Internet Providers Swalmen Vergelijk alle aanbiedingen en maak aanspraak op voordeel tot €47


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Swalmen van mei 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle internet-abonnementen en welkomstacties van providers als NLE, Tele2, Fiber netjes naast elkaar gezet. Vergelijk probleemloos alle contracten en profiteer van welkomstbonussen tot €70. Overstappen is zo gepiept. Hoe dat moet? Het is zo klaar als een klontje. Voer in de tool hierboven de postcode en het huisnummer in. Je ziet vervolgens meteen geschikte internet aanbieders in Swalmen. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Via extra opties als ‘soort verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ‘TV’ (premium kanalen als RTL Telekids of Stingray Lite TV, of lokale zenders als RTV West), en ‘bellen’ (gratis nummerbehoud) stap je direct over naar het best passende abonnement. Ook kun je premium opties als extra zenderpakketten, begin gemist, on demand films kijken afsluiten. Behoefte aan wat meer details bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Op basis van de info op deze pagina vind je handige tips die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Ogenblikkelijk de internet abonnementen Swalmen vergelijken? Dat kan dankzij de vergelijker. Maar er is meer. Hier bekijk je adviezen en details over overstappen, bestellen en installeren van internet. Kies een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Swalmen vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Swalmen?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Hoe werkt de overstapservice?

Internet vergelijken Swalmen (mei 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is bedoeld voor gezinnen die aan het oriënteren zijn naar het ideale internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In Holland vind je meer dan 12 landelijke bedrijven. Elke aanbieder biedt ontzettend veel verschillende 3-in-1 opties. Maar wat is nu een abonnement dat bij mijn wensen past? Wil jij bijv. nog extra’s als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies het type verbinding, gewenste snelheid, contractduur en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Klik op extra services voor televisie (live pauzeren, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of premium kanalen als PTV Prime of Zee Cinema).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Onbeperkt bellen wereldwijd, Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief.
 6. Selecteer het gewenste abonnement en stap online over.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Swalmen gaat razendsnel (neem daarvoor ons zes-stappenplan door). Middels de vergelijkingstool is dit extra eenvoudig bij o.a. KPN, XS4ALL, Tele2, Telfort, Vodafone, Ziggo. Altijd alle actuele acties pakketten op basis van o.a. internetten, televisie en bellen. Dit is het moment: stap direct online over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar abonnement van XS4ALL.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Swalmen? In dat geval zijn er ruwweg een drietal opties: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Elke “soort” heeft belangrijke voordelen en nadelen De capaciteit van de verbindingen verschilt aanzienlijk. Dat wordt veroorzaakt door de aanleg en materiaal dat is gebruikt (draad). Alle voor- en nadelen op een rijtje? Onderstaand tref je een korte uitleg. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Moerdijk afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne draad, samengesteld uit speciaal glas. Via glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. We schatten dat dertig procent van Nederland heeft de beschikking over glasvezel. Internet-bedrijven hanteren pakketten met 500 – 750 Mb/s.

 • Vrije providerkeuze
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Constante kwaliteit

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Deze kabel is voorhanden in de meeste woningen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Een stabiel TV-signaal tijdens het internetten-
 • Ziggo biedt kabel landelijk aan

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De locatie van de wijkcentrale heeft invloed op de snelheid. Bij ADSL kun je reken op 50 Mb en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Lage prijzen
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Relatief lage internetsnelheid
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Swalmen?

Overstappen naar de beste internetprovider in Swalmen? Welke moet ik dan kiezen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Aan de hand van onze website zoek jij simpel het abonnement die in jullie situatie aan te raden is. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Drunen.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Kies een lage downloadsnelheid. 25 – 30 Mb/s is vaak al afdoende. Wil je meer snelheid? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In de volgende lijst check je zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel 200 Mb/s voor ongeveer €47,5.
 • T-Mobile Internet 500 Mb vanaf ongeveer €50.
 • Tele2 Internet Basis en TV Basis 60 Mb vanaf +/- €40.
 • KPN Internet, TV en bellen 100 Mb. Kosten: €64,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor +/- €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Op basis van de vergelijker detecteer je gelijk het snelste internet in Swalmen. Begin met het invullen van jouw postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je ziet nu geschikte contracten die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Onmiddellijk ontdekken wat de snelste provider is in jouw woning? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De contracten met de hoogste snelheid vind je bovenin de lijst. In de tabel hieronder bekijk je diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb voor ongeveer €51,5.
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 50 Mb vanaf €39,95.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 50 Mb/s voor ongeveer €48.
 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb vanaf +/- €57,5.
 • Ziggo Internet Start 40 Mb voor €43,5.

Tip: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten is constante snelheid een cruciaal element. Het is nodig software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn onmisbaar. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (telefoons en device als de HTC Hero of ook Archos 80 Oxygen) via kabels aan te sluiten. Doorgaans sneller dan WiFi. Problemen met de router of een slecht WiFi bereik? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Wil jij in aanvulling op een internet abonnement additieve producten als digitale televisie en wellicht vast bellen? Dan kun je het beste kiezen voor een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan 2 of 3 aparte providers kiezen. Deze totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Limburg:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Bij een alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één aanbieder. Je hebt één aanspreekpunt, wat betekent: alles op 1 factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Daarbij is dat erg voordelig. De uitleg hiervan? Voor de 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met en zogenaamde combivoordeel korting. Daarnaast laptops en tablets als aantrekkelijke welkomstbonussen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Swalmen afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Een extra snelle internetverbinding, extraatjes voor je televisie (live pauzeren, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen), premium kanalen (Eredivisie live of Hustler TV) of onbeperkt bellen. Op de vergelijker signaleer jij gemakkelijk wat voor abonnement we jou adviseren.

 • NLE Internet + TV 100 Mb / 10 Mb vanaf €39,95.
 • XS4ALL Basic + Bellen 20 Mb. Prijs: €41.
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb voor €39,95.
 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb voor +/- €43,5.
 • KPN Internet en TV 500 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €71,99.

Internet provider Swalmen vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Swalmen?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en je nieuwe internet abonnement voor Swalmen aanvragen is echt zo gepiept. Hoe zit dit? Providers en de overheid werken steeds beter samen, dit heet de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider regelt alles. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Zo verloopt de overstap probleemloos, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! Aanbieders zoals Ziggo, Online.nl, XS4ALL, KPN doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Selecteer de extra diensten en selecteer de “matchende” provider.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in Swalmen
Zoek jij de beste oplossing? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verwonderlijk snel en solide internet voor het hele gezin. Online spelletjes spelen als Torchlight II, wanneer iemand anders weer All-In Kitchen en bijvoorbeeld Transformers streamt op zijn of haar Lenovo Yoga Tablet 2 tablet, en een ander gezinslid nummers van Daughtry opzet op zijn/haar Lenovo P2 Grijs. Het kan allemaal, razendsnel en zonder dat het stoort.

Simpel internet en televisie afsluiten? Ontdek het totale aanbod in de gemeente Roermond.