Internet Providers Nieuwegein Vergelijk alle abonnementen en maak aanspraak op voordeel tot €47


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Nieuwegein van juni 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle internet pakketten en welkomstbonussen van bijvoorbeeld NLE, Online.nl, Ziggo in een vergelijker. Vergelijk moeiteloos alle providers krijg welkomstkortingen tot wel €56. Overstappen is een eitje. Hoe kan ik vergelijken? Het stelt praktisch niets voor. Voer in de tool hierboven de postcode + het huisnummer in. Je signaleert daarop direct de beste internet aanbieders in Nieuwegein. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Op basis van handige selectievakjes als ‘verbindingstype’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ‘TV’ (premium kanalen als Food Network en France 2, of regionale zenders als RTV Oost), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) stap je direct over naar het perfecte abonnement. Als extra kun je premium opties als vooruitkijken, live pauzeren, begin gemist afsluiten. Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Via deze website detecteer je nuttige adviezen die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de internet abonnementen Nieuwegein vergelijken? Dit is zo eenvoudig via de internetvergelijker. Dat is niet alles! Op deze website bekijk je meer info betreffende overstappen, bestellen en installeren van internet. Selecteer een van de veelgestelde vragen hieronder.

 1. Internet providers in Nieuwegein vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Nieuwegein?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Nieuwegein (juni 2024)

De internet postcodecheck is ideaal voor personen die aan het oriënteren zijn naar een voordelig of snel internet abonnement. Niet zelden gaat het om een 3-in-1 pakket met bellen en telefonie. In onze omgeving vind je meer dan 10 grote providers. Elke provider heeft de wereld aan bundels. Echter, wat is een abonnement dat bij mijn wensen past? En heb je nog extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Kies type verbinding, up- en download speed, termijnen geef als optie een leverancier op.
 4. Klik op extra services voor televisie (begin gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of speciale zenders als FOX of Haber Türk TV).
 5. Kies ook voor belmogelijkheden zoals Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen in NL, Bellen tegen vast tarief.
 6. Kies nu het best matchende pakket en stap online over.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Nieuwegein doe je binnen 2 minuten (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Geholpen door onze website is dit snel geregeld bij bijv. Tele2, KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Online.nl. Vind de scherpste prijzen voor abonnementen bestaande uit internet + bellen. Dit is het moment: stap vandaag nog over. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over glasvezel abonnement Online.nl.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Nieuwegein? Globaal onderscheiden we drie verbindingstypes: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Elk type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De betrouwbaarheid van het netwerk verschilt aanzienlijk. Dit vindt zijn oorsprong bij het aanleggen van de netwerken en de samenstelling van de bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Hieronder vind je een samenvatting. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Halfweg afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, samengesteld uit speciaal glas. Op glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Grofweg 3 op de 10 van de woningen is aangesloten. Aanbieders verkopen tegenwoordig deals met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Veel aanbieders
 • Razendsnelle verbinding
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar bij heel veel huishoudens. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Beperkt aantal aanbieders
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Niet afhankelijk van afstand wijkcentrale
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De afstand tot de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Goedkoop
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Kan zeer traag zijn
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Nieuwegein?

Overstappen naar de beste internetprovider in Nieuwegein? Wat voor optie past dan bij mij? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of kies jij blind voor de snelste provider? Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je gemakkelijk het abonnement passend bij jullie behoefte. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Zalk.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Selecteer een wat lagere downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Verhoog je de snelheid? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Maak nu gebruik van de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de volgende opsomming check je een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb vanaf €47,5.
 • T-Mobile Internet 500 Mb vanaf +/- €50.
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb voor €30.
 • KPN Internet en TV 4K. Kosten: €69.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Dankzij onze website bekijk je meteen het snelste internet in Nieuwegein. Vul altijd eerst je locatie in. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je achterhaalt nu passende providers die de snelheid halen die jij wilt. Ogenblikkelijk ontdekken hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw woning? Kies dan rechtsboven voor “Snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste internetsnelheid vind je nu bovenaan. In de lijst hierna zoek je actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb. Tarief: €72,5.
 • NLE Internet 500 Mb/s. Kosten: €60.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 200 Mb/s. Kosten: €63.
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb voor €68,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb. Prijs: €82,5.

Belangrijk: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is hoognodig je modem/router te voorzien van actuele software. Ook sterke UTP kabels raden we aan. Probeer zoveel mogelijk apparaten (telefoons en device als de Motorola Moto G5 Plus of een Samsung Galaxy Tab E) te connecten via geschikte kabels. Dit presteert beter dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een teleurstellend WiFi signaal? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Overweeg jij behalve internet additionele opties als televisie (interactief) en optioneel een vaste telefoon? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan losse diensten afnemen. De onderstaande totaalpakketten zijn hierbij ’t populairst in Utrecht:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Bij een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één organisatie. Je hebt één aanspreekpunt, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Evengoed valt dit vaak voordeliger uit. En de oorzaak? In het geval van 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met scherpe kortingingen (combi-voordeel). Daarnaast laptops en tablets als hoge welkomstbonussen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Nieuwegein afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Denk aan een pakket met glasvezel internet, extra modules voor je TV (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, uitzending gemist), betaalde zenders (Fox Sports en TeVeSur) of grenzeloos bellen binnen de EU. Aan de hand van het postcodescript check je direct een passend abonnement voor jouw situatie.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb voor +/- €72,5.
 • Tele2 Internet Basis en TV Basis 60 Mb voor +/- €40.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb vanaf ongeveer €67,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel vanaf €50.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 100 Mb vanaf €54,99.

Internet provider Nieuwegein vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Nieuwegein?

Heb je een keuze uit de aanbiedingen gemaakt? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Nieuwegein aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt. Hoe zit dit? Providers en de overheid werken steeds beter samen, dit heet de overstapservice. De nieuwe provider draagt hier zorg voor. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. O.a. Telfort, T-Mobile, NLE, Tele2 doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en check de abonnementen.
 2. Gebruik de filters en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Daarna heb je twee weken bedenktijd.
 5. De overstap wordt geregeld binnen 3 – 4 weken.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in Nieuwegein
Klaar zijn voor de toekomst? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Ongekend snel en standvastig internet door de hele woning. Multiplayer games spelen als Oddworld Strangers Wrath, op het moment dat iemand anders Malaika en bijvoorbeeld Monty Python’s Flying Circus afspeelt op de Asus Memo Pad 10 tablet, en een 3e gezinslid een nummer van John Denver opzet op zijn/haar Sony Xperia XZ. De mogelijkheden zijn grenzeloos, flitsend-snel en geen beperkingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Vergelijk het complete aanbod binnen de gemeente Nieuwegein.