Internet Providers Monster Vergelijk alle pakketten en krijg kortingen tot €49


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Benieuwd naar de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in Monster van mei 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle pakketten en welkomstbonussen van aanbieders als Tele2, Youfone, T-Mobile bij elkaar. Vergelijk probleemloos alle contracten en krijg kortingen tot €95. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe pak ik dit aan? Het is een fluitje van een cent. Voer in de tool hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je ziet daaropvolgend direct de beschikbare internet aanbieders in Monster. Je kunt ook meteen pakketten inclusief TV + bellen vergelijken. Geholpen door bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘soort verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ’televisie’ (extra zenders als VH1 Classic en/of RTL Lounge, of regio-zenders zoals Boschtion), en ’telefonie’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) detecteer je jouw ideale abonnement. Bovendien kun je extraatjes zoals uitzending gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Via internetprijzenvergelijken.nl tref je praktische info die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Meteen de internet abonnementen Monster vergelijken? Dit gaat moeiteloos met behulp van de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar hier beperken we ons niet tot. Op deze website vergaar je verdere info en hulp bij het aangaan van een abonnement voor internet. Kies een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Monster vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Monster?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Monster (mei 2024)

De vergelijker is een uitkomst voor gezinnen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een passend internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In ons land stop het niet bij de 15 serieuze aanbieders. Elke aanbieder biedt ontzettend veel verschillende 3-in-1 opties. Hoe vind je nu een pakket dat geknipt is voor mij? Wil jij bijv. nog extra’s als wifi-versterkers, routers, modems? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies verbindingstype download snelheid, abbo-termijn en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Klik op extra services voor televisie (tv programma’s opnemen, online tv kijken, extra zenderpakketten of premium kanalen als Fox Sports of ATV Avrupa).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Klik op het meest relevante pakket en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Monster gaat razendsnel (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Op basis van onze tool is dit extra eenvoudig bij o.a. KPN, Vodafone, Tele2, Ziggo, Telfort, Online.nl. Vind de scherpste prijzen voor abonnementen bestaande uit tv en internet. Twijfel niet, stap vandaag nog over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar internet van Ziggo.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Monster? Eigenlijk heb je drie verbindingstypes: Kabel, glasvezel en ADSL. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Ieder type heeft voordelen en nadelen. De capaciteit van de verbindingen wisselt erg. Dit is te danken aan de aanleg van het netwerk, en het materiaal van de bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Onderstaand tref je een korte uitleg. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Glimmen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, ontwikkeld van glas. Door glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Bij benadering: 3 op de 10 van de gezinnen aangesloten is. Leveranciersbieden al pakketten die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Veel aanbieders
 • Het snelste internet
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Het kabel-netwerk is inzetbaar in de meeste woningen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo biedt kabel landelijk aan

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De locatie van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Zeer betaalbaar
 • Meerdere aanbieders
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Monster?

Sluit jij je aan bij de beste internetprovider in Monster? Welke moet ik dan kiezen? Dit is per geval geheel verschillend. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of wil jij perse de snelste provider? Geholpen door de postcodecheck signaleer jij in een ogenblik de provider passend bij jullie behoefte. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Willemsoord.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Beperk de downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Sleep je het balkje naar rechts? Dan gaan de prijzen flink omhoog. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. Hierna detecteer je bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s. Kosten: €52,5.
 • T-Mobile Internet + Bellen 20 Mb voor €29,5.
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb. Tarief: €30.
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb voor ongeveer €64,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb vanaf ongeveer €41,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Via de postcodecheck tref je ogenblikkelijk het snelste internet in Monster. De eerste stap is het invullen van de postcode. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je checkt nu geschikte providers die de snelheid halen die jij wilt. À la minute ontdekken wat de snelste provider is in jouw straat? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste snelheid vind je bovenin de lijst. In de tabel hieronder ontdek jij actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb. Prijs: €51,5.
 • NLE Alles-in-1 50 Mb/s vanaf ongeveer €39,95.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 100 Mb/s. Prijs: €55,5.
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb vanaf €68,5.
 • Ziggo Internet Max 400 Mb vanaf ongeveer €60,45.

Advies: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is een must de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Ook sterke UTP kabels zijn aan te raden. Het is de kunst om alle producten (PC’s, Tablets & telefoons als Apple iPhone 8 Plus en bijv. Lenovo MIIX 320-10ICR) te connecten via geschikte kabels. Doorgaans sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en maar een beperkt WiFi bereik? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Blief jij behalve internet aanvullende mogelijkheden als interactieve TV en/of vast bellen? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De bijgaande totaalpakketten zijn zeer populair in Zuid-Holland:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Internet, bellen en digitale TV.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één maatschappij. Je hebt één aanspreekpunt, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Tevens zijn de prijzen voordeliger. De uitleg hiervan? Als je een 3-in-1 pakket bestelt, dan bieden aanbieders hoge bundelkortingen. Tevens krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig forse welkomstbonussen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Monster afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), add-ons voor digitale televisie (live pauzeren, begin gemist, vooruitkijken), premium kanalen (HBO of Private Spice) of gratis wereldwijd bellen. Door onze onze tool check je snel een passend abonnement voor jouw situatie.

 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb vanaf +/- €57,5.
 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb voor €60,5.
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 200 Mb voor ongeveer €77,99.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb vanaf ongeveer €43,5.
 • XS4ALL Basic + Bellen 20 Mb. Prijs: €41.

Internet provider Monster vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Monster?

Een interessante aanbieding gevonden? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor Monster aanvragen is gemakkelijker dan ooit. Hoe dat komt? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, het gaat dan om de overstapservice. Het nieuwe internetbedrijf zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Jij hoeft je nergens druk om te maken, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. O.a. Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Telfort doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en ontdek het actuele aanbod.
 2. Verfijn je keuze en klik door naar een van de aanbiedingen.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt in gang gezet in 3 a 4 weken.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Monster
Klaar zijn voor de toekomst? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Sensationeel snel en stabiel internet door de hele woning. Online spelletjes spelen als Heroes of Might and Magic 3, wanneer iemand anders weer ‘t Schaep Ahoy en bijvoorbeeld Girls streamt op zijn of haar Huawei MediaPad T1 tablet, en een derde persoon muziek van Cranberries afspeelt op de Samsung Galaxy S9. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, vliegensvlug en geen storingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Ontdek het totale aanbod in de gemeente Westland.