Internet Providers Rotterdam Vergelijk alle aanbiedingen en krijg welkomskortingen tot wel €58


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Benieuwd naar de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in Rotterdam van juli 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle internet-abonnementen en welkomstbonussen van aanbieders als KPN, XS4ALL, Youfone op een plek. Vergelijk in 2 minuten alle pakketten en bespaar tot wel €79. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe pak ik dit aan? Dat is erg gemakkelijk. Vul hierboven de postcode + het huisnummer in. Je ontdekt daarna meteen geschikte internet aanbieders in Rotterdam. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Aan de hand van handige selectievakjes als ‘soort verbinding’ (Kabel, Glasvezel of ADSL), ‘TV’ (speciale zenders als Animal Planet of Extreme Sports, of plaatselijke zenders als TV Valkenburg), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen NL) vind je jouw ideale abonnement. Ook kun je extra diensten zoals vooruitkijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het afsluiten van een nieuw pakket? Geholpen door deze pagina detecteer je handige tips & tricks die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Meteen de bekendste internet abonnementen Rotterdam vergelijken? Dat gaat ontzettend gemakkelijk aan de hand van de vergelijker. Maar wij bieden meer! Op deze pagina vind jij achtergrondinformatie over het afsluiten van een internet abonnement. Kies een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Rotterdam vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Rotterdam?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Rotterdam (juli 2024)

Deze pagina is ideaal voor personen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een voordelig of snel internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In Holland zijn er ruim 14 populaire leveranciersElke aanbieder een scala aan abonnementsvormen. Maar wat is nu een goed abonnement? Heb je ook nog zaken nodig als data-kabels, routers, modems? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies verbindingstype download snelheid, contracttermijn en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, extra zenderpakketten of TV-zenders als Fox Sports en Dusk!).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Kies nu het best matchende (alles in 1) pakket en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Rotterdam is werkelijk een eitje (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Via de vergelijkingstool kun je dit doen bij o.a. KPN, Ziggo, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Telfort. Vind de scherpste prijzen voor abonnementen bestaande uit tv en internet. Laat deze kans niet lopen, stap vandaag nog over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar Youfone snelle internetverbinding.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Rotterdam? Globaal onderscheiden we drie verbindingstypes: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Het zijn de standaard vormen van breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft belangrijke voordelen en nadelen De stabiliteit van de internetverbinding verschilt erg. Dit ligt voornamelijk aan de manier van aanleggen en het type bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Lees dan snel verder! Mensen zochten ook naar: internet pakket in Lageland afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, samengesteld uit speciaal glas. Op glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Ongeveer 30% van de woningen beschikt over glasvezel. Providers verkopen tegenwoordig deals met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Veel aanbieders
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk (ooit aangelegd voor de TV). Er is een kabel-installatie te vinden voor heel veel huizen. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Los internet afnemen niet mogelijk
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Niet afhankelijk van afstand wijkcentrale
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Goedkoop
 • Meerdere aanbieders
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Rotterdam?

Overstappen naar de beste internetprovider in Rotterdam? Welke moet ik dan kiezen? Dit is per geval geheel verschillend. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of kies jij blind voor de snelste provider? Aan de hand van onze zoekmachine bekijk jij zonder moeite de beste aanbieding passend bij jullie behoefte. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Bovensmilde.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Beperk de downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan gaan de prijzen flink omhoog. Maak nu gebruik van de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. In het volgende overzicht vind jij zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 200 Mb/s voor ongeveer €57,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 100 Mb Glasvezel. Prijs: €53,5.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Light 100 Mb vanaf ongeveer €53.
 • KPN Internet, TV en bellen 500 Mb Glasvezel voor €72,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor ongeveer €42,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Aan de hand van de postcodecheck vind je meteen het snelste internet in Rotterdam. Voer eerst je postcode en huisnummer in. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. Dit kan tot 500 Mb/s. Je vindt nu de beschikbare abonnementen met de bewuste snelheid. À la minute ontdekken hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw straat? Selecteer dan de optie “snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid vind je aan de top van de lijst. Onderstaand zoek je diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb voor +/- €62,5.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s. Kosten: €51.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 100 Mb/s vanaf €55,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb vanaf €67,5.
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb voor +/- €39,95.

Disclaimer: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is een must je modem/router te voorzien van actuele software. Ook sterke UTP kabels zijn erg belangrijk. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (PC’s, Tablets & telefoons als Honor 5X of een Lenovo Tab 7 Essential) via een internetkabel te connecten. Dit presteert beter dan WiFi. Ook regelmatig storing en een teleurstellend WiFi signaal? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Overweeg jij behoudens internet additieve producten als interactieve televisie en eventueel een vaste telefoon? Wat dan bij jou past is een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De bijgaande totaalpakketten zijn zeer populair in Zuid-Holland:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één aanbieder. 1 vast aanspreekpunt, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Je hebt 100% overzicht. Daarnaast is dat erg voordelig. De reden daarvan? Bij 3-in-1 pakketten stunten leveranciers met aantrekkelijk combinatie korting. Daarnaast krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig interessante welkomstkortingen. Denk aan de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Rotterdam afsluiten?

Vandaag de dag zijn er tal van alles-in-één-pakketten. Een extra snelle internetverbinding, extra modules voor je TV (on demand films kijken, begin gemist, extra zenderpakketten), exclusieve kanalen (FOX of MAX) of gratis wereldwijd bellen. Via de postcodecheck check je nu een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb vanaf +/- €62,5.
 • Tele2 Internet Extra en TV Light 100 Mb voor €40.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb. Tarief: €67,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 100 Mb Glasvezel vanaf +/- €53,5.
 • KPN Internet, TV en bellen 80 Mb. Prijs: €60.

Internet provider Rotterdam vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Rotterdam?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Rotterdam aanvragen is daadwerkelijk kinderspel. Hoe zit dit? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, het betreft hier de overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder helpt je bij alle benodigde stappen. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Maak je niet druk, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Zo zit je nooit zonder TV of internet. O.a. NLE, T-Mobile, Online.nl, Ziggo doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Geef je adres in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Gebruik de filters en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. De switch naar de nieuwe provider wordt afgehandeld in 3 a 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Rotterdam
Ga jij voor het hoogst haalbare? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Merkwaardig snel en solide internet voor het hele gezin. Multiplayer games spelen als Fallout 3, in de tijd dat weer iemand anders Dagboek Van Een Callgirl of series als Bob’s Burgers kijkt op de Apple iPad mini 2 tablet, en een ander gezinslid nummers van Jay Z & Alicia Keys opzet op zijn/haar Wileyfox Swift 2. Dit is allemaal mogelijk, razendsnel en geen beperkingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Bezoek het gehele aanbod in jouw gemeente Rotterdam.