Internet Providers Ten Post Vergelijk alle contracten en maak aanspraak op voordeel tot €41


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in Ten Post van mei 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle internet-abonnementen en acties van providers als Youfone, Fiber, Ziggo in een handig overzicht. Vergelijk gemakkelijker dan ooit alle abonnementen en bespaar gemakkelijk €43. Overstappen gaat gemakkelijk online. Hoe pak ik dit aan? Heel eenvoudig! Voer in het bovenstaande veld jouw postcode en huisnummer in. Je signaleert daarop direct de beschikbare internet aanbieders in Ten Post. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Met behulp van bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘soort verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ‘TV’ (extra zenders als Pebble TV en/of RTL Television, of lokale zenders als TV&Co), en ‘bellen’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) detecteer je het perfecte abonnement. Bovendien kun je extra producten als bijvoorbeeld extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, begin gemist afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het kiezen? Aan de hand van internetprijzenvergelijken.nl lees je praktische tips die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Meteen de meeste internet abonnementen Ten Post vergelijken? Dit kan bijzonder gemakkelijk middels de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar er is meer. Hier doorzoek jij verdere info en hulp bij het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Selecteer een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Ten Post vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Ten Post?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Ten Post (mei 2024)

Deze website is bedoeld voor gezinnen die bezig zijn met het vinden van een voordelig of snel internet abonnement. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. In Holland hebben we ruim 12 landelijke bedrijven. Elke aanbieder heeft een breed assortiment contracten. Hoe vind je nu een goed abonnement? Wil jij bijv. nog extra’s als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies type verbinding, snelheid, abonnementsduur en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (begin gemist, live pauzeren, vooruitkijken of exclusieve zenders als HBO of Kral TV).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies dan het meest relevante (3-in-1) aanbod en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Ten Post gaat sneller dan ooit (zie het stappenplan hiernaast). Via ons zoekscript stap je moeiteloos over op o.a. Tele2, Telfort, Ziggo, KPN, Vodafone, XS4ALL. Altijd alle actuele acties pakketten op basis van o.a. internet en bellen. Twijfel niet, stap direct online over. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu snel internet T-Mobile.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Ten Post? In de regel hebben we het over 3 mogelijkheden: glasvezel, kabel en ADSL. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft minpunten en pluspunten. De stabiliteit van de internetverbinding schommelt aanzienlijk. Dit is te danken aan de manier van aanleggen en het type bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Morra afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne draad, van samengeperst glas. Met glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Bij benadering: 30% van de huishoudens aangesloten is. Aanbieders laten je pakketten bestellen die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Vrije keuze voor provider
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Internet kan ook op de (coax) kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Het kabel-netwerk is inzetbaar op veel adressen. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. Snelheid ligt tussen de 25 – 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Niet afhankelijk van afstand wijkcentrale
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De positie van de straatkast/wijkkast bepaalt de snelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Lage prijzen
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Relatief lage internetsnelheid
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Ten Post?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Ten Post? Wat voor optie past dan bij mij? Dat verschilt enorm per situatie. Zoek jij het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Middels de vergelijkingstool bekijk jij razendsnel een scherp contract die past bij jouw wensen. Start nu ook met Internet abonnement Echtenerbrug.

Goedkoopste abonnement

Wil jij vooral een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Beperk de downloadsnelheid. 25 Mb/s is een prima snelheid. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan gaan de prijzen flink omhoog. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In het volgende overzicht vind jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet Snel 50 Mb vanaf €35.
 • T-Mobile Internet + Bellen 20 Mb. Prijs: €29,5.
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb voor €57.
 • KPN Internet en TV 100 Mb vanaf ongeveer €63,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor +/- €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Geholpen door de vergelijker bekijk je à la minute het snelste internet in Ten Post. Begin met het invullen van jouw postcode. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je vindt nu de beschikbare contracten die de snelheid halen die jij wilt. Gelijk zien hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw postcodegebied? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste snelheid tref je nu als eerste. In de opsomming hieronder achterhaal jij een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb voor +/- €62,5.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s. Prijs: €43,5.
 • Online.nl Internet + TV 30 Mb/s vanaf +/- €39.
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb voor +/- €40.
 • Ziggo Alles-in-1 Start 40 Mb. Kosten: €47,5.

Tip: voornamelijk bij internet + tv + bellen pakketten heb je een hele stabiele snelheid nodig. Je bent genoodzaakt altijd software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook kwalitatieve UTP kabels hebben hierop invloed. Stel jezelf tot doel om te proberen alles (PC’s, Tablets & telefoons als Samsung Galaxy S8 en bijv. HP Slate 7) via kabels aan te sluiten. Doorgaans sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en een teleurstellend WiFi signaal? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Wil jij afgezien van internet aanvullende producten als tv (digitaal) en eventueel bellen met de vaste telefoon? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De onderstaande totaalpakketten worden steeds vaker gekozen in Groningen:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Internet, TV (interactief) en vaste telefonie.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één maatschappij. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Zo blijf je grip houden op de lasten. Daarnaast zijn de prijzen voordeliger. De reden daarvan? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders en zogenaamde combivoordeel korting. Bovendien laptops en tablets als forse welkomstkortingen. Onder andere de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Ten Post afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Een extra snelle internetverbinding, extraatjes voor je televisie (extra zenderpakketten, begin gemist, vooruitkijken), speciale zenders (Film1 of TGRT EU) of grenzeloos bellen binnen de EU. Middels onze website ontdek je eenvoudig wat voor abonnement we jou adviseren.

 • Tele2 Internet Extra en TV Basis 100 Mb voor +/- €42.
 • T-Mobile Internet + TV 20 Mb voor ongeveer €42.
 • Telfort Internet Snel en vast bellen 50 Mb/s. Prijs: €37,5.
 • Telfort Internet Extra en Vast bellen 100 Mb/s. Prijs: €42,5.
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 5 Mb vanaf €39,95.

Internet provider Ten Post vergelijken


Hoe moet ik overstappen van internet pakket in Ten Post?

Een interessante aanbieding gevonden? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Ten Post aanvragen is echt zo gepiept. Waarom? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, we hebben het dan over de overstapservice. Je nieuwe aanbieder helpt je bij alle benodigde stappen. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Jij hoeft je nergens druk om te maken, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Partijen zoals Ziggo, Online.nl, NLE, T-Mobile kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Geef je adres in en check de abonnementen.
 2. Selecteer de extra diensten en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen 3 – 4 weken.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Ten Post
100% toekomstbestendig? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Sensationeel snel en bestendig internet voor het hele gezin. Online games spelen als Tomb Raider Legend, op het moment dat iemand anders Gouden Bergen en een serie zoals Cougar Town afspeelt op de Apple iPad 2015 tablet, en een derde persoon muziek van Mumford & Sons opzet op zijn/haar Motorola Moto G. Dit is allemaal mogelijk, rapen geen beperkingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Bezoek het totale aanbod in de gemeente Ten Boer.