiFi signaal? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Overweeg jij afgezien van een internet abonnement additionele mogelijkheden als interactieve televisie en mogelijk ook bellen met de vaste telefoon? Dan kun je het beste kiezen voor een alles in 1 pakket. Zo’n totaalpakket is goedkoper dan internet, bellen en TV los bestellen. Deze totaalpakketten behoren tot de opties in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, internet en interactieve TV.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één bedrijf. Je hebt één aanspreekpunt, wat betekent: alles op 1 factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Evengoed zijn de tarieven een stuk voordeliger. Wat is de reden? In het geval van 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders hoge bundelkortingen. Daarnaast laptops en tablets als aantrekkelijke welkomstkortingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Jirnsum afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Denk aan een pakket met glasvezel internet, extra’s voor televisie (begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken), speciale zenders (HBO en Euro Star) of grenzeloos bellen binnen de EU. Middels de vergelijker vind jij binnen enkele minuten een passend abonnement voor jouw situatie.

 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb. Kosten: €57,5.
 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb voor ongeveer €48,5.
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 100 Mb. Tarief: €73,99.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 50 Mb vanaf ongeveer €36.
 • XS4ALL Pro + Televisie 500 Mb. Tarief: €81.

Internet provider Jirnsum vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Jirnsum?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Overstappen is het devies! Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Jirnsum aanvragen stelt niets voor. Hoe dat komt? Op landelijk niveau spannen providers samen, we hebben het dan over de overstapservice. Het nieuwe internetbedrijf zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Zo verloopt de overstap probleemloos, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! Partijen zoals Tele2, Telfort, KPN, Ziggo doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en ontdek het actuele aanbod.
 2. Selecteer de extra diensten en kies het gewenste pakket.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Daarna heb je twee weken bedenktijd.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen 20 werkdagen.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in Jirnsum
Wil jij het snelste pakket? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Sensationeel snel en degelijk internet voor de hele familie. Online games spelen als Oddworld Strangers Wrath, terwijl iemand Bloedverwanten of series als My Name Is Earl streamt op zijn of haar Acer Iconia One 10 tablet, en iemand anders weer muziek van 3 Doors Down beluistert op een Sony Xperia X Compact. Je kunt alles doen wat je wilt, vliegensvlug en zonder vertragingen.

Simpel internet en televisie afsluiten? Doorzoek het totale aanbod in de gemeente Leeuwarden.