Internet Providers Venlo Vergelijk alle aanbieders en ontvang kortingen oplopend tot €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de beste, snelste of goedkoopste internetprovider in Venlo van juli 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle contracten en acties van bijvoorbeeld KPN, Fiber, XS4ALL netjes naast elkaar gezet. Vergelijk nu in 3 stappen alle abonnementen en ontvang korting tot wel €90. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe kan ik vergelijken? Het stelt praktisch niets voor. Vul in het veld hierboven de postcode en het huisnummer in. Je vindt daarna meteen passende internet aanbieders in Venlo. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Met behulp van extra opties als ’type verbinding’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ‘TV’ (betaalde zenders als Boomerang / ARTE, of regionale zenders als DTV), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) tref je het perfecte abonnement. Daarnaast kun je premium opties als uitzending gemist, tv programma’s opnemen, online tv kijken afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Met behulp van de info op deze pagina vind je relevante tips & tricks die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Ogenblikkelijk de meest bekende internet abonnementen Venlo vergelijken? Dit gaat sneller dan ooit geholpen door de vergelijker. Maar hier beperken we ons niet tot. Op deze website doorzoek jij extra informatie over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Kies een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Venlo vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Venlo?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe werkt de overstapservice?

Internet vergelijken Venlo (juli 2024)

De vergelijker is ideaal voor gezinnen die willen overstappen naar een voordelig of snel internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In onze omgeving vind je meer dan 12 landelijke bedrijven. Elke leveranciers heeft de wereld aan 3-in-1 opties. Maar wat is nu een deugdelijk contract? En heb je nog extra’s nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, aantal MB’s, abbo-termijn en eventueel provider(s).
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, online tv kijken of TV-zenders als HBO of Zee TV).
 5. Selecteer opties voor bellen als Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies nu het beste (alles in 1) pakket en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Venlo is niet ingewikkeld (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Via het postcodescript is dit extra eenvoudig bij o.a. KPN, Online.nl, Telfort, Tele2, Vodafone, XS4ALL. Vind de scherpste prijzen voor pakketten op basis van o.a. internet, bellen en tv. Laat deze kans niet lopen, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dankzij de overstapservice razendsnel geregeld. Bezoek direct overstappen naar Tele2.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Overstappen naar een andere internetaansluiting in Venlo? Globaal onderscheiden we 3 manieren van internet: Kabel, ADSL en glasvezel. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Ieder type heeft voordelen en nadelen. De betrouwbaarheid van het netwerk schommelt nogal. Dat komt door het aanleggen van de netwerken en het type bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Hieronder vind je een samenvatting. Zoek ook naar internet pakket in Notter afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, ontwikkeld van glas. Met glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. We schatten dat 25% van de huishoudens beschikt over glasvezel. Aanbieders verkopen abonnementen die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Veel providers
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (ooit aangelegd voor de TV). Kabel is beschikbaar bij heel veel huishoudens. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Snelheid ligt tussen de 25 – 200 Mb/s.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Geen snelheidsverlies door TV-kijken
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL werkt via de koperen telefoonlijn. De locatie van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Lage prijzen
 • Relatief veel providers
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Venlo?

Sluit jij je aan bij de beste internetprovider in Venlo? Wat voor optie past dan bij mij? Het antwoord is anders voor elke situatie. Ga jij voor het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of wil jij perse de snelste provider? Op basis van de postcodecheck vind jij à la minute de provider die past bij jouw wensen. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Galder.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Kies een lage downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Wil je meer snelheid? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In de tabel hieronder ontdek je zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel 100 Mb/s vanaf +/- €42,5.
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 100 Mb/s voor ongeveer €48,5.
 • Tele2 Internet Light en TV Light 20 Mb voor ongeveer €33.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 200 Mb Glasvezel. Kosten: €78,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf ongeveer €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Aan de hand van onze zoekmachine bekijk je razendsnel het snelste internet in Venlo. De eerste stap is het invullen van de postcode. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je checkt nu passende aanbiedingen met de ingevoerde snelheid. Gelijk achterhalen wat de snelste provider is in jouw woning? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De contracten met de hoogste internetsnelheid worden nu bovenaan getoond. In de volgende opsomming check jij voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb. Tarief: €60,5.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb voor ongeveer €43,5.
 • Online.nl Internet 30 Mb/s. Kosten: €28,5.
 • XS4ALL Internet Plus 160 Mb. Tarief: €55.
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb voor +/- €39,95.

Belangrijk: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt heb je een hele stabiele snelheid nodig. Je bent genoodzaakt altijd software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. De juiste UTP-kabels zijn erg belangrijk. Probeer zoveel mogelijk apparaten (PC’s, Tablets & telefoons als Apple iPhone 7 en bijv. Onda V10 4G Phablet Champagne) aan te sluiten via de kabels. Dat is sneller dan WiFi. Problemen met de router of een teleurstellend WiFi signaal? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

Overweeg jij behalve internet additionele diensten als interactieve TV en eventueel een vaste telefoon? Wat dan bij jou past is een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan losse diensten afnemen. Deze totaalpakketten zijn mogelijk in Limburg:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

Zodra je op zo’n alles in 1 pakket overstapt wordt internet, tv en bellen geleverd door één aanbieder. Je hebt één aanspreekpunt, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijft het ook helder voor jezelf. En natuurlijk is dat erg voordelig. Hoe dat komt? Bij 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met aanzienlijk combinatievoordeel. Tevens ontvang je bij deze totaalpakketten vaak hoge welkomstbonussen. Onder andere het eerste jaar 20% korting. Nu internet en tv Venlo afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Denk aan een pakket met glasvezel internet, extra modules voor je TV (uitzending gemist, online tv kijken, vooruitkijken), exclusieve kanalen (HBO of ATV Avrupa) of onbeperkt bellen. Op onze zoekmachine signaleer jij snel een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • KPN Internet en TV Basis 40 Mb voor +/- €49.
 • Online.nl Alles-in-1 100 Mb/s vanaf ongeveer €42,5.
 • XS4ALL Plus + Bellen 160 Mb vanaf €60.
 • XS4ALL Pro + Bellen 500 Mb vanaf +/- €68,5.
 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb vanaf +/- €74,5.

Internet provider Venlo vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Venlo?

Een interessante aanbieding gevonden? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor Venlo aanvragen is echt zo gepiept. Hoe zit dit? Providers en de overheid werken steeds beter samen, dit heet de overstapservice. Het nieuwe internetbedrijf regelt alles. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Geen stress, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! Aanbieders zoals Tele2, XS4ALL, T-Mobile, Ziggo zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Verfijn je keuze en kies het gewenste pakket.
 3. Doorloop alle stappen om het pakket af te sluiten.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De switch naar de nieuwe provider wordt afgehandeld binnen 3 – 4 weken.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Venlo
Ga jij voor het hoogst haalbare? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onthutsend snel en constant internet voor de hele familie. Online games spelen als Saints Row 2, in de tijd dat weer iemand anders Flikken Rotterdam of bijv. Raising Hope kijkt op de Asus ZenPad 3S tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Miley Cyrus aanzet op een Sony Xperia XA Ultra. De mogelijkheden zijn grenzeloos, rapen zonder vertragingen.

Snel internet en televisie afsluiten? Check het gehele aanbod in jouw gemeente Venlo.