Internet Providers Oranje Vergelijk aanbieders en ontvang bonussen tot €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in Oranje van mei 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle pakketten en kortingsacties van aanbieders als Ziggo, Fiber, T-Mobile in een handig overzicht. Vergelijk eenvoudig alle aanbieders en profiteer van welkomstbonussen tot €46. Overstappen is een eitje. Hoe dat moet? Het is eigenlijk zo gepiept. Vul in het veld hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je detecteert daaropvolgend onmiddellijk de beschikbare internet aanbieders in Oranje. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Geholpen door handige selectievakjes als ‘soort verbinding’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ’televisie’ (premium kanalen als CI (Crime Investigation) of Slam!TV, of regio-zenders zoals AT5), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen NL) stap je over naar jouw “droom” abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra diensten zoals on demand films kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Geholpen door deze webpagina bekijk je bruikbare tips die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Direct de erkende internet abonnementen Oranje vergelijken? Dit gaat razendsnel aan de hand van de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Dat is niet alles! Hier vind jij extra informatie over het afsluiten van een internet abonnement. Klik op een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Oranje vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Oranje?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Oranje (mei 2024)

Deze pagina is een uitkomst voor consumenten die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een internet abonnement dat past bij de wensen. Eventueel met televisie en/of bellen. In ons land hebben we ruim 15 serieuze aanbieders. Elk internet-bedrijf hanteert diverse contracten. Hoe stap je over naar een abonnement dat bij mijn wensen past? En wat te denken van zaken als data-kabels, routers, modems? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, aantal MB’s, termijnen eventueel provider(s).
 4. Klik op extra services voor televisie (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of TV-zenders als Fox Sports of X-MO).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen wereldwijd, Bellen tegen vast tarief.
 6. Kies dan het best matchende (3-in-1) aanbod en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Oranje is werkelijk een eitje (zie het stappenplan hiernaast). Dankzij de vergelijker kun je dit doen bij o.a. Tele2, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Telfort, KPN. Altijd de beste aanbiedingen van het aanbod van televisie, internet + bellen. Treuzel niet, stap vandaag nog over. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu overstapservice T-Mobile.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Oranje? Globaal onderscheiden we een drietal opties: glasvezel, kabel en ADSL. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Ieder type heeft voordelen en nadelen. De kwaliteit van de verbinding fluctueert erg. Dat heeft te maken met de aanleg en de samenstelling van de bedrading. Weet jij nog niet wat je kiest? Dan kan dit jou zeker helpen! Ook interessant: internet pakket in Hooge Mierde afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, van samengeperst glas. Op glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Ongeveer 30% van de huishoudens beschikt over glasvezel. Leveranciersstunten met abonnementen met 500 – 750 Mb/s.

 • Vrije keuze voor provider
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Internet kan ook op de (coax) kabel (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Het kabel-netwerk is inzetbaar in de meeste woningen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De afstand tot wijkcentrale / straatkast beïnvloedt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en op VDSL kun je tot max 100mb gaan.

 • Goedkoop
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Verouderde techniek
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Oranje?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Oranje? Voor welke deal moet ik gaan? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of juist de snelste provider? Geholpen door onze zoekmachine bekijk jij binnen no-time de beste aanbieding passend bij jullie behoefte. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Ankeveen.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Beperk de downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Maak nu gebruik van de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In de lijst hierna vind jij snel welke voordelige pakketten er nu beschikbaar zijn.

 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb DSL vanaf +/- €42,5.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start voor +/- €35.
 • Tele2 Internet Light en Bellen 20 Mb voor €27.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 500 Mb Glasvezel vanaf +/- €62,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor ongeveer €41,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Wil jij gewoon het snelste internet? Via het postcodescript detecteer je ogenblikkelijk het snelste internet in Oranje. Vul altijd eerst je locatie in. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je treft nu verkrijgbare aanbiedingen met de gekozen snelheid. Onmiddellijk achterhalen welke snelheid mogelijk is in jouw woning? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De providers met de hoogste internetsnelheid vind je bovenin de lijst. In het volgende overzicht detecteer jij diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb vanaf +/- €48,5.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 10 Mb voor ongeveer €32,45.
 • Online.nl Internet 20 Mb vanaf €27,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb. Prijs: €67,5.
 • Ziggo Internet Max 400 Mb vanaf ongeveer €60,45.

Disclaimer: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is hoognodig actuele software voor de modem/router te hebben. De juiste UTP-kabels mogen niet ontbreken. Stel jezelf tot doel om te proberen alles (tablet en telefoons als een Apple iPhone 8 en een Archos 133 Oxygen) aan te sluiten via de kabels. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en maar een beperkt WiFi bereik? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Wens jij afgezien van internet aanvullende opties als interactieve TV en/of (onbeperkt) vast bellen? Ga dan voor het gemak van een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan internet, bellen en TV los bestellen. Deze totaalpakketten worden steeds vaker gekozen in Drenthe:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, TV (digitaal) en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Zodra je op zo’n alles in 1 pakket overstapt wordt alles verzorgd door één bedrijf. 1 vast aanspreekpunt, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Je hebt 100% overzicht. En natuurlijk zijn de prijzen voordeliger. De uitleg hiervan? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten geven aanbieders en zogenaamde combivoordeel korting. Daarbij laptops en tablets als hoge welkomstkortingen. Denk aan de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Oranje afsluiten?

Alles-in-één-pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Internetpakketten van 200 Mb/s, extra opties voor je TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, uitzending gemist), betaalde zenders (FOX en Samanyolu Avrupa) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Gebaseerd op ons zoekscript achterhaal je nu wat voor abonnement we jou adviseren.

 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb. Tarief: €50.
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb. Tarief: €67,5.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s. Prijs: €42,5.
 • XS4ALL Compact + Bellen 40 Mb voor ongeveer €45.
 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s. Tarief: €50.

Internet provider Oranje vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Oranje?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Oranje aanvragen is gemakkelijker dan ooit. Hoe kan dat? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, we hebben het dan over de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier regelt alles. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Zo verloopt de overstap probleemloos, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Zo zit je nooit zonder TV of internet. Onder andere XS4ALL, KPN, Online.nl, Tele2 kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en check de abonnementen.
 2. Geef jouw wensen door en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De switch naar de nieuwe provider wordt afgehandeld binnen 3 – 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Oranje
100% toekomstbestendig? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onverwacht snel en evenwichtig internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online games spelen als Stronghold Kingdoms, in de tijd dat weer iemand anders Goede Tijden, Slechte Tijden en een serie zoals I’m Alan Partridge bekijkt op zijn/haar Samsung Galaxy Tab A tablet, en een 3e gezinslid een nummer van John Lennon luistert op de Samsung Galaxy S6. Je kunt alles doen wat je wilt, snel en zonder haperingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Bezoek het aanbod overzicht voor gemeente Midden-Drenthe.