Internet Providers Piaam Vergelijk pakketten en krijg welkomskortingen tot wel €43


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in Piaam van mei 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle pakketten en welkomstacties van aanbieders als NLE, KPN, Fiber in een handig overzicht. Vergelijk zonder problemen alle pakketten en krijg kortingen tot €44. Overstappen is zo gepiept. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Voer in het bovenstaande veld jouw postcode en huisnummer in. Je signaleert daarop rechtstreeks relevante internet aanbieders in Piaam. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Op basis van de filters zoals ‘verbindingstype’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ‘TV’ (speciale zenders als Ziggo Sport of 192TV, of regionale zenders als Studio Súdwest), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen NL) bekijk je het abonnement dat past bij jouw wensen. Tevens kan je online premium opties als on demand films kijken, extra zenderpakketten, begin gemist afsluiten. Hulp nodig bij het afsluiten van een nieuw pakket? Op basis van internetprijzenvergelijken.nl tref je bruikbare adviezen waarmee je het ideale pakket zo gevonden hebt.

Inhoudsopgave
Direct de top-internet abonnementen Piaam vergelijken? Dat kan met behulp van de vergelijker. Maar er is meer. Hier doorzoek jij meer info betreffende het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Klik op een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in Piaam vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Piaam?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Piaam (mei 2024)

Deze pagina is bedoeld voor mensen die willen overstappen naar een passend internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In Nederland stop het niet bij de 10 betrouwbare providers. Elke leveranciers biedt ontzettend veel verschillende 3-in-1 opties. Hoe stap je over naar een geschikt pakket? Wellicht heb je nog behoefte aan extra modems, routers, wifi-versterkers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies de gewenste verbinding, up- en download speed, abbo-termijn en eventueel provider(s).
 4. Kies extra’s voor je TV (live pauzeren, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of premium kanalen als Fox Sports of Meiden van Holland).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies het beste (3-in-1) aanbod en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Piaam doe je in 5 stappenvolg de 6 stappen onder de postcodecheck). Op basis van de postcodecheck is dit mogelijk bij KPN, Telfort, Online.nl, Ziggo, Tele2, Vodafone. Altijd de laagste prijzen van contracten voor o.a. tv en internet. Dit is het moment: regel direct de overstap. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar glasvezel T-Mobile korting.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Piaam? Eigenlijk heb je 3 mogelijkheden: glasvezel, kabel en ADSL. Stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Ieder type heeft zo zijn voor- en nadelen. De snelheid van het internet veranderd best wel. Dat wordt veroorzaakt door de aanleg en het soort bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Ook interessant: internet pakket in Kaag afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, samengesteld uit speciaal glas. Via glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Ruwweg 30% van de huishoudens beschikt over glasvezel. Leveranciersverkopen abonnementen met 500 – 750 Mb/s.

 • Hoge keuzevrijheid
 • Razendsnelle verbinding
 • Constante kwaliteit

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Het kabel-netwerk is inzetbaar in de meeste woningen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De ligging van de wijkcentrale bepaalt hoe snel/langzaam het internet is. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Goedkoopste optie
 • Relatief veel providers
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Piaam?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Piaam? Voor welke deal moet ik gaan? Dat verschilt enorm per situatie. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Met behulp van onze vergelijker zoek jij eenvoudig het abonnement aangepast aan jullie gezinssituatie. Start nu ook met Internet abonnement Beetsterzwaag.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Selecteer een wat lagere downloadsnelheid. 25 – 30 Mb/s is vaak al afdoende. Wil je meer snelheid? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de tabel hieronder check je voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb DSL. Kosten: €42,5.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start. Prijs: €35.
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Basis 60 Mb. Tarief: €42.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb Glasvezel voor €50.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb vanaf ongeveer €41,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Dankzij onze website achterhaal je gelijk het snelste internet in Piaam. De eerste stap is het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je checkt nu geschikte providers met de bewuste snelheid. Gelijk achterhalen wat de maximum snelheid is in jouw woning? Kies dan rechtsboven voor “Snelste eerst”. De providers met de hoogste internetsnelheid vind je nu bovenaan. Hieronder ontdek jij een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb. Prijs: €72,5.
 • NLE Glasvezel Alles-in-1 500 Mb/s voor ongeveer €67,5.
 • Online.nl Alles-in-1 50 Mb/s. Prijs: €41.
 • XS4ALL Smart + Bellen 80 Mb vanaf +/- €50.
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb vanaf ongeveer €61,5.

Advies: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is hoognodig software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Geschikte kabels voor UTP zijn erg belangrijk. Het is de kunst om alle producten (PC’s, Tablets & telefoons als Huawei P10 en bijv. Apple iPad Retina) te connecten via geschikte kabels. Dat is sneller dan WiFi. Problemen met de router of een slecht WiFi bereik? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Blief jij buiten een internet abonnement additionele producten als interactieve televisie en wellicht bellen met de vaste telefoon? Ga dan voor het gemak van een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De volgende totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Internet, bellen en digitale TV.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één provider. Je hebt 1 contactpersoon, en ontvangt elke maand 1 factuur. Zo blijft het ook helder voor jezelf. Daarnaast zijn de prijzen voordeliger. De reden daarvan? Als je een 3-in-1 pakket bestelt, dan bieden aanbieders aanzienlijk combinatievoordeel. Daarnaast zien we bij deze totaalpakketten vaak forse welkomstbonussen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Piaam afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Bijvoorbeeld met extra snel internet, extra opties voor je TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren), premium kanalen (Fox Sports of Kral TV) of onbeperkt bellen. Door onze onze tool detecteer je nu een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Basis 20 Mb voor €37.
 • T-Mobile Internet + Bellen 50 Mb voor ongeveer €30,5.
 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb. Kosten: €51,5.
 • KPN Internet en TV 80 Mb vanaf €59.
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Basis 50 Mb voor +/- €47.

Internet provider Piaam vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Piaam?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Piaam aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt. Hoe dat komt? De overheid en internetproviders hebben afspraken gemaakt, het betreft hier de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider draagt hier zorg voor. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Jij hoeft je nergens druk om te maken, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. Onder andere Online.nl, XS4ALL, Telfort, Ziggo doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en check de abonnementen.
 2. Geef jouw wensen door en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld binnen 3 – 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Piaam
Zoek jij de beste oplossing? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Opzienbarend snel en degelijk internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Multiplayer games spelen als Tribes: Ascend, terwijl iemand Odds of bijv. Twin Peaks afspeelt op de Acer Iconia Tab W510 tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Alexis Jordan aanzet op een Huawei Mate 9. Je kunt alles doen wat je wilt, high-speed en geen storingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Check het gehele aanbod in jouw gemeente Súdwest-Fryslân.