Internet Providers Tilburg Vergelijk alle aanbiedingen en krijg welkomskortingen tot wel €91


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Tilburg van april 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle contracten en welkomstbonussen van providers als Ziggo, NLE, Youfone in een vergelijker. Vergelijk razendsnel alle pakketten en ontvang kortingen oplopend tot €49. Overstappen is zo gepiept. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Het stelt praktisch niets voor. Voer in het bovenstaande veld de postcode + het huisnummer in. Je ziet daarop rechtstreeks de beschikbare internet aanbieders in Tilburg. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Geholpen door extra opties als ’type verbinding’ (Glasvezel, ADSL of Kabel), ’televisie’ (exclusieve zenders als Animal Planet of Ketnet/OP12, of regio-zenders zoals TV Limburg), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen NL) achterhaal je het perfecte abonnement. Bovendien kun je premium opties als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, online tv kijken afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Middels deze webpagina vind je waardevolle tips & tricks die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Gelijk de populaire internet abonnementen Tilburg vergelijken? Dit is zo eenvoudig aan de hand van de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar hier beperken we ons niet tot. Op deze pagina vind jij achtergrondinformatie over het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Kies een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Tilburg vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Tilburg?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Tilburg (april 2024)

De internet postcodecheck is perfect voor gezinnen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een geschikt internet abonnement. Niet zelden gaat het om een 3-in-1 pakket met bellen en telefonie. In onze omgeving vind je meer dan 15 serieuze aanbieders. Elke maatschappij biedt vele verschillende abonnementen. Hoe stap je over naar een deugdelijk contract? Wil jij bijv. nog extra’s als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Volg de onderstaande stappen!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, up- en download speed, termijnen maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (on demand films kijken, begin gemist, tv programma’s opnemen of premium kanalen als PTV Prime en Euro Star).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies het beste abonnement en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Tilburg is super eenvoudig (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Dankzij het postcodescript kun je dit doen bij o.a. Tele2, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, KPN, Ziggo. Altijd alle actuele acties contracten voor o.a. televisie, internet + bellen. Dit is het moment: overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over glasvezel abonnement afsluiten bij Online.nl.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Tilburg? In dat geval zijn er ruwweg 3 manieren van internet: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Ieder type heeft minpunten en pluspunten. De snelheid van het internet verschilt nogal. Dat wordt veroorzaakt door de aanleg en het materiaal van de bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Onderstaand tref je een korte uitleg. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Nieuw Annerveen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, ontwikkeld van glas. Door glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Zo’n 3 op de 10 van de gezinnen is aangesloten. Internet-bedrijven laten je pakketten bestellen met 500 – 750 Mb/s.

 • Veel providers
 • Toekomstbestendig
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (ooit aangelegd voor de TV). Het kabel-netwerk is inzetbaar in de meeste woningen. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Verplicht televisie abonnement
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De afstand tot wijkcentrale / straatkast beïnvloedt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Lage prijzen
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Kan zeer traag zijn
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Tilburg?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Tilburg? Voor welke deal moet ik gaan? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Zoek jij het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of kies jij blind voor de snelste provider? Geholpen door onze tool check je eenvoudig de beste aanbieding die in jullie situatie aan te raden is. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Egmond aan Zee.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij naar een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Sleep je het balkje naar rechts? Dan gaan de prijzen flink omhoog. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. Hierna signaleer jij zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb vanaf +/- €47,5.
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start voor ongeveer €52,5.
 • Tele2 Internet Extra en Bellen 100 Mb voor +/- €34.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV vanaf ongeveer €70.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb. Prijs: €41,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Via het postcodescript detecteer je gelijk het snelste internet in Tilburg. De eerste stap is het invullen van de postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je treft nu verkrijgbare pakketten met de ingevoerde snelheid. Meteen te weten komen hoeveel Megabit gehaald kan worden bij jou in de straat? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste snelheid worden nu bovenaan getoond. In onze top 5 achterhaal jij een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb vanaf +/- €60,5.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 10 Mb voor +/- €32,45.
 • Online.nl Alles-in-1 30 Mb/s vanaf ongeveer €39.
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb. Kosten: €40.
 • Ziggo Internet Start 40 Mb voor +/- €43,5.

Disclaimer: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is essentieel je modem/router te voorzien van actuele software. Ook sterke UTP kabels kunnen niet missen. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (tablet en telefoons als een Apple iPhone 5s en een Lenovo Yoga Tab 3 Plus) met een kabel te verbinden. Vaak stabieler dan WiFi. Ervaar je storingen of een slecht WiFi bereik? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wil jij in aanvulling op een internetaansluiting additionele mogelijkheden als interactieve televisie en/of een vaste telefoon? Stap dan over naar een alles in 1 pakket. Zo’n totaalpakket is goedkoper dan internet, bellen en TV los bestellen. De volgende totaalpakketten zijn mogelijk in Noord-Brabant:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Interactieve televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

Zodra je op zo’n alles in 1 pakket overstapt wordt alles verzorgd door één bedrijf. Je hebt één aanspreekpunt, en elke maand één factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Daarnaast is dat erg voordelig. Hoe dat komt? In het geval van 3-in-1 pakketten geven aanbieders hoge bundelkortingen. Daarbij laptops en tablets als forse welkomstbonussen. Denk aan de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Tilburg afsluiten?

Vandaag de dag zijn er tal van alles-in-één-pakketten. Internetpakketten van 200 Mb/s, extra’s voor televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken), betaalde zenders (Ziggo Sport en Planet Turk) of eindeloos bellen in Nederland. Door onze onze tool detecteer je nu wat voor abonnement we jou adviseren.

 • XS4ALL Alles-in-1 Compact 40 Mb voor €62,5.
 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb vanaf ongeveer €50.
 • KPN Internet en TV Basis 200 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €57,99.
 • KPN Internet en TV 100 Mb voor +/- €63,99.
 • Online.nl Alles-in-1 30 Mb/s. Kosten: €39.

Internet provider Tilburg vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Tilburg?

Een interessante aanbieding gevonden? Het principe overstappen komt dan aan bod. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Tilburg aanvragen is vandaag de dag verrassend eenvoudig. Hoe is dat mogelijk? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, de zogenaamde overstapservice. Jouw nieuwe leverancier zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, alles is actief op de afgesproken datum. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! Providers als Tele2, XS4ALL, Ziggo, T-Mobile doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Verfijn je keuze en kies het gewenste pakket.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Tilburg
Klaar zijn voor de toekomst? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Razendsnel en solide internet door de hele woning. Multiplayer spelletjes spelen als Soul Calibur IV, terwijl iemand Penoza of bijv. Family Guy kijkt op de Acer One 10 S1003-11CS tablet, en een ander gezinslid nummers van Katy Perry & Juicy J beluistert op een Apple iPhone 5s. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, rapen zonder dat het stoort.

Snel internet en televisie afsluiten? Bekijk het aanbod overzicht voor gemeente Tilburg.