Internet Providers Joure Vergelijk alle leveranciers en krijg welkomskortingen tot wel €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in Joure van juli 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle abonnementen en kortingsacties van bijvoorbeeld T-Mobile, XS4ALL, Telfort in een vergelijker. Vergelijk zonder problemen alle abonnementen en ontvang kortingen oplopend tot €76. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe pak ik dit aan? Het is eigenlijk zo gepiept. Vul in het formulier hierboven de postcode + het huisnummer in. Je vindt aansluitend acuut passende internet aanbieders in Joure. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Dankzij handige selectievakjes als ‘soort verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ’televisie’ (exclusieve zenders als BBC Entertainment en Baby TV, of regio-zenders zoals TV 6), en ‘bellen’ (onbeperkt Wereld) signaleer je jouw ideale abonnement. Ook kun je premium opties als live pauzeren, begin gemist, vooruitkijken afsluiten. Hulp nodig bij het kiezen? Middels de info op deze pagina tref je nuttige info die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Ogenblikkelijk de internet abonnementen Joure vergelijken? Dat is super eenvoudig middels de internetvergelijker. Maar er is meer. Hier vergaar je extra informatie over overstappen, bestellen en installeren van internet. Kies een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Joure vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Joure?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Joure (juli 2024)

De vergelijker is perfect voor personen die op zoek zijn naar een passend internet abonnement. Niet zelden gaat het om een 3-in-1 pakket met bellen en telefonie. In onze omgeving stop het niet bij de 12 landelijke bedrijven. Elke aanbieder biedt een wirwar aan alles-in-1 mogelijkheden. Maar wat is nu een goed abonnement? En wat te denken van zaken als routers, modems, wifi-versterkers? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies type verbinding, gewenste snelheid, abonnementsduur en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, uitzending gemist of exclusieve zenders als Film1 of Haber Türk TV).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen in de EU, Bellen tegen vast tarief.
 6. Klik op het beste (3-in-1) aanbod en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Joure doe je binnen 2 minuten (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Op basis van de vergelijker stap je moeiteloos over op o.a. KPN, Ziggo, Vodafone, Online.nl, Telfort, Tele2. Altijd alle actuele acties pakketten op basis van o.a. internet + tv. Twijfel niet, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar overstappen naar Youfone.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Joure? Eigenlijk heb je een drietal opties: Kabel, glasvezel en ADSL. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elke “soort” heeft zo zijn voor- en nadelen. De capaciteit van de verbindingen schommelt best wel. Dit is te danken aan de aanleg en materiaal dat is gebruikt (draad). Weet jij nog niet wat je kiest? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Misschien vind je dit ook relevant: internet pakket in Culemborg afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad, van samengeperst glas. Met glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Zo’n 25% van de gezinnen beschikt over glasvezel. Internet-bedrijven hanteren pakketten die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Hoge keuzevrijheid
 • Het snelste internet
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Er is een kabel-installatie te vinden bij heel veel huishoudens. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Niet afhankelijk van afstand wijkcentrale
 • Ziggo biedt kabel landelijk aan

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De afstand tot de wijkcentrale heeft invloed op de snelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Zeer betaalbaar
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Verouderde techniek
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Joure?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Joure? Welk aanbod is voor mij geschikt? Het antwoord is anders voor elke situatie. Ga jij voor het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of wil jij perse de snelste provider? Via de vergelijkingstool zoek jij zonder moeite een scherp contract aangepast aan jullie gezinssituatie. Nu ook online: Internet abonnement Surhuisterveen.

Goedkoopste abonnement

Wil jij vooral een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In de volgende opsomming bekijk jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s. Prijs: €50.
 • T-Mobile Internetten 100 Mb + Bellen Start voor €38,5.
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb. Tarief: €45.
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 200 Mb. Prijs: €77,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf +/- €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Wil jij gewoon het snelste internet? Dankzij onze tool detecteer je à la minute het snelste internet in Joure. Start met het invullen van de postcode. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je treft nu geschikte aanbiedingen die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Direct weten wat de snelste provider is in jouw straat? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste snelheid worden nu bovenaan getoond. In de top 5 tabel detecteer jij een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb voor €51,5.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s vanaf ongeveer €51.
 • Online.nl Alles-in-1 30 Mb/s voor ongeveer €39.
 • XS4ALL Compact + Bellen glasvezel 40 Mb vanaf €45.
 • Ziggo Internet & TV Start 40 Mb. Prijs: €46,5.

Advies: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is een must software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook kwalitatieve UTP kabels kunnen niet missen. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (smartphones en tablets zoals de Huawei P10 of bijv. Samsung Galaxy Tab A) met een kabel te verbinden. Dat is sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en geen krachtig WiFi signaal? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Verlang jij afgezien van internet aanvullende diensten als televisie (digitaal) en eventueel (onbeperkt) vast bellen? Bestel dan een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De bijgaande totaalpakketten zijn zeer populair in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Internet, bellen en digitale TV.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één bedrijf. Je hebt te maken met slechts 1 provider, wat betekent: alles op 1 factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Bovendien is dat erg voordelig. En de oorzaak? Voor de 3-in-1 pakketten geven leveranciers aantrekkelijk combinatie korting. Tevens horen bij deze totaalpakketten interessante welkomstkortingen. Onder andere 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Joure afsluiten?

Vandaag de dag zijn er tal van alles-in-één-pakketten. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extra modules voor je TV (begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken), speciale zenders (Film1 of PCNE) of onbeperkt bellen. Aan de hand van onze zoekmachine achterhaal je snel een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • XS4ALL Compact + Bellen 40 Mb voor ongeveer €45.
 • KPN Internet, TV Basis en Bellen 100 Mb Glasvezel voor €54,99.
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel. Tarief: €52,99.
 • Tele2 Internet Extra en TV Basis 100 Mb voor ongeveer €42.
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb voor ongeveer €68,5.

Internet provider Joure vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Joure?

Een interessante aanbieding gevonden? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Joure aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt. Waarom? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, het gaat dan om de overstapservice. Je nieuwe aanbieder zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Geen stress, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Zo zit je nooit zonder TV of internet. Aanbieders zoals Online.nl, KPN, Tele2, NLE doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Gebruik de filters en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Daarna heb je twee weken bedenktijd.
 5. De overstap wordt in gang gezet in 3 a 4 weken.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Joure
Ga jij voor het hoogst haalbare? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Zeer snel en bestendig internet door de hele woning. Multiplayer spelletjes spelen als Full Spectrum Warrior, terwijl iemand Bloedverwanten of bijv. Weeds afspeelt op de Apple iPad Pro 2018 tablet en weer een ander muziek van The Police beluistert op een HTC 10. Het kan allemaal, flitsend-snel en zonder vertragingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Bekijk het complete aanbod binnen de gemeente De Friese Meren.