Internet Providers Smilde Vergelijk aanbieders en krijg welkomskortingen tot wel €51


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in Smilde van mei 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle internet-abonnementen en kortingsacties van bijvoorbeeld T-Mobile, XS4ALL, Caiway netjes naast elkaar gezet. Vergelijk eenvoudig alle pakketten en ontvang voordeel tot €83. Overstappen is zo gepiept. Hoe kan ik vergelijken? Heel eenvoudig! Vul hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je signaleert daarop meteen relevante internet aanbieders in Smilde. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Geholpen door optionele filters als ’type verbinding’ (Kabel, Glasvezel of ADSL), ’televisie’ (betaalde zenders als AMC of BBC Three/ CBBC, of lokale zenders als TV Valkenburg), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen NL) achterhaal je het abonnement dat past bij jouw wensen. Tevens kan je online extraatjes zoals tv programma’s opnemen, online tv kijken, live pauzeren afsluiten. Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Middels internetprijzenvergelijken.nl ontdek je handige adviezen die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Meteen de populaire internet abonnementen Smilde vergelijken? Dit is een fluitje van een cent middels de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar er is meer. Op deze pagina lees je extra informatie over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Kies een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Smilde vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Smilde?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe werkt de overstapservice?

Internet vergelijken Smilde (mei 2024)

De vergelijker is ideaal voor personen die aan het oriënteren zijn naar een voordelig of snel internet abonnement. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. In Nederland vind je meer dan 12 landelijke bedrijven. Elke maatschappij hanteert diverse abonnementsvormen. Hoe stap je over naar een abonnement dat bij mijn wensen past? Heb je ook nog zaken nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Selecteer het soort verbinding, up- en download speed, contracttermijn en kies een favoriete aanbieder.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (on demand films kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren of TV-zenders als Ziggo Sport en Planet Turk).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Onbeperkt bellen in de EU, Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief.
 6. Selecteer het ideale internetabonnement en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Smilde gaat razendsnel (neem daarvoor ons zes-stappenplan door). Via de vergelijkingstool is dit mogelijk bij Tele2, KPN, Ziggo, Online.nl, Telfort, Vodafone. Altijd alle actuele acties het aanbod van internet + tv. Laat deze kans niet lopen, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu internet van Ziggo.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Smilde? Eigenlijk heb je 3 soorten verbindingen: glasvezel, ADSL en kabel. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elke “soort” heeft minpunten en pluspunten. De stabiliteit van de internetverbinding wisselt erg. Dat heeft te maken met de manier van aanleggen en het soort bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Bekijk ook de mogelijkheden voor: internet pakket in Mander afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, gemaakt van glas. Op glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Bij benadering: 1/3e van Nederland beschikt over glasvezel. Internet-bedrijven hanteren pakketten met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Vrije keuze voor provider
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Kabel is beschikbaar in de meeste woningen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Verplicht televisie abonnement
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Analoge en digitale kabel-tv signaal
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De positie van de straatkast/wijkkast bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en op VDSL kun je tot max 100mb gaan.

 • Zeer betaalbaar
 • Meerdere aanbieders
 • Relatief lage internetsnelheid
 • TV kijken snoept bandbreedte
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Smilde?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Smilde? Wat voor optie past dan bij mij? Dit is per geval geheel verschillend. Wil jij het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je razendsnel de provider die voor jullie situatie geschikt is. Andere regio? Begin nu direct met Internet abonnement Delft.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Kies een lage downloadsnelheid. Denk aan 10 – 20 Megabit. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. Hieronder ontdek je bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s. Prijs: €52,5.
 • T-Mobile Internet + TV 50 Mb voor ongeveer €43.
 • Tele2 Internet Extra en TV Basis 100 Mb. Tarief: €42.
 • KPN Internet en TV Basis 100 Mb Glasvezel voor ongeveer €53,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor ongeveer €41,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Dankzij de vergelijker detecteer je in een ogenblik het snelste internet in Smilde. Vul altijd eerst je locatie in. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je bekijkt nu geschikte providers met de gekozen snelheid. Onmiddellijk te weten komen welke snelheid mogelijk is in jouw straat? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. Onderstaand zoek je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb voor €72,5.
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb voor €67,5.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 100 Mb/s. Prijs: €53.
 • XS4ALL Internet Basic 20 Mb. Tarief: €36.
 • Ziggo Internet Max 400 Mb voor +/- €60,45.

Disclaimer: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is een must actuele software voor de modem/router te hebben. De juiste UTP-kabels zijn onmisbaar. Je moet altijd proberen geschikte spullen (telefoons en device als de HTC U11 of ook Acer Aspire One 10 S1003-14XA) via kabels aan te sluiten. Vaak stabieler dan WiFi. Ervaar je storingen of geen krachtig WiFi signaal? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Verlang jij naast internet aanvullende services als interactieve televisie en/of (onbeperkt) vast bellen? Wat dan bij jou past is een alles in 1 pakket. Zo’n totaalpakket is goedkoper dan internet, bellen en TV los bestellen. De onderstaande totaalpakketten zijn hierbij ’t populairst in Drenthe:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één organisatie. Je hebt 1 contactpersoon, en ontvangt elke maand 1 factuur. Dat maakt het lekker overzichtelijk. En natuurlijk is dat erg voordelig. De uitleg hiervan? In het geval van 3-in-1 pakketten bieden aanbieders aanzienlijk combinatievoordeel. Bovendien krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig hoge welkomstkortingen. Denk aan 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Smilde afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Een extra snelle internetverbinding, extra modules voor je TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, begin gemist), premium kanalen (HBO en X-MO) of gratis wereldwijd bellen. Via onze zoekmachine signaleer jij direct het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor ongeveer €41,95.
 • KPN Internet en TV 4K Glasvezel 500 Mb vanaf €81,99.
 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Light 20 Mb voor €35.
 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Basis 20 Mb. Prijs: €37.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 750 Mb Glasvezel. Tarief: €67,5.

Internet provider Smilde vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Smilde?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen is het devies! Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Smilde aanvragen is vandaag de dag verrassend eenvoudig. Hoe kan dat? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, we hebben het dan over de overstapservice. Je nieuwe aanbieder doet voor jou alle administratieve dingen. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Jij hoeft je nergens druk om te maken, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. O.a. Ziggo, Telfort, NLE, XS4ALL kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Vul je postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Selecteer de extra diensten en selecteer de “matchende” provider.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Smilde
Wil jij het snelste pakket? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verbijsterend snel en constant internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Multiplayer games spelen als PAYDAY 2, in de tijd dat weer iemand anders De Fractie en The Inbetweeners streamt op de Asus ZenPad 3S tablet, en een derde persoon muziek van Beyoncé beluistert op een Microsoft Lumia 650. Het kan allemaal, flitsend-snel en geen storingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Vergelijk het aanbod overzicht voor gemeente Midden-Drenthe.