Internet Providers Paesens Vergelijk contracten en maak aanspraak op voordeel tot €49


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Paesens van juni 2024? Dan zit je hier goed! Alle abonnementen en welkomstbonussen van providers als Caiway, Telfort, Tele2 bij elkaar. Vergelijk nu in 3 stappen alle contracten en ontvang korting tot wel €51. Overstappen is zo gepiept. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Eigenlijk stelt het niets voor. Voer in het bovenstaande veld een geldige postcode + huisnummer in. Je treft vervolgens rechtstreeks relevante internet aanbieders in Paesens. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Via bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘soort verbinding’ (Glasvezel, ADSL of Kabel), ’televisie’ (speciale zenders als Fashion TV of Extreme Sports, of lokale zenders als IJsselland-TV), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen NL) bestel je jouw ideale abonnement. Tevens kan je online extra diensten zoals live pauzeren, begin gemist, on demand films kijken afsluiten. Meer info nodig bij het kiezen? Aan de hand van internetprijzenvergelijken.nl bekijk je handige informatie die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Meteen de meest bekende internet abonnementen Paesens vergelijken? Dat doe je in 3 stappen dankzij de vergelijker. Echter, dat is nog niet alles. Op de site lees je achtergrondinformatie over overstappen, bestellen en installeren van internet. Klik op een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Paesens vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Paesens?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Paesens (juni 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is bedoeld voor gezinnen die willen overstappen naar het ideale internet abonnement. Wellicht een pakket met bellen en TV. Binnen NL hebben we ruim 15 serieuze aanbieders. Elk internet-bedrijf heeft een ruim aanbod aan abonnementen. Hoe stap je over naar een goede abonnementsvorm? Misschien heb je ook nog producten nog als routers, modems, wifi-versterkers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Kies het type verbinding, snelheid, termijnen maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (online tv kijken, begin gemist, extra zenderpakketten of TV-zenders als FOX en Star Plus).
 5. Kies ook voor belmogelijkheden zoals Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies nu het best matchende (alles in 1) pakket en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Paesens is super eenvoudig (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Dankzij de vergelijker is dit snel geregeld bij bijv. Telfort, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, Tele2. Bekijk de voordeligste deals voor het aanbod van internet + bellen. Twijfel niet, regel direct de overstap. Dankzij de overstapservice razendsnel geregeld. Bezoek direct glasvezel internet bij Online.nl bestellen.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Paesens? In de regel hebben we het over een drietal opties: Kabel, glasvezel en ADSL. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Elk type verbinding heeft voordelen en nadelen. De kwaliteit van de verbinding verschilt best wel. Dat heeft te maken met de aanleg en het type bedrading. Twijfel jij nog? Hieronder vind je een samenvatting. Bekijk ook de mogelijkheden voor: internet pakket in Jabeek afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, van glas. Bij glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Grofweg 1/3e van de huishoudens heeft de beschikking over glasvezel. Aanbieders stunten met abonnementen met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Veel aanbieders
 • Toekomstbestendig
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Er is een kabel-installatie te vinden voor heel veel huizen. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Niet afhankelijk van afstand wijkcentrale
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De afstand tot de wijkcentrale beïnvloedt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Lage prijzen
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Paesens?

Overstappen naar de beste internetprovider in Paesens? Maar wat is nu de beste? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Op basis van ons zoekscript vind jij à la minute de provider passend bij jullie behoefte. Start nu ook met Internet abonnement Basse.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. 25 Mb/s is een prima snelheid. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In onze top 5 vind jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb vanaf +/- €47,5.
 • T-Mobile Internet 500 Mb. Prijs: €50.
 • Tele2 Internet Basis 60 Mb vanaf ongeveer €30.
 • KPN Internet en TV 4K voor +/- €69.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Kosten: €41,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Wil jij gewoon het snelste internet? Aan de hand van het postcodescript vind je in een ogenblik het snelste internet in Paesens. Begin met het invullen van jouw postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je achterhaalt nu relevante abonnementen die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. À la minute ontdekken wat het snelste abonnement is in jouw postcodegebied? Selecteer dan de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste snelheid vind je bovenin de lijst. In onderstaande tabel zoek je voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Internet Glasvezel 150 Mb. Prijs: €39,95.
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 50 Mb voor +/- €39,95.
 • Online.nl Alles-in-1 100 Mb/s voor ongeveer €42,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Compact Glasvezel 40 Mb vanaf €62,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Start 40 Mb voor €47,5.

Tip: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit is constante snelheid een cruciaal element. Het is nodig de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Geschikte kabels voor UTP zijn aan te raden. Je moet altijd proberen geschikte spullen (smartphones en tablets zoals de Sony Xperia XZ en ook Dell Latitude 12) via een internetkabel te connecten. Dit presteert beter dan WiFi. Ervaar je storingen of een slecht WiFi bereik? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Blief jij behalve internet ook extra services als digitale TV en mogelijk ook bellen met de vaste telefoon? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De totaalpakketten hieronder zijn mogelijk in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één organisatie. Je communiceert met één bedrijf, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Zo weet je precies wat je betaalt. Bovendien is het veel voordeliger. Hoe dat komt? Bij 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders en zogenaamde combivoordeel korting. Daarbij laptops en tablets als enorme welkomstkortingen. Bijvoorbeeld 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Paesens afsluiten?

Alles-in-één-pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Een extra snelle internetverbinding, extra modules voor je TV (begin gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen), extra tv-zenders (PTV Prime of X-MO) of eindeloos bellen in Nederland. Via de vergelijkingstool check je direct het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb vanaf ongeveer €67,5.
 • XS4ALL Smart + Bellen glasvezel 80 Mb voor €50.
 • Ziggo Connect & Play Max 400 Mb vanaf €81,5.
 • KPN Internet, TV Basis en Bellen 100 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €54,99.
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb voor ongeveer €60.

Internet provider Paesens vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Paesens?

Heb je een keuze uit de aanbiedingen gemaakt? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Paesens aanvragen is daadwerkelijk kinderspel. Hoe dat komt? Providers en de overheid werken steeds beter samen, we hebben het dan over de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider draagt hier zorg voor. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Aanbieders zoals XS4ALL, T-Mobile, Tele2, Telfort doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Vul je postcode in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Kies extra opties en klik door naar een van de aanbiedingen.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Na het afsluiten kan je binnen 2 weken annuleren.
 5. Jouw overstap wordt voltooid in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in Paesens
Ga jij voor het hoogst haalbare? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verrassend snel en solide internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online games spelen als Dead Rising, wanneer iemand anders weer Brussel en een serie zoals Mike & Molly streamt op zijn of haar Hannspree Hannspad 133 Titan 2 tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Frank Sinatra afspeelt op de Sony Xperia XA Ultra. De mogelijkheden zijn grenzeloos, razendsnel en zonder dat het stoort.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Bekijk het aanbod overzicht voor gemeente Dongeradeel.