Internet Providers Sint Maarten Vergelijk alle contracten en maak aanspraak op voordeel tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Sint Maarten van mei 2024? Dan zit je hier goed! Alle pakketten en aanbiedingen van aanbieders als XS4ALL, T-Mobile, Youfone bij elkaar. Vergelijk eenvoudig alle abonnementen en maak aanspraak op voordeel tot €47. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Het is zo klaar als een klontje. Vul hierboven de postcode en het huisnummer in. Je vergelijkt daarop meteen geschikte internet aanbieders in Sint Maarten. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Met behulp van de filters zoals ‘soort verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ‘TV’ (extra zenders als Boomerang en Extreme Sports, of plaatselijke zenders als Boschtion), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen NL) detecteer je het abonnement dat past bij jouw wensen. Als extra kun je extra producten als bijvoorbeeld begin gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Geholpen door deze webpagina detecteer je praktische info die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Meteen de erkende internet abonnementen Sint Maarten vergelijken? Dit is zo eenvoudig aan de hand van de vergelijker. Maar hier beperken we ons niet tot. Op deze website vind jij achtergrondinformatie over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Selecteer een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Sint Maarten vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?
 3. Wat is de beste internet provider in Sint Maarten?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Sint Maarten (mei 2024)

Deze pagina is onmisbaar voor huishoudens die aan het oriënteren zijn naar het ideale internet abonnement. Niet zelden gaat het om een 3-in-1 pakket met bellen en telefonie. In onze omgeving stop het niet bij de 10 betrouwbare providers. Elke leveranciers biedt ontzettend veel verschillende contracten. Hoe stap je over naar een deugdelijk contract? Misschien heb je ook nog producten nog als routers, modems, wifi-versterkers? Volg de onderstaande stappen!

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, snelheid, abonnementsduur en geef als optie een leverancier op.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (extra zenderpakketten, vooruitkijken, uitzending gemist of speciale zenders als Fox Sports of SET Asia).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies het best matchende pakket en maak een keuze uit de ingangsdatum.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Sint Maarten doe je binnen 2 minuten (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Aan de hand van de postcodecheck is dit mogelijk bij Telfort, KPN, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Vodafone. Altijd de beste aanbiedingen van het aanbod van internet + tv. Wacht niet langer, stap vandaag nog moeiteloos over. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over KPN internet provider.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Sint Maarten? Eigenlijk heb je 3 mogelijkheden: Kabel, glasvezel en ADSL. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Elk type heeft voordelen en nadelen. De kwaliteit van de verbinding veranderd erg. Dat komt mede door het aanleggen van de netwerken en de samenstelling van de bedrading. Alle voor- en nadelen op een rijtje? Onderstaand tref je een korte uitleg. Lees nu verder over internet pakket in Luddeweer afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, van samengeperst glas. Via glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Om en nabij 25% van de huizen zit op “glas”. Internet-services bieden al pakketten met 500 Mb/s – 1000 Mb/s.

 • Veel aanbieders
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Er is een kabel-installatie te vinden bij heel veel huishoudens. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. Snelheid ligt tussen de 25 – 200 Mb/s.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Tv-kijken heeft geen invloed op de internetsnelheid
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL werkt via de koperen telefoonlijn. De locatie van de wijkcentrale bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en op VDSL kun je tot max 100mb gaan.

 • Lage prijzen
 • Hoge keuzevrijheid
 • Kan zeer traag zijn
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Sint Maarten?

Overstappen naar de beste internetprovider in Sint Maarten? Wat voor optie past dan bij mij? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Dankzij het postcodescript check je ogenblikkelijk de betere deal passend bij jullie behoefte. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement De Lier.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Kies een lage downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de top 5 tabel check je voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet Extra en Vast bellen 100 Mb/s vanaf ongeveer €42,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 100 Mb Glasvezel. Prijs: €53,5.
 • Tele2 Internet Light en TV Light 20 Mb voor €33.
 • KPN Internet + Bellen 40 Mb Glasvezel vanaf +/- €40.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf €42,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Via onze website tref je gemakkelijk het snelste internet in Sint Maarten. Start met het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je bekijkt nu de beste aanbiedingen met de gekozen snelheid. Onmiddellijk zien hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw postcodegebied? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid vind je bovenin de lijst. In het volgende overzicht ontdek jij een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb voor ongeveer €48,5.
 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s voor €39,95.
 • Online.nl Internet 50 Mb/s vanaf ongeveer €30.
 • XS4ALL Basic + Bellen 20 Mb vanaf ongeveer €41.
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb voor €39,95.

Disclaimer: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is essentieel software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook sterke UTP kabels zijn aan te raden. Het is de kunst om alle producten (telefoons en device als de Apple iPhone SE of ook Acer Iconia One 8) via een internetkabel te connecten. Vaak stabieler dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en geen krachtig WiFi signaal? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Blief jij behalve internet aanvullende producten als televisie (interactief) en mogelijk ook vast bellen? Selecteer in dit geval een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De onderstaande totaalpakketten zijn zeer populair in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Vaste telefonie, internet en interactieve TV.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één bedrijf. Je hebt te maken met slechts 1 provider, wat betekent: alles op 1 factuur. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Daarnaast is dat erg voordelig. Wat is de reden? In het geval van 3-in-1 pakketten bieden aanbieders aanzienlijk combinatievoordeel. Tevens laptops en tablets als forse welkomstkortingen. Onder andere 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Sint Maarten afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Bijvoorbeeld met extra snel internet, extraatjes voor je televisie (uitzending gemist, vooruitkijken, online tv kijken), extra tv-zenders (HBO of Private Spice) of grenzeloos bellen binnen de EU. Gebaseerd op ons zoekscript achterhaal je direct wat voor abonnement we jou adviseren.

 • XS4ALL Pro + Televisie 500 Mb voor ongeveer €81.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 40 Mb. Prijs: €50.
 • KPN Internet + Bellen 100 Mb Glasvezel. Kosten: €44,99.
 • KPN Internet + Bellen 200 Mb Glasvezel. Prijs: €48,99.
 • Online.nl Internet + Bellen 50 Mb/s. Kosten: €32,5.

Internet provider Sint Maarten vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Sint Maarten?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Het principe overstappen komt dan aan bod. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Sint Maarten aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt. Hoe zit dit? Providers en de overheid werken steeds beter samen, het gaat dan om de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. Aanbieders zoals Tele2, Ziggo, Online.nl, KPN doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Geef je adres in en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Selecteer de extra diensten en klik door naar een van de aanbiedingen.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Na het afsluiten kan je binnen 2 weken annuleren.
 5. Jouw overstap wordt voltooid in 3 a 4 weken.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in Sint Maarten
100% toekomstbestendig? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onthutsend snel en standvastig internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online games spelen als Fable II, op het moment dat iemand anders Hollands Hoop of Life on Mars bekijkt op zijn/haar Apple iPad mini 2 tablet, en iemand anders weer muziek van Michael Jackson & Siedah Garrett afspeelt op de Honor 9. Het kan allemaal, high-speed en zonder vertragingen.

Wil jij ook internet + televisie afsluiten? Bezoek het volledige aanbod in jullie gemeente Schagen.