Internet Providers Pingjum Vergelijk abonnementen en krijg kortingen tot €43


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in Pingjum van mei 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle abonnementen en aanbiedingen van aanbieders als Online.nl, Tele2, Youfone netjes naast elkaar gezet. Vergelijk gemakkelijker dan ooit alle contracten en bespaar gemakkelijk €48. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer in de tool hierboven de postcode + het huisnummer in. Je treft nadien ogenblikkelijk relevante internet aanbieders in Pingjum. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Middels extra opties als ‘soort verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ’televisie’ (betaalde zenders als Pebble TV of Family7, of plaatselijke zenders als Deventer TV), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen NL) tref je het abonnement dat past bij jouw wensen. Daarnaast kun je extraatjes zoals begin gemist, live pauzeren, vooruitkijken afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het kiezen? Middels deze website tref je praktische tips & tricks die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de top-internet abonnementen Pingjum vergelijken? Dit gaat sneller dan ooit middels de vergelijker. Echter, dat is nog niet alles. Op de site lees je adviezen en details over het afsluiten van een internet abonnement. Kies een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Pingjum vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Pingjum?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Pingjum (mei 2024)

Deze website is een uitkomst voor gezinnen die bezig zijn met het vinden van een voordelig of snel internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In ons land stop het niet bij de 10 betrouwbare providers. Elke provider biedt een wirwar aan 3-in-1 opties. Hoe stap je over naar een abonnement dat bij mijn wensen past? Heb je ook nog zaken nodig als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies het type verbinding, up- en download speed, contractduur en kies een favoriete aanbieder.
 4. Klik op extra services voor televisie (on demand films kijken, begin gemist, uitzending gemist of TV-zenders als Fox Sports en ATV Avrupa).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in NL, Gratis nummerbehoud.
 6. Kies nu het best matchende abonnement en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Pingjum is extreem gemakkelijk tegenwoordig (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Aan de hand van de vergelijker kun je dit doen bij o.a. KPN, Ziggo, Tele2, Vodafone, Online.nl, Telfort. Vind de scherpste prijzen voor abonnementen bestaande uit internet, tv en bellen. Treuzel niet, stap vandaag nog moeiteloos over. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over glasvezel Telfort actie.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Pingjum? In de regel hebben we het over drie verbindingstypes: glasvezel, kabel en ADSL. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Elke “soort” onderscheidt zich op veel fronten. De stabiliteit van de internetverbinding varieert best wel. Dat komt mede door het aanleggen van de netwerken en materiaal dat is gebruikt (draad). Weet jij nog niet wat je kiest? Dan kan dit jou zeker helpen! Bekijk ook de mogelijkheden voor: internet pakket in Kampen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, van samengeperst glas. Via glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Zo’n een derde van de huishoudens is aangesloten. Aanbieders verkopen abonnementen met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Veel providers
 • Razendsnelle verbinding
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Het kabel-netwerk is inzetbaar voor heel veel huizen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Tv-kijken heeft geen invloed op de internetsnelheid
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt hoe snel/langzaam het internet is. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Extra voordelig
 • Hoge keuzevrijheid
 • Relatief lage internetsnelheid
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Pingjum?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Pingjum? Welk aanbod is voor mij geschikt? Het antwoord is anders voor elke situatie. Wil jij het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of kies jij blind voor de snelste provider? Aan de hand van onze vergelijker vind jij simpel een scherp contract aangepast aan jullie gezinssituatie. Start nu ook met Internet abonnement Beltrum.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. In de opsomming hieronder check je zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Internet Snel en vast bellen 50 Mb/s voor +/- €37,5.
 • T-Mobile Internet 100 Mb vanaf €31.
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb. Kosten: €57.
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb vanaf €64,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor €41,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Via onze zoekmachine check je direct het snelste internet in Pingjum. Start met het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Dit kan tot 500 Mb/s. Je ziet nu verkrijgbare abonnementen met de gekozen snelheid. Ogenblikkelijk zien wat de snelste provider is in jouw straat? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste internetsnelheid tref je nu als eerste. In onze top 5 ontdek jij de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb voor €51,5.
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb voor ongeveer €67,5.
 • Online.nl Internet + TV 50 Mb/s voor +/- €41.
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb. Tarief: €40.
 • Ziggo Alles-in-1 Start 40 Mb voor ongeveer €47,5.

Tip: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is nodig de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Ook goede kabels (UTP) zijn onmisbaar. Het is de kunst om alle producten (smartphones en tablets zoals de Sony Xperia Z3 en bijv. Lenovo MIIX 320-10ICR) met een kabel te verbinden. Vaak stabieler dan WiFi. Ervaar je storingen of een matige WiFi snelheid? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Blief jij afgezien van internet aanvullende mogelijkheden als tv (interactief) en eventueel bellen met de vaste telefoon? Ga dan voor het gemak van een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. Deze totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Digitale televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

Bij een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één bedrijf. Je hebt 1 contactpersoon, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Je hebt 100% overzicht. Evengoed zijn de tarieven een stuk voordeliger. De reden daarvan? In het geval van 3-in-1 pakketten bieden aanbieders hoge bundelkortingen. Daarnaast ontvang je bij deze totaalpakketten vaak interessante welkomstkortingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Pingjum afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Een extra snelle internetverbinding, extraatjes voor je televisie (vooruitkijken, online tv kijken, begin gemist), exclusieve kanalen (Ziggo Sport of Euro D) of eindeloos bellen in Nederland. Door onze onze tool detecteer je gemakkelijk het abonnement / pakket dat bij jou past.

 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Basis 50 Mb. Prijs: €47.
 • T-Mobile Internetten 500 Mb + Bellen Start. Kosten: €52,5.
 • KPN Internet, TV Basis en Bellen 100 Mb Glasvezel vanaf €54,99.
 • KPN Internet en TV 200 Mb Glasvezel voor ongeveer €67,99.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 50 Mb/s voor +/- €50,5.

Internet provider Pingjum vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Pingjum?

Heb je een keuze uit de aanbiedingen gemaakt? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en je nieuwe internet abonnement voor Pingjum aanvragen stelt niets voor. Waarom? De overheid en internetproviders hebben afspraken gemaakt, het betreft hier de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier draagt hier zorg voor. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Geen stress, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Onder andere XS4ALL, KPN, Ziggo, Tele2 doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Vul je postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Kies extra opties en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. Jouw overstap wordt voltooid binnen 3 – 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Pingjum
Wil jij het snelste pakket? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Bizar snel en evenwichtig internet door de hele woning. Multiplayer games spelen als Fallout: New Vegas, in de tijd dat weer iemand anders Van God Los en een serie zoals Cougar Town streamt op zijn of haar HP Elite x2 1012 G1 tablet, en een ander gezinslid nummers van The Baseballs beluistert op een HTC One M9. Je kunt alles doen wat je wilt, high-speed en zonder haperingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Check het aanbod overzicht voor gemeente Súdwest-Fryslân.