Internet Providers Vlieland Vergelijk leveranciers en krijg kortingen tot €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in Vlieland van april 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle contracten en aanbiedingen van organisaties zoals Fiber, Online.nl, NLE netjes naast elkaar gezet. Vergelijk gemakkelijker dan ooit alle providers en ontvang bonussen tot €48. Overstappen is kinderspel. Hoe kan ik vergelijken? Het stelt praktisch niets voor. Voer in de tool hierboven jouw locatie in (postcode + huisnummer). Je vergelijkt daaropvolgend in een ogenblik relevante internet aanbieders in Vlieland. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Aan de hand van extra opties als ‘verbindingstype’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ‘TV’ (speciale zenders als Comedy Central Family en/of Penthouse, of regio-zenders zoals OOG TV), en ’telefonie’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) bekijk je het best passende abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra services als uitzending gemist, live pauzeren, online tv kijken afsluiten. Wil je extra achtergrondinfo bij het vergelijken? Dankzij deze pagina tref je waardevolle tips & tricks die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
Meteen de internet abonnementen Vlieland vergelijken? Praktisch stelt dit niets voor geholpen door de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar hier beperken we ons niet tot. Hier doorzoek jij verdere info en hulp bij het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Klik op een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in Vlieland vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Vlieland?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Vlieland (april 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is een uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar een geschikt internet abonnement. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. Binnen NL hebben we ruim 12 landelijke bedrijven. Elke provider biedt een wirwar aan 3-in-1 opties. Alleen, wat is voor jou een pakket dat geknipt is voor mij? Heb je ook nog zaken nodig als routers, modems, data-kabels? Volg de onderstaande stappen!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Kies de gewenste verbinding, aantal MB’s, abbo-termijn en geef als optie een leverancier op.
 4. Klik op extra services voor televisie (on demand films kijken, live pauzeren, uitzending gemist of betaalde kanalen als Eredivisie live en Euro Star).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in de EU, Gratis nummerbehoud.
 6. Kies het meest relevante (alles in 1) pakket en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Vlieland gaat razendsnel (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Met behulp van de vergelijker stap je moeiteloos over op o.a. KPN, Vodafone, Ziggo, Telfort, Tele2, XS4ALL. Vind de scherpste prijzen voor bundels met daarin internet + bellen. Treuzel niet, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu afsluiten internet pakket bij KPN.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Vlieland? Eigenlijk heb je 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Elk type verbinding heeft belangrijke voordelen en nadelen De stabiliteit van de internetverbinding verschilt enorm. Dit ligt voornamelijk aan de aanleg van het netwerk, en het soort bedrading. Alle voor- en nadelen op een rijtje? Hieronder vind je een samenvatting. Zoek ook naar internet pakket in Oirsbeek afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad, gemaakt van glas. Via glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Zo’n een derde van de huizen zit op “glas”. Internet-services verkopen tegenwoordig deals die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Veel aanbieders
 • Toekomstbestendig
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Er is een kabel-installatie te vinden op veel adressen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Tv-kijken heeft geen invloed op de internetsnelheid
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De locatie van de wijkcentrale beïnvloedt de snelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Extra voordelig
 • Relatief veel providers
 • Verouderde techniek
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Vlieland?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Vlieland? Wat voor optie past dan bij mij? Dit is per geval geheel verschillend. Ga jij voor het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of kies jij blind voor de snelste provider? Op basis van de postcodecheck vind jij simpel de betere deal die voor jullie situatie geschikt is. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Geesteren.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Selecteer een wat lagere downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In het volgende overzicht check je een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Alles-in-1 Extra 100 Mb/s. Tarief: €50.
 • T-Mobile Internet 750 Mb. Tarief: €50.
 • Tele2 Internet Basis en Bellen 60 Mb. Kosten: €32.
 • KPN Internet 40 Mbps. Kosten: €39.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb. Tarief: €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Op basis van ons zoekscript ontdek je ogenblikkelijk het snelste internet in Vlieland. Voer eerst je postcode en huisnummer in. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je treft nu passende abonnementen met de gekozen snelheid. Ogenblikkelijk te weten komen welke snelheid mogelijk is in jouw wijk? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De contracten met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. In de volgende opsomming bekijk je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb. Tarief: €62,5.
 • NLE Internet 50 Mb/s voor €32,45.
 • Online.nl Alles-in-1 50 Mb/s vanaf ongeveer €41.
 • XS4ALL Plus + Bellen glasvezel 160 Mb voor €60.
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb. Prijs: €39,95.

Advies: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is een must actuele software voor de modem/router te hebben. Ook goede kabels (UTP) zijn erg belangrijk. Het is de kunst om alle producten (smartphones en tablets zoals de Alcatel PIXI 4 of bijv. HP Slate 7) aan te sluiten via de kabels. Doorgaans sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en een teleurstellend WiFi signaal? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wens jij naast een internetaansluiting additieve opties als digitale TV en optioneel vaste telefonie? Bestel dan een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan alles apart afsluiten De volgende totaalpakketten zijn zeer populair in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één aanbieder. Je hebt 1 contactpersoon, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo weet je precies wat je betaalt. Daarnaast zijn de prijzen voordeliger. De uitleg hiervan? Als je een 3-in-1 pakket bestelt, dan bieden aanbieders aanzienlijk combinatievoordeel. En natuurlijk zien we bij deze totaalpakketten vaak hoge welkomstkortingen. Een voorbeeld van zo’n actie is de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Vlieland afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Een extra snelle internetverbinding, extra opties voor je TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, begin gemist), exclusieve kanalen (Voetbalkanaal of ATV Avrupa) of grenzeloos bellen binnen de EU. Gebaseerd op onze onze tool detecteer je gemakkelijk een passend abonnement voor jouw situatie.

 • NLE Alles-in-1 100 Mb/s vanaf +/- €39,95.
 • XS4ALL Smart + Televisie 80 Mb. Prijs: €62,5.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor ongeveer €41,95.
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb voor ongeveer €39,95.
 • KPN Internet en TV 100 Mb voor +/- €63,99.

Internet provider Vlieland vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Vlieland?

Een interessante aanbieding gevonden? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Vlieland aanvragen stelt niets voor. Hoe is dat mogelijk? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, het betreft hier de overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder doet voor jou alle administratieve dingen. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Geen stress, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. Onder andere NLE, T-Mobile, Tele2, Telfort doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en check de abonnementen.
 2. Gebruik de filters en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De switch naar de nieuwe provider wordt afgehandeld binnen 20 werkdagen.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Vlieland
Zoek jij de beste oplossing? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onverwacht snel en betrouwbaar internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online multiplayer games spelen als Call of Duty®: Black Ops II, wanneer iemand anders weer Missie Aarde en White Collar kijkt op de Microsoft Surface Pro 3 tablet en weer een ander muziek van David Bowie aanzet op een Apple iPhone 7. Dit is allemaal mogelijk, high-speed en geen beperkingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Bekijk het volledige aanbod in jullie gemeente Vlieland.