Internet Providers Lisse Vergelijk leveranciers en krijg cashbacks tot €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Benieuwd naar de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Lisse van april 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle pakketten en aanbiedingen van providers als Youfone, Fiber, XS4ALL op een plek. Vergelijk razendsnel alle providers en ontvang korting tot wel €70. Overstappen is zo gepiept. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Eigenlijk stelt het niets voor. Voer in de tool hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je treft nadien in een ogenblik geschikte internet aanbieders in Lisse. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Middels bruikbare filters als bijvoorbeeld ’type verbinding’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ’televisie’ (betaalde zenders als VH1 en/of MTV Rocks, of streek kanalen als DTV), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen NL) stap je direct over naar jouw “droom” abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra services als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, online tv kijken afsluiten. Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Via deze webpagina bekijk je nuttige tips & tricks die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Gelijk de meeste internet abonnementen Lisse vergelijken? Dit is verrassend eenvoudig op basis van onze postcode-check. Maar er is meer. Hier doorzoek jij meer info betreffende overstappen, bestellen en installeren van internet. Selecteer een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Lisse vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Lisse?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Lisse (april 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is perfect voor mensen die aan het oriënteren zijn naar een voordelig of snel internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. Binnen NL stop het niet bij de 14 populaire leveranciersElk internet-bedrijf biedt ontzettend veel verschillende contracten. Hoe stap je over naar een abonnement dat bij mijn wensen past? Heb je ook nog zaken nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies het type verbinding, download snelheid, termijnen geef als optie een leverancier op.
 4. Klik op extra services voor televisie (begin gemist, vooruitkijken, online tv kijken of speciale zenders als HBO of A-TiVi).
 5. Selecteer opties voor bellen als Onbeperkt bellen wereldwijd, Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Kies nu het meest relevante internetabonnement en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Lisse stelt eigenlijk niets voor (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Via onze zoekmachine is dit mogelijk bij Tele2, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, KPN. Bekijk de voordeligste deals voor bundels met daarin internet, tv en bellen. Laat deze kans niet lopen, stap direct online over. Dankzij de overstapservice razendsnel geregeld. Bezoek direct NLE snelle verbinding.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Lisse? Eigenlijk heb je drie verbindingstypes: Kabel, ADSL en glasvezel. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Elk type beschikt over zijn eigen kenmerken. De stabiliteit van de internetverbinding wisselt erg. Dat komt door de aanleg van het netwerk, en het materiaal van de bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Hieronder vind je een samenvatting. Mensen zochten ook naar: internet pakket in Eibergen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, samengesteld uit speciaal glas. Op glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Geschat wordt dat 3 op de 10 van de huishoudens aangesloten is. Leveranciersstunten met abonnementen die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Vrije keuze voor provider
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Constante kwaliteit

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Het kabel-netwerk is inzetbaar op veel adressen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Los internet afnemen niet mogelijk
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Geen snelheidsverlies door TV-kijken
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De afstand tot de wijkcentrale bepaalt hoe snel/langzaam het internet is. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en op VDSL kun je tot max 100mb gaan.

 • Goedkoop
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Lisse?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Lisse? Wat voor optie past dan bij mij? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Met behulp van de vergelijkingstool vind jij onmiddellijk de provider aangepast aan jullie gezinssituatie. Nu ook online: Internet abonnement Vorden.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. Denk aan 10 – 20 Megabit. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan gaan de prijzen flink omhoog. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In onderstaande tabel vind jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 50Mb voor ongeveer €45.
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + TV Start vanaf +/- €65.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Light 100 Mb. Kosten: €53.
 • KPN Internet 100 Mbps vanaf €43,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb. Kosten: €42,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Dankzij onze zoekmachine achterhaal je eenvoudig het snelste internet in Lisse. De eerste stap is het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je achterhaalt nu verkrijgbare aanbiedingen met de ingevoerde snelheid. Gelijk te weten komen welke snelheid mogelijk is in jouw postcodegebied? Selecteer dan de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste internetsnelheid tref je nu als eerste. In onze top 5 detecteer jij voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Internet Glasvezel 150 Mb. Tarief: €39,95.
 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s. Tarief: €39,95.
 • Online.nl Internet + Bellen 100 Mb/s voor ongeveer €34,5.
 • XS4ALL Internet Compact glasvezel 40 Mb. Kosten: €40.
 • Ziggo Internet & TV Start 40 Mb. Tarief: €46,5.

Disclaimer: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit is constante snelheid een cruciaal element. Het is een must de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Geschikte kabels voor UTP zijn erg belangrijk. Stel jezelf tot doel om te proberen alles (laptops en tables als LG G3S of ook Samsung Galaxy Tab S3) via een internetkabel te connecten. Vaak stabieler dan WiFi. Problemen met de router of een slecht WiFi bereik? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Verlang jij naast internet additieve diensten als digitale TV en mogelijk ook vaste telefonie? Stap dan over naar een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan alles apart afsluiten De volgende totaalpakketten behoren tot de opties in Zuid-Holland:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Internet, digitale TV en vast bellen.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één organisatie. Je hebt één aanspreekpunt, en elke maand één factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Daarbij is het veel voordeliger. Wat is de reden? Bij 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met scherpe kortingingen (combi-voordeel). En natuurlijk horen bij deze totaalpakketten forse welkomstkortingen. Denk aan de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Lisse afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), add-ons voor digitale televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten), betaalde zenders (Fox Sports en Dusk!) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Middels de vergelijker bekijk jij vandaag een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • T-Mobile Internetten 100 Mb + TV Start. Kosten: €51.
 • KPN Internet en TV 80 Mb vanaf +/- €59.
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb vanaf ongeveer €60.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 50 Mb/s vanaf ongeveer €50,5.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start voor €35.

Internet provider Lisse vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Lisse?

Ook een goede aanbieding gespot? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor Lisse aanvragen is vandaag de dag verrassend eenvoudig. Hoe zit dit? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, het gaat dan om de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider helpt je bij alle benodigde stappen. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Zo verloopt de overstap probleemloos, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Onder andere XS4ALL, KPN, NLE, T-Mobile zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Verfijn je keuze en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt geregeld binnen 20 werkdagen.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in Lisse
100% toekomstbestendig? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onthutsend snel en standvastig internet voor het hele gezin. Multiplayer spelletjes spelen als Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn, terwijl iemand Gooische vrouwen en een serie zoals Wild75 bekijkt op zijn/haar Microsoft Surface Pro 2 tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Zedd & Foxes beluistert op een LG G3S. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, rapen zonder vertragingen.

Snel internet en televisie afsluiten? Check het volledige aanbod in jullie gemeente Lisse.