Internet Providers Nijmegen Vergelijk aanbieders en krijg welkomskortingen tot wel €45


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Benieuwd naar de goedkoopste, snelste of beste internetprovider in Nijmegen van juli 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle internet pakketten en aanbiedingen van bijvoorbeeld NLE, Ziggo, Caiway bij elkaar. Vergelijk zonder problemen alle aanbieders en ontvang kortingen oplopend tot €59. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Het stelt praktisch niets voor. Voer in de tool hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je ziet hierna in een ogenblik passende internet aanbieders in Nijmegen. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Geholpen door extra opties als ’type verbinding’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ‘TV’ (exclusieve zenders als Nick Toons of MTV Hits, of regionale zenders als DTV), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) stap je direct over naar jouw “droom” abonnement. Daarnaast kun je extra services als uitzending gemist, online tv kijken, live pauzeren afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Op basis van deze website detecteer je relevante tips die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de erkende internet abonnementen Nijmegen vergelijken? Dat is super eenvoudig aan de hand van de internetvergelijker. Dat is niet alles! Hier vergaar je verdere info en hulp bij het afsluiten van een internet abonnement. Selecteer een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Nijmegen vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Nijmegen?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Nijmegen (juli 2024)

De internet postcodecheck is ideaal voor mensen die aan het oriënteren zijn naar het ideale internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In onze omgeving stop het niet bij de 15 serieuze aanbieders. Elk internet-bedrijf biedt ontzettend veel verschillende bundels. Hoe stap je over naar een goede abonnementsvorm? Wellicht heb je nog behoefte aan extra modems, data-kabels, wifi-versterkers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, aantal MB’s, abbo-termijn en klik op de gewenste provider.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (begin gemist, uitzending gemist, online tv kijken of exclusieve zenders als HBO en ATV Avrupa).
 5. Selecteer opties voor bellen als Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Klik op het best matchende abonnement en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Nijmegen stelt eigenlijk niets voor (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Via onze tool stap je moeiteloos over op o.a. KPN, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Telfort. Altijd de laagste prijzen van bundels met daarin internet, bellen en tv. Treuzel niet, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over snelle verbinding Online.nl.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Nijmegen? Dan heb je grof gezegd 3 mogelijkheden: glasvezel, ADSL en kabel. Het zijn de standaard vormen van breedbandinternet. Ieder type heeft minpunten en pluspunten. De kwaliteit van de verbinding veranderd enorm. Dat heeft te maken met de manier van aanleggen en het type bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Hee afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, van samengeperst glas. Door glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Bij benadering: 30% van de huishoudens beschikt over glasvezel. Leveranciershanteren pakketten die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Hoge keuzevrijheid
 • Toekomstbestendig
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Het kabel-netwerk is inzetbaar voor heel veel huizen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL werkt via de koperen telefoonlijn. De ligging van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Bij ADSL kun je reken op 50 Mb en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Zeer betaalbaar
 • Meerdere aanbieders
 • Kan zeer traag zijn
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Nijmegen?

Zoek jij naar de beste internetprovider in Nijmegen? Maar wat is nu de beste? Dit is per geval geheel verschillend. Ga jij voor het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of wil jij perse de snelste provider? Via onze tool achterhaal je binnen no-time de provider die past bij jouw wensen. Start nu ook met Internet abonnement Zuid-Beijerland.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Beperk de downloadsnelheid. Denk aan 10 – 20 Megabit. Verhoog je de snelheid? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. Hieronder signaleer jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb. Prijs: €47,5.
 • T-Mobile Internetten 100 Mb + TV Start vanaf ongeveer €51.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Basis 100 Mb voor ongeveer €55.
 • KPN Internet en TV 100 Mb vanaf +/- €63,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor +/- €41,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Aan de hand van onze tool bekijk je ogenblikkelijk het snelste internet in Nijmegen. Vul altijd eerst je locatie in. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je vindt nu verkrijgbare providers met de bewuste snelheid. Onmiddellijk zien wat het snelste abonnement is in jouw wijk? Kies dan rechtsboven voor “Snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid staan bovenin de zoekresultaten. In de volgende opsomming zoek je voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb vanaf €60,5.
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb voor €60.
 • Online.nl Internet + Bellen 50 Mb/s. Tarief: €32,5.
 • XS4ALL Internet Pro 500 Mb voor +/- €63,5.
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb vanaf €61,5.

Details: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen is constante snelheid een cruciaal element. Het is nodig je modem/router te voorzien van actuele software. Ook sterke UTP kabels raden we aan. Je moet altijd proberen geschikte spullen (telefoons en device als de BQ Aquaris M5 en ook Acer Iconia One 8) via een internetkabel te connecten. Vaak stabieler dan WiFi. Ervaar je storingen of een teleurstellend WiFi signaal? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Overweeg jij afgezien van internet additionele mogelijkheden als interactieve TV en wellicht vaste telefonie? Ga dan voor het gemak van een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan alles apart afsluiten De totaalpakketten hieronder zijn hierbij ’t populairst in Gelderland:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Digitale televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één provider. Je hebt 1 contactpersoon, en ontvangt elke maand 1 factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Daarnaast zijn de prijzen voordeliger. Hoe dat komt? Voor de 3-in-1 pakketten geven leveranciers scherpe kortingingen (combi-voordeel). Tevens zien we bij deze totaalpakketten vaak aantrekkelijke welkomstkortingen. Onder andere 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Nijmegen afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Bijvoorbeeld met extra snel internet, add-ons voor digitale televisie (tv programma’s opnemen, live pauzeren, uitzending gemist), extra tv-zenders (PTV Prime en Haber Türk TV) of eindeloos bellen in Nederland. Via onze zoekmachine achterhaal je snel wat voor abonnement we jou adviseren.

 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel voor ongeveer €52,99.
 • XS4ALL Basic + Televisie 20 Mb vanaf €53,5.
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start. Prijs: €52,5.
 • Telfort Internet Snel en vast bellen 50 Mb/s. Prijs: €37,5.
 • NLE Glasvezel Alles-in-1 500 Mb/s vanaf ongeveer €67,5.

Internet provider Nijmegen vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Nijmegen?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Nijmegen aanvragen is daadwerkelijk kinderspel. Hoe dat komt? Op landelijk niveau spannen providers samen, het gaat dan om de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier helpt je bij alle benodigde stappen. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! Partijen zoals T-Mobile, XS4ALL, KPN, Online.nl zijn actief in deze overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en check de abonnementen.
 2. Gebruik de filters en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. Je ontvangt een bevestiging. Na het afsluiten kan je binnen 2 weken annuleren.
 5. De overstap wordt in gang gezet in 3 a 4 weken.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Nijmegen
Wil jij het snelste pakket? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Merkwaardig snel en bestendig internet door de hele woning. Multiplayer games spelen als Alliance of Valiant Arms, op hetzelfde moment dat een ander Tessa of Star Trek afspeelt op de Apple iPad Pro 2018 tablet en weer een ander muziek van The Calling beluistert op een BlackBerry Z10. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, high-speed en zonder dat het stoort.

Wil jij ook internet + televisie afsluiten? Check het volledige aanbod in jullie gemeente Nijmegen.