Internet Providers Limburg Vergelijk alle leveranciers en ontvang voordeel tot €46


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Limburg van juli 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle pakketten en kortingsacties van aanbieders als Tele2, Caiway, Fiber op een plek. Vergelijk razendsnel alle providers en ontvang kortingen oplopend tot €46. Overstappen is zo gepiept. Hoe dat werkt? Het is zo klaar als een klontje. Vul in het veld hierboven de postcode en het huisnummer in. Je detecteert nadien direct relevante internet aanbieders in Limburg. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Op basis van handige selectievakjes als ‘verbindingstype’ (Kabel, Glasvezel of ADSL), ’televisie’ (premium kanalen als VH1 of NostalgieNet, of regio-zenders zoals TV Limburg), en ’telefonie’ (gratis nummerbehoud) detecteer je het perfecte abonnement. Bovendien kun je extra producten als bijvoorbeeld live pauzeren, vooruitkijken, extra zenderpakketten afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Met behulp van deze pagina lees je nuttige tips die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de internet abonnementen Limburg vergelijken? Eigenlijk stelt dit niets meer voor via de vergelijker. Echter, dat is nog niet alles. Op deze pagina bekijk je extra informatie over het afsluiten van een internet abonnement. Kies een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Limburg vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Limburg?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Limburg (juli 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is een uitkomst voor personen die willen overstappen naar een passend internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In Holland werken inmiddels ruim 15 serieuze aanbieders. Elke aanbieder heeft een breed assortiment contracten. Hoe vind je nu een abonnement dat bij mijn wensen past? Wellicht heb je nog behoefte aan extra modems, routers, data-kabels? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies het type verbinding, up- en download speed, abonnementsduur en klik op de gewenste provider.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken of premium kanalen als PTV Prime of Zee Cinema).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen in de EU, Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief.
 6. Selecteer het meest relevante pakket en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Limburg is kinderspel (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Middels onze tool is dit extra eenvoudig bij o.a. Tele2, KPN, Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl. Bekijk de voordeligste deals voor pakketten op basis van o.a. televisie, bellen & internet. Dit is het moment: overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar alles-in-1 van Telfort.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Limburg? Globaal onderscheiden we een drietal opties: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Elk type verbinding heeft zo zijn voor- en nadelen. De capaciteit van de verbindingen veranderd enorm. Dit vindt zijn oorsprong bij het aanleggen van de netwerken en materiaal dat is gebruikt (draad). Heb je nog niet kunnen kiezen? Onderstaand tref je een korte uitleg. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Schildwolde afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, van glas. Met glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. We schatten dat een derde van de gezinnen beschikt over glasvezel. Internet-services stunten met abonnementen met 500 – 750 Mb/s.

 • Vrije keuze voor provider
 • Toekomstbestendig
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar in de meeste woningen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Verplicht televisie abonnement
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Een stabiel TV-signaal tijdens het internetten-
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De afstand tot de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Bij ADSL kun je reken op 50 Mb en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Goedkoopste optie
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Limburg?

Benieuwd naar de beste internetprovider in Limburg? Maar wat is nu de beste? Dit is per geval geheel verschillend. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Via de postcodecheck zoek jij à la minute een scherp contract die past bij jouw wensen. Start nu ook met Internet abonnement Ingen.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Kies een lage downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In de opsomming hieronder signaleer jij zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Internet Snel en vast bellen 50 Mb/s vanaf €37,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel voor €50.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Basis 100 Mb voor €55.
 • KPN Internet glasvezel 40 Mbps vanaf ongeveer €39.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Kosten: €41,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Op basis van onze vergelijker detecteer je onmiddellijk het snelste internet in Limburg. Begin met het invullen van jouw postcode. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je achterhaalt nu de beste abonnementen die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Meteen weten wat het snelste abonnement is in jouw straat? Kies dan rechtsboven voor “Snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. In onderstaande tabel bekijk je de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb voor +/- €74,5.
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb. Prijs: €60.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 100 Mb/s. Kosten: €55,5.
 • XS4ALL Internet Plus 160 Mb voor +/- €55.
 • Ziggo Alles-in-1 Start 40 Mb. Tarief: €47,5.

Tip: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is vereist een model/router up-to-date te houden qua software. Ook kwalitatieve UTP kabels raden we aan. Probeer zoveel mogelijk apparaten (smartphones en tablets zoals de Motorola Moto G5S en bijv. Microsoft Surface Pro) te connecten via geschikte kabels. Dat is sneller dan WiFi. Last van storingen of maar een beperkt WiFi bereik? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Verlang jij afgezien van internet ook extra diensten als digitale TV en optioneel vaste telefonie? Het meest aantrekkelijk is dan een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De onderstaande totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Limburg:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

Bij een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één aanbieder. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en ontvangt elke maand 1 factuur. Je hebt 100% overzicht. En natuurlijk is het veel voordeliger. Wat is de reden? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten stunten leveranciers met aanzienlijk combinatievoordeel. Tevens horen bij deze totaalpakketten enorme welkomstbonussen. Dit kan bijvoorbeeld zijn 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Limburg afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Een extra snelle internetverbinding, extra modules voor je TV (vooruitkijken, begin gemist, online tv kijken), extra tv-zenders (PTV Prime en Planet Turk) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Door onze onze tool bekijk jij gemakkelijk wat voor abonnement we jou adviseren.

 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 100 Mb Glasvezel voor ongeveer €74,99.
 • NLE Internet + Bellen 20 Mb / 1 Mb. Kosten: €32,45.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s vanaf €63.
 • XS4ALL Smart + Bellen glasvezel 80 Mb. Kosten: €50.
 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb voor +/- €51,5.

Internet provider Limburg vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Limburg?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor Limburg aanvragen stelt niets voor. Hoe dat komt? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, het gaat dan om de overstapservice. Je nieuwe aanbieder draagt hier zorg voor. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Maak je niet druk, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. O.a. T-Mobile, Online.nl, Tele2, XS4ALL zijn actief in deze overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Geef jouw wensen door en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De overstap wordt geregeld binnen 3 – 4 weken.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in Limburg
Ga jij voor het hoogst haalbare? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verwonderlijk snel en stabiel internet door de hele woning. Online spelletjes spelen als No More Room in Hell, terwijl iemand Noord Zuid of bijv. Arrested Development streamt op zijn of haar Microsoft Surface Pro 3 tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Simple Minds afspeelt op de Apple iPhone 7 Plus. Het kan allemaal, snel en geen beperkingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Bekijk het complete aanbod binnen de gemeente Limburg.